FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

11-03-2011 ، 02:59

کنترل سایت

شماره کاربری: 9
اعتبار: 592
آفلاین است
مدل رسیور: +Vu
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68022
امتیاز ارسالات 14883

Question  سوالات و مشکلات در مورد تنظیم دیش  
طرح سوالات و مشکلات در مورد تنظیم دیش اوکی
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Mohamadham ، محمد رضایی ، Top sat ، ASRE65 ، esinader ، ali_nokia ، afshin44 ، علی33 ، ali33 ، sat0
18-10-2014 ، 13:53

محروم شده

شماره کاربری: 220586
آفلاین است
مدل رسیور: مدیا استار فونیکس
تشکر از دیگران 350
تشکر دریافتی 662
امتیاز ارسالات 236

RE: سوالات و مشکلات در مورد تنظیم دیش  
(17-10-2014 ، 18:18)mjmjmj نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود
یکی دو تا سوال داشتم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ...
من میخوام یوتلست 9 رو با قیچی به مرکزیت هاتبرد نصب کنم ، شمال کشور هم زندگی می کنم ، میخواستم بدونم میتونم همه ی فرکانس های این ماهواره رو بگیرم؟ بعد هم اینکه هم اکانت سی سی کم دارم هم شرینگ رسیور ، با این ها شبکه های کارتی موجود در این ماهواره رو باز میکنه؟
ممنون میشم اگه جواب بدید ، ممنون
بله میشه
mjmjmj ، vahid-zhiyan ، saeed sky ، ffarshid ، Iran_iPod
12-02-2015 ، 00:58

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 38514
اعتبار: 3
آفلاین است
مدل رسیور: supermax 9200cxt
تشکر از دیگران 68
تشکر دریافتی 238
امتیاز ارسالات 48

دوستان اگه کسی بتونه جواب بده در رابطه با ذخیره کردن مسیرها بر رور پوزیشن های قدیمی که فقط 4 سیم داره و سیم های جک به پوزیشن وصل هست و به رسیور  هیچ سیمی وصل نمیشه فکر کنم نام پوزیشن سام ست هستش و کنترل دار هم هست یه پوزیشن بزگ و دراز هستش
ffarshid
12-02-2015 ، 02:17

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 12137
اعتبار: 757
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax X-200
تشکر از دیگران 24310
تشکر دریافتی 58531
امتیاز ارسالات 9187

(12-02-2015 ، 00:58)halgurd نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددوستان اگه کسی بتونه جواب بده در رابطه با ذخیره کردن مسیرها بر رور پوزیشن های قدیمی که فقط 4 سیم داره و سیم های جک به پوزیشن وصل هست و به رسیور  هیچ سیمی وصل نمیشه فکر کنم نام پوزیشن سام ست هستش و کنترل دار هم هست یه پوزیشن بزگ و دراز هستش

درود

قبل از هر چیزی میری روی مسیر مورد نظر  و بعد اینکه بهترین سیگنال رو دریافت کردی اگه یادم باشه رو کنترل پوزیشن دکمه ای هست با نام stor اونو میزنی بعد شماره ای که برای مسیر در نظر داری مثلال برا ترکست شماره 3 رو در نظر داری اون شماره رو میزنی بعد دو بار ok میکنی و تمام برای بقیه مسیرها هم به همین روال.

از کنترل عکس بزار تا دقیق راهنمایی بشید.

موفق باشید.
Dish Network ، halgurd ، Iran_iPod
04-03-2015 ، 15:12

محروم شده

شماره کاربری: 220586
آفلاین است
مدل رسیور: مدیا استار فونیکس
تشکر از دیگران 350
تشکر دریافتی 662
امتیاز ارسالات 236

سلام اساتید مشکلی پیش اومده اینکه همه مسیرها میاند ولی مسیر هاتبدر اصلا سیگینال نداره 
والله گیج موندم 
همه مسیرها با سیگینال عالی وجو دارند ولی هاتبدر نمیاد
04-03-2015 ، 18:49

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 239972
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: ستارمکس
تشکر از دیگران 311
تشکر دریافتی 32
امتیاز ارسالات 14

(07-07-2011 ، 23:00)hossein-kh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
من مبتدی نیستم . اما حرفه ای هم نیستم
و تا الان شاید 20 بار مسیر های هاتبرد عرب ست و یوتل ست 3 و ترکت ست رو برای دوستان و اقوام نصب کردم
اما امروز یه جا به یه مشکلی خوردم که خیلی عجیب بود
برای یکی هاتبرد رو با یک دیش و عرب ست رو با یک دیش دیگه گرفتم بدون هیچ مشکلی
بعد که خواستم یوتل ست رو روی هاتبرد قیچی بزنم نشد
با اینکه گرفتن یوتل ست رو هاتبرد خیلی راحته و دقیه ال ان بی نزدیکش هست و ... اما هر کاری کردم کیفیت سیگنالم از 30 بیشتر نشد
یعنی بوق فایندر کاملا مشخص می کرد که اونجا یه سیگنالی هست اما کیفیت سیگنالم زیاد نمی شد که بشه استفاده کرد
در ضمن بعد خیلی سعی کردم که روی اون یکی دیش به مرکزیت عرب ست بتونم یوتل رو بگیرم که دقیقا همین مشکل رو روی اون دیش هم داشتم
کسی نظری نداره ؟ لطفا راهنماییم کنید

المبی روتست کن.
بهترین سیگنال باالمبی پریموم تروب وگلد
Iran_iPod
04-03-2015 ، 22:57

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 10621
اعتبار: 24
آفلاین است
مدل رسیور: SR-2000 HYPER
تشکر از دیگران 857
تشکر دریافتی 3379
امتیاز ارسالات 527

(04-03-2015 ، 18:49)نادیاه نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدالمبی روتست کن.
بهترین سیگنال باالمبی پریموم تروب وگلد

پریمیوم تروب ? متعجبم در فری ست 

داداش منظورت توربو هست ? یا چیز دیگه ای اومده ?
24-10-2015 ، 12:34

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 218628
آفلاین است
مدل رسیور: starmax a100
تشکر از دیگران 82
تشکر دریافتی 124
امتیاز ارسالات 59

درود بر دوستان گرامی. از سالخوردگان صنعت ماهواره خواهش میکنم به این طومار پاسخ بدهند. بنده رسیورم آ صد و دیشم 90 و موتوردار هست و شیرینگ هوایی با قیچی فعال کرده ام. در هاتبرد برخی فرکانسهای ضعیف مثل 12692 یا پکیج VOD رو نمیتونم دریافت کنم. ضمنا ساکن شمال غرب کشور هستم. بخاطر این مشکل یه دیش بزرگ گیر آوردم. اندازه اش رو نمیدونم ولی در مقایسه با دیش نود سانتی، میشه گفت که این دیش صدو پنجاه سانتیه! اینو روی موتور گردان نصب کردم. حالا سوالات: 1. آیا دیش بزرگتر سیگنالها را بهتر و قوی تر از دیش کوچک دریافت میکند یا نه؟ 2 . آیا برای استفاده ی بهینه از دیش بزرگتر باید فاصله ی کانونی ال ان بی هم نسبت به دیش قبلی بیشتر باشد؟ ( این دیش سه تا میله ی نگهدارنده ی ال ان بی را نداشت. من به جای آنها از بازار سه تا میله ی تمام رزوه هر کدام به طول یک متر خریدم و روی دیش بستم. ولی تا وقتی فاصله ی کانونی را به اندازه ی دیش معمولی نکنم حتی ترکست هم سیگنال نمیده!) 3 . اگر پاسختان به سوال دوم مثبت است، پس بنده باید ال ان بی بزرگتر و قوی تری برای این منظور پیدا کنم یا مشکل از جای دیگری است؟ قبلا از توجه شما سروران بی نهایت سپاسگزارم و به پای بزرگمهری های شما دوستان ارجمند جان می ریزم.
snowa
24-10-2015 ، 16:00

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 264851
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: STARSAT
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 123
امتیاز ارسالات 0

(24-10-2015 ، 12:34)sadeq khan نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود بر دوستان گرامی. از سالخوردگان صنعت ماهواره خواهش میکنم به این طومار پاسخ بدهند. بنده رسیورم آ صد و دیشم 90 و موتوردار هست و شیرینگ هوایی با قیچی فعال کرده ام. در هاتبرد برخی فرکانسهای ضعیف مثل 12692 یا پکیج  VOD رو نمیتونم دریافت کنم. ضمنا ساکن شمال غرب کشور هستم. بخاطر این مشکل یه دیش بزرگ گیر آوردم. اندازه اش رو نمیدونم ولی در مقایسه با دیش نود سانتی، میشه گفت که این دیش صدو پنجاه سانتیه! اینو روی موتور گردان نصب کردم. حالا سوالات:  1. آیا دیش بزرگتر سیگنالها را بهتر و قوی تر از دیش کوچک دریافت میکند یا نه؟ 2 . آیا برای استفاده ی بهینه از دیش بزرگتر باید فاصله ی کانونی ال ان بی هم نسبت به دیش قبلی بیشتر باشد؟ ( این دیش سه تا میله ی نگهدارنده ی ال ان بی را نداشت. من به جای آنها از بازار سه تا میله ی تمام رزوه هر کدام به طول یک متر خریدم و روی دیش بستم. ولی تا وقتی فاصله ی کانونی را به اندازه ی دیش معمولی نکنم حتی ترکست هم سیگنال نمیده!) 3 . اگر پاسختان به سوال دوم مثبت است، پس بنده باید ال ان بی بزرگتر و قوی تری برای این منظور پیدا کنم یا مشکل از جای دیگری است؟ قبلا از توجه شما سروران بی نهایت سپاسگزارم و به پای بزرگمهری های شما دوستان ارجمند جان می ریزم.

بله تقریبا قوی تر دریافت میکنه
نه کانونش یه فرمول داره و البته بدون فرمول هم با کم و زیاد کرده به کانون اصلی خواهید رسید
ال ان بی قوی تر مسلما بهتر خواهد بود نه اینکه بزرگتر باشه
تغییر ساعت ال ان بی رو باهاش ور برید
با یک رسیور دیگه هم تست کنید معمولا استارمکس تیونرش نسبتا ضعیف هست
گاهی پشت بام سیگنال دارید اما در خانه افت سیگنال دارید
کابل ها رو چک کنید ببینید  افت سیگنال ندارید
sadeq khan ، vahid-zhiyan ، snowa ، Iran_iPod ، FREESAT
25-10-2015 ، 20:30

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 35833
اعتبار: 17
آفلاین است
مدل رسیور: starmax A100
تشکر از دیگران 2625
تشکر دریافتی 1014
امتیاز ارسالات 194

(24-10-2015 ، 12:34)sadeq khan نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود بر دوستان گرامی. از سالخوردگان صنعت ماهواره خواهش میکنم به این طومار پاسخ بدهند. بنده رسیورم آ صد و دیشم 90 و موتوردار هست و شیرینگ هوایی با قیچی فعال کرده ام. در هاتبرد برخی فرکانسهای ضعیف مثل 12692 یا پکیج  VOD رو نمیتونم دریافت کنم. ضمنا ساکن شمال غرب کشور هستم. بخاطر این مشکل یه دیش بزرگ گیر آوردم. اندازه اش رو نمیدونم ولی در مقایسه با دیش نود سانتی، میشه گفت که این دیش صدو پنجاه سانتیه! اینو روی موتور گردان نصب کردم. حالا سوالات:  1. آیا دیش بزرگتر سیگنالها را بهتر و قوی تر از دیش کوچک دریافت میکند یا نه؟ 2 . آیا برای استفاده ی بهینه از دیش بزرگتر باید فاصله ی کانونی ال ان بی هم نسبت به دیش قبلی بیشتر باشد؟ ( این دیش سه تا میله ی نگهدارنده ی ال ان بی را نداشت. من به جای آنها از بازار سه تا میله ی تمام رزوه هر کدام به طول یک متر خریدم و روی دیش بستم. ولی تا وقتی فاصله ی کانونی را به اندازه ی دیش معمولی نکنم حتی ترکست هم سیگنال نمیده!) 3 . اگر پاسختان به سوال دوم مثبت است، پس بنده باید ال ان بی بزرگتر و قوی تری برای این منظور پیدا کنم یا مشکل از جای دیگری است؟ قبلا از توجه شما سروران بی نهایت سپاسگزارم و به پای بزرگمهری های شما دوستان ارجمند جان می ریزم.

دوست عزيز يه پاسخ هم بنده براي شما دارم.ابتدا
بايد ببينيد كه ديش شما كاملا گرد و مدور بوده يا بيضي شكل است.چون مسلما فاصله ي كانوني در هر شكل هندسي به طور جداگانه محاسبه مي شود و ضمنا ديش هاي بيضي داراي دو كانون هستند كه ال ان بي آن در پايين بسته ميشود
ضمن اينكه متذكر مي شوم ديش هاي آفست موجود در بازار براي دريافت كامل تمامي جهت ها مناسب هستن طريقه ي محاسبه ي فاصله ي كانوني را ياد آوري مي كنم
گرچه در حضور اساتيد بي ادبي است اما براي پاسخ شما عرض مي كنم
ابتدا قطر ديش را اندازه بگيريد.در عين حالي كه متر را به دو لبه ي ديش چسبانده ايد بايد با وسيله ي ديگري عمق ديش يعني فاصله ي متر تا كف ديش را هم اندازه گيري كنيد.
حال دو عدد داريد
يكي قطر كه مثلا 150 هست به فرموده ي شما و ديگري عمق ديش كه ميتونه در حدود 15 يا 16 باشه
150 را در خودش ضرب كنيد.ميشود22500
عمق را كه بر فرض 15 باشد (هر عددي بودآن را در عدد ثابت 16 براي تمامي ديش ها ) ضرب كنيد كه ميشود240
حال از تقسيم عدد 22500بر 240 عدد ي به دست مي آيد كه فاصله ي كانوني ديش است و بايد فاصله ي وسط ال ان بي از مركز صفحه ديش باشد.عدد به دست آمده ميشود 93/75كه با توجه به متن شما بايد اين ديش عمق بيشتري داشته باشد

امضای esinader اوکیهمواره به یادداشته باشید : در زندگی به آنچه لیاقتش را داریم میرسیم نه آنچه آرزویش راچاکریم دوست عزیز

FREESAT ، sadeq khan ، snowa ، Iran_iPod
26-10-2015 ، 10:18

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 218628
آفلاین است
مدل رسیور: starmax a100
تشکر از دیگران 82
تشکر دریافتی 124
امتیاز ارسالات 59

درود دوستان گرامی. از اینگه در مورد پرسش من از معلومات و اوقات پر ارجتان هزینه کردید، بی نهایت سپاسگزارم. دیش را نصب کرده بودم ولی نسبت به دیش قبلی تغییری احساس نکردم. لکن امروز دوباره بازش میکنم و با فرمولی که شما ارایه کردید دوباره نصب و نتیجه را به محضر مبارک عرض میکنم.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 7 مهمان