FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

27-04-2020 ، 10:30

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 32827
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: 98usb
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

دیش گردون افت سیگنال و قطعی کامل هر دو روز یکبار؟؟؟ علت چیه؟  
واقعا گیج شدم دیش گردونم در چرخش و‌ مدار مشکلی نداره یعنی هر مسیری میرم دریافت میشه اما سیگنال و کوالیتی صفر میشه بعد میرم ریست می کنم و سر سیم کابل که وصل میشه به ال ان بی و دیش و موتور رو از دوباره نو می کنم یعنی سرسیمو‌ می چینم و مغزی تازه کابلو وصل میکنم و وقتی وصل می کنم دیش حدود یکی دو روز بدون مشکل کار میکنه و ‌همه مسیرها رو دارم اما کم‌کم همه صفر میشن و‌ کلا قطع میشه و دوباره همین کارو ‌میکنم یعنی سر سیم کابل رو می چینم ‌دوباره وصل میکنم و و دیش گردون خوب میشه چند روز.. اگه می گید ال ان بی مشکل داره بنظرم ‌نه چون الان دیشو ثابت کردم روی یه مسیر و اون تک‌ مسیرو ‌دریافت میکنم یعنی موتور مشکل داره؟ یا کابل؟ چیه علت
14-07-2020 ، 09:21

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

RE: دیش گردون افت سیگنال و قطعی کامل هر دو روز یکبار؟؟؟ علت چیه؟  
سلام و عرض معذرت برای مزاحمت ...چند روزیع مشکلم برطرف شده اما بخصوص روی مسیر یوتلست ۷ درجه همون که من و تو اونجاست قطعی کامل دارم در خیلی ساعات ...البته در یاهست فعلا مشکلی نیست و مسیرهای دیگه...یوتلست وقتی مستقیم وصل بود به دیش این دو سه ماه اخیر اصاا قطعی نداشت ...خواستم ببینم ادامه مشکل از چیه؟ میشه دوباره خازنو عوض کنم و یه خازن قویتر وصل کنم؟
14-07-2020 ، 13:17

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 538
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21792
تشکر دریافتی 87980
امتیاز ارسالات 20499

(14-07-2020 ، 09:21)ghassam2 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام و عرض معذرت برای مزاحمت ...چند روزیع مشکلم برطرف شده اما بخصوص روی مسیر یوتلست ۷ درجه همون که من و تو اونجاست قطعی کامل دارم در خیلی ساعات ...البته در یاهست فعلا مشکلی نیست و مسیرهای دیگه...یوتلست وقتی مستقیم وصل بود به دیش این دو سه ماه اخیر اصاا قطعی نداشت ...خواستم ببینم ادامه مشکل از چیه؟ میشه دوباره خازنو عوض کنم و یه خازن قویتر وصل کنم؟

مشکلتون احتمالا از پارازیت هست . با تعویض خازن و ... رفع نمیشود
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
ghassam2 ، Mahdisat4k
14-07-2020 ، 15:36

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

(14-07-2020 ، 13:17)Dish Network نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدمشکلتون احتمالا از پارازیت هست . با تعویض خازن و ... رفع نمیشود

ممنون ولی این دوماه که دیش گردونم مستقیم روی یوتلست بود قطعی اینطوری که هیچ ..اصلا قطع نمیشد هیچ کانالی حتی من و تو ها...کلا از نظر فنی امکانش هست خازن دیگه؟؟؟
14-07-2020 ، 20:56

معاونت سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 21792
تشکر دریافتی 87980
امتیاز ارسالات 20499

(14-07-2020 ، 15:36)ghassam2 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنون ولی این دوماه که دیش گردونم مستقیم روی یوتلست بود قطعی اینطوری که هیچ ..اصلا قطع نمیشد هیچ کانالی حتی من و تو ها...کلا از نظر فنی امکانش هست خازن دیگه؟؟؟

خازن را تعویض کرده اید و دیگه مشکلی از خازن نیست . اخیرا پارازیت بر روی شبکه های خبری شدت پیدا کرده مخصوصا یوتلست ...
شما تنظیم بودن دیش را هم بررسی کنید شاید موتور مقداری از مدار منحرف شده.
FREESAT ، ghassam2
15-07-2020 ، 10:00

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

ممنون استاد ..شاید منظورمو درست نرسوندم ..در طول روز می بینی همه کانالها وصل ان بعد مثلا نیم ساعت یه ساعت بعد همه با هم قطع میشن از pmc بگیر تا خود شبکه های ترکی و یوتل همه با هم صفر میشه ...حالا اگه تغییرات دیگه ای بود اطلاع میدم چون جدیدا روی مسیرهای دیگه میرم اونا هم قطعن بعضی موقع ها و باید رسیورو خاموش کنم با کنترل روشن میکنم وصل میشن و مشکلی ندارن ولی مشکل یوتلست خیلی زیادتره ..در واقع دقیقتر بگم مثلا یوتلست قطع شده میرم هاتبرد یا بدر۲۶ درجه اونام قطعن ولی با خاموش روشن کردن وصل میشن البته نه همیشه بعضی موقع ها ...ببخشید پرحرفی کردم
eslami126 ، Mahdisat4k
01-08-2020 ، 09:13

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

(14-07-2020 ، 20:56)Dish Network نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدخازن را تعویض کرده اید و دیگه مشکلی از خازن نیست . اخیرا پارازیت بر روی شبکه های خبری شدت پیدا کرده مخصوصا یوتلست ...
شما تنظیم بودن دیش را هم بررسی کنید شاید موتور مقداری از مدار منحرف شده.

ممنون ...اما وقتی مستقیم وصل میکنم کاملا وصله و پارازیتی نداره
یه توضیح بدم کلا ۵ مسیر تنظیم کردم که روی ۳ مسیر ترکست یاهست و بدر۲۶ درجه هیچگونه مشکلی ندارم الان...اما روی دو مسیر هاتبرد و یوتل ۷ مشکل دارم یعنی این دوتا مثلا نیم ساعت وصله بعد کامل قطع میشن یعنی سیگنال و کوالیتی صفر میشن! گیج شدم ..اگه دیش تنظیم نیست چرا سیگنال و‌کوالیتی هردو صفر میشن؟ بنظرتون راه داره خازن قویتری؟ یا تعمیرات رسیور در قطعات دیگش؟ پیشاپیش تشکر
01-08-2020 ، 12:20

معاونت سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 21792
تشکر دریافتی 87980
امتیاز ارسالات 20499

(01-08-2020 ، 09:13)ghassam2 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنون ...اما وقتی مستقیم وصل میکنم کاملا وصله و پارازیتی نداره
یه توضیح بدم کلا ۵ مسیر تنظیم کردم که روی ۳ مسیر ترکست یاهست و بدر۲۶ درجه هیچگونه مشکلی ندارم الان...اما روی دو مسیر هاتبرد و یوتل ۷ مشکل دارم یعنی این دوتا مثلا نیم ساعت وصله بعد کامل قطع میشن یعنی سیگنال و کوالیتی صفر میشن! گیج شدم ..اگه دیش تنظیم نیست چرا سیگنال و‌کوالیتی هردو صفر میشن؟ بنظرتون راه داره خازن قویتری؟ یا تعمیرات رسیور در قطعات دیگش؟ پیشاپیش تشکر

اینطور نیست که یک خازن تعویض کنید و رسیور تقویت بشه . اون موردی که برای تعویض خازن گفتیم به علت معیوب بودن خازن پیشفرض و نقص در خط تولید بوده
قطع شدن تصویر و 0 شدن سیگنال پس از مدتی کار در برخی از رسیورهای قدیمی پردازنده ALI مشاهده میشه و این برمیگرده به کیفیت پایین این رسیورها گاهی مشکلات نرم افزاری باعثش میشن و گاهی هم حتی از داغ شدن و خرابی CPU
ghassam2 ، eslami126
01-08-2020 ، 18:19

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

(01-08-2020 ، 12:20)Dish Network نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویداینطور نیست که یک خازن تعویض کنید و رسیور تقویت بشه . اون موردی که برای تعویض خازن گفتیم به علت معیوب بودن خازن پیشفرض و نقص در خط تولید بوده
قطع شدن تصویر و 0 شدن سیگنال پس از مدتی کار در برخی از رسیورهای قدیمی پردازنده ALI مشاهده میشه و این برمیگرده به کیفیت پایین این رسیورها گاهی مشکلات نرم افزاری باعثش میشن و گاهی هم حتی از داغ شدن و خرابی CPU

ممنون پس تعویض رسیور بهترین کار...چه نوع رسیوری پیشنهاد میشه مناسب دیش گردون که مشکل پردازنده نداشته باشه قیمت حدودای ۵۰۰ تا ۷۰۰
02-08-2020 ، 09:26

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 21
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 6

ممنون..ایا امکان داره سی پی یوشو تعویض کنم؟ یا قسمتی که باید تعمیر یا تعویض بشه ‌تا مشکل اساسی حل بشه چیه؟
02-08-2020 ، 11:11

معاونت سایت

آفلاین است
تشکر از دیگران 21792
تشکر دریافتی 87980
امتیاز ارسالات 20499

(02-08-2020 ، 09:26)ghassam2 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنون..ایا امکان داره سی پی یوشو تعویض کنم؟ یا قسمتی که باید تعمیر یا تعویض بشه ‌تا مشکل اساسی حل بشه چیه؟

اگر مشکل مالی ندارید یک رسیور جدید بخرید . اگر CPU باشه قابل تعمیر نیست . البته میشه برد رو تعویض کرد ولی ارزش هزینه ندارد
ghassam2 ، eslami126

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان