FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

14-12-2010 ، 11:41

کنترل سایت

شماره کاربری: 9
اعتبار: 592
آفلاین است
مدل رسیور: +Vu
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68020
امتیاز ارسالات 14883

Heart  تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB  
اوکی
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
ali_hd8918 ، Dish Network ، SAT-BOY ، Mohamadham ، Beauty STAR ، FREESAT
17-06-2017 ، 04:29

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 17259
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: starsat
تشکر از دیگران 5
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

RE: تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB   ( آخرین ویرایش در این ارسال 17-06-2017 ، 04:35 توسط omid_artist007 )
با سلام، لطفا هرجوری امکانش هست من را راهنمایی بفرمایید.

حدود 2،3 سال قبل که نسخه های 6 پروگ دی بی موجود بود و توسایت های ایرانی براحتی کرک نرم افزار و ورژن کاملا کرک شده برنامه براحتی گیر میومد و پیدا می شد و ما هم نصب می کردیم . اما الآن تو ورژن های 7 نرم افزار نه که تو سایتهای ایرانی اصلا پیداشون نمیشه کرد بلکه کرک نسخه 7 رو هم اگر بخوایم با اطمینان باشه به سختی میشه پیدا کنی... به نظر شما راه حل خوب برای پیدا کردن کرک مناسب ورژن های آخر نرم افزار ProgDVB چیه؟

مشکل اصلی من فقط فقط آوردن پلاگین V-Plug روی نسخه Pro یا Free یا کرک شده نرم افزار هست .... قبلا در نسخه های 6 نرم افزار که می شد نرم افزار رو به صورت کامل همراه با کرک نصب کنبم براحتی پلاگین V-Plug رو توی پوشه پلاگین های نرم افزار کپی می کردیم و وقتی برنامه رو اجرا می کردیم براحتی می تونستیم با پلاگین V-Plug کارکنیم. ولی افسوس که تو ورژن 7 من تا حالا نتونستم این پلاگین رو بیارم. البته کرک ورژن های 7 رو هم امتحان نکردم و بلد نیستم. نمیدونم اگر کرک نرم افزار پیدا شه و نصبش کنیم، آیا این مشکل نصب پلاگین V-Plug من حل خواهد شد یا نه!!!؟

لطفا هرچه سریعتر بنده را راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان از شما
17-06-2017 ، 09:27

کنترل سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68020
امتیاز ارسالات 14883

RE: تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB  
(17-06-2017 ، 04:29)omid_artist007 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام، لطفا هرجوری امکانش هست من را راهنمایی بفرمایید.

حدود 2،3 سال قبل که نسخه های 6 پروگ دی بی موجود بود و توسایت های ایرانی براحتی کرک نرم افزار و ورژن کاملا کرک شده برنامه براحتی گیر میومد و پیدا می شد و ما هم نصب می کردیم . اما الآن تو ورژن های 7 نرم افزار نه که تو سایتهای ایرانی اصلا پیداشون نمیشه کرد بلکه کرک نسخه 7 رو هم اگر بخوایم با اطمینان باشه به سختی میشه پیدا کنی... به نظر شما راه حل خوب برای پیدا کردن کرک مناسب ورژن های آخر نرم افزار ProgDVB چیه؟

مشکل اصلی من فقط فقط آوردن پلاگین V-Plug روی نسخه Pro یا Free یا کرک شده نرم افزار هست .... قبلا در نسخه های 6 نرم افزار که می شد نرم افزار رو به صورت کامل همراه با کرک نصب کنبم براحتی پلاگین V-Plug رو توی پوشه پلاگین های نرم افزار کپی می کردیم و وقتی برنامه رو اجرا می کردیم براحتی می تونستیم با پلاگین V-Plug کارکنیم. ولی افسوس که تو ورژن 7 من تا حالا نتونستم این پلاگین رو بیارم. البته کرک ورژن های 7 رو هم امتحان نکردم و بلد نیستم. نمیدونم اگر کرک نرم افزار پیدا شه و نصبش کنیم، آیا این مشکل نصب پلاگین V-Plug من حل خواهد شد یا نه!!!؟

لطفا هرچه سریعتر بنده را راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان از شما

با سلام

طبق قوانین جدید سایت ما نمیتوانیم کرک نرم افزارهای تجاری را در سایت قرار دهیم ما این اجازه را نداریم که برنامه های غیر رایگان را بصورت کرک شده ارائه کنیم

طبیعتا نسخه های رایگان دارای محدودیت هستند و پس از فعال سازی برنامه رفع میشود
Beauty STAR
30-07-2017 ، 20:23

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 13734
آفلاین است
مدل رسیور: ICLASS
تشکر از دیگران 23
تشکر دریافتی 21
امتیاز ارسالات 18

با سلام  وقتی برنامه ProgDVB را اجرا میکنم ساعت ویندوزم بهم میخوره وقتی برنامرو میبندم درست میشه لطفا کمکم کنید درستش کنم
30-07-2017 ، 20:54

کنترل سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68020
امتیاز ارسالات 14883

(30-07-2017 ، 20:23)TEYEB2005 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام  وقتی برنامه ProgDVB را اجرا میکنم ساعت ویندوزم بهم میخوره وقتی برنامرو میبندم درست میشه لطفا کمکم کنید درستش کنم

به نظر میرسد رم سیستم شما پایین باشد .
31-07-2017 ، 00:42

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 23
تشکر دریافتی 21
امتیاز ارسالات 18

(30-07-2017 ، 20:54)Son of Techno نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبه نظر میرسد رم سیستم شما پایین باشد .
با تشکر رم 2 فکر کنم کافی باشه من با  dvbdream و هیچ برنامه دیگه ای مشکل ندارم  فقط با prog این مشکلو دارم بازم تشکر که سایت فعالی هستید و سریع پاسخ میدید ممنون
31-07-2017 ، 13:31

کنترل سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68020
امتیاز ارسالات 14883

(31-07-2017 ، 00:42)TEYEB2005 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا تشکر رم 2 فکر کنم کافی باشه من با  dvbdream و هیچ برنامه دیگه ای مشکل ندارم  فقط با prog این مشکلو دارم بازم تشکر که سایت فعالی هستید و سریع پاسخ میدید ممنون

بستگی داره چقدر از مقدار رم سیستم شما توسط ویندوز و برنامه های شما مصرف شده باشد . امکان دارد بیش از 60 یا 70 درصد رم سیستم شما پر باشد و با بازکردن ProgDVB مقدار رم به حد قرمز برسه و این مشکل ایجاد بشه . و یا همچنین در مورد پردازنده نیز همینطور

شما برای بررسی این مساله قبل از استارت این برنامه روی تولبار پایین ویندوز راست کلیک کرده و Task Manager را انتخاب کنید و از قسمت Processes میزان مصرف را نگاه کنید .
Dish Network
01-08-2017 ، 19:00

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 23
تشکر دریافتی 21
امتیاز ارسالات 18

(31-07-2017 ، 13:31)Son of Techno نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبستگی داره چقدر از مقدار رم سیستم شما توسط ویندوز و برنامه های شما مصرف شده باشد . امکان دارد بیش از 60 یا 70 درصد رم سیستم شما پر باشد و با بازکردن ProgDVB مقدار رم به حد قرمز برسه و این مشکل ایجاد بشه . و یا همچنین در مورد پردازنده نیز همینطور

شما برای بررسی این مساله قبل از استارت این برنامه روی تولبار پایین ویندوز راست کلیک کرده و Task Manager را انتخاب کنید و از قسمت Processes میزان مصرف را نگاه کنید .

داداش با تشکر خودم اینارو بلدم مطمئنم از رم نیست من الان ده سال بیشتره DVB دارم از PROG ورژن 4 تا 7 استفاده کردم و چند بار سیستممو عوص کردم ولی همیشه این مشکلو با PROG داشتم وقتی اجراش میکنم تاریخ ویندوز میره روی 1-1-2003 و وقتی میبندمش تاریخ و ساعت دقیق برمیگرده به زمان درست فکر میکردم از خود برنامه است ولی چند وقت پیش روی سیستم دوستم دیدم این مشکلو نداره واقعا اذیتم میکنه میخوام درستش کنم اگر کسی چیزی به فکرش میرسه لطفا کمک کنه ممنون
01-08-2017 ، 21:01

کنترل سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68020
امتیاز ارسالات 14883

(01-08-2017 ، 19:00)TEYEB2005 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدداداش با تشکر خودم اینارو بلدم مطمئنم از رم نیست من الان ده سال بیشتره DVB دارم از PROG ورژن 4 تا 7 استفاده کردم و چند بار سیستممو عوص کردم ولی همیشه این مشکلو با PROG داشتم وقتی اجراش میکنم تاریخ ویندوز میره روی 1-1-2003 و وقتی میبندمش تاریخ و ساعت دقیق برمیگرده به زمان درست فکر میکردم از خود برنامه است ولی چند وقت پیش روی سیستم دوستم دیدم این مشکلو نداره واقعا اذیتم میکنه میخوام درستش کنم اگر کسی چیزی به فکرش میرسه لطفا کمک کنه ممنون

اگر مشکل از ضعف سخت افزاری نباشه بهتره با ویندوز 10 اپدیت شده تست کنید .
29-09-2017 ، 19:41

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 303373
آفلاین است
مدل رسیور: tbs8920
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

یا سلام
من یک کارت qbox مدل tbs8920 دارم ولی با برنامه های prod dvb و dvbdream مشکل داره .
مشکلشم سیگنال بیشتر ورژن های هر دو برنامه هم استفاده کردم ولی باز همینطوره
اینم بگم که دیش و ال ام بی هیچ مشکل نداره چون با دستگاه ریسیور راحت کار میکنن .
لطفا راهنمایی کنید
30-09-2017 ، 12:38

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 539
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21837
تشکر دریافتی 88222
امتیاز ارسالات 20547

(29-09-2017 ، 19:41)mohammad.61 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدیا سلام
من یک کارت qbox مدل tbs8920 دارم ولی با برنامه های prod dvb و dvbdream مشکل داره .
مشکلشم سیگنال بیشتر ورژن های هر دو برنامه هم استفاده کردم ولی باز همینطوره
اینم بگم که دیش و ال ام بی هیچ مشکل نداره چون با دستگاه ریسیور راحت کار میکنن .
لطفا راهنمایی کنید

دوست عزیز درایور های مربوط به نسخه ویندوز خود را در صورت موجود بودن برای این کارت بروزرسانی کنید .

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان