FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

19-11-2010 ، 20:52

مدیر کل سایت

شماره کاربری: 1
اعتبار: 439
آنلاین است
مدل رسیور: Vu+ Solo 4K
تشکر از دیگران 30072
تشکر دریافتی 34533
امتیاز ارسالات 3313

Question  تاپیك ويژه پرسش وپاسخ آیکلاس HIVION و ICLASS  
تاپیك ويژه پرسش وپاسخ HIVION و ICLASS[تصویر:  blush.gif]
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
SAT-BOY ، Son of Techno ، m.amirreza ، ali samsung ، Mr_AMERI ، amir2000 ، saeed6224 ، farzin2008 ، bmp ، T-11 ، adelhamid ، azercell ، ASRE65 ، esinader ، taty ، ffarshid ، sandisk ، veila ، Beauty STAR ، محمد رضایی ، Top sat ، سالارخان ، CADILAC ، arkan74 ، karim_9 ، hadjibaba ، harem ، hadi.sat ، blackwhite
18-10-2020 ، 13:57

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23790
امتیاز ارسالات 13123

RE: تاپیك ويژه پرسش وپاسخ آیکلاس HIVION و ICLASS  
(18-10-2020 ، 13:49)قاسم نجفی نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدمن معمولا پول به کسی میدم که بیشتر از خودم بدونه.بالاخره ما هم یه دستی از دور به اتش داشتیم و داریم دوست عریز.تقریبا میشه گفت کمترکسی سراع دارم در زمینه الکترونیک بطور عام حداقل در زمینه تعمیرات سخت افزار بیشتر بدونه.(من از شروع دانشگاه ۴۰ سال پیش  تعمیرات سخت افزار تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی بودم.). انتطارم از دوستان بیشتر از اینها بود در این گروه عضو شدم تا بیشتر یاد بگیرم.این موارد رو که شما فرمودید همه رو در نطر دارم.
ممنون و سپاس از راهنماییتون.
ولی دوست داشتم حداقل دوستان از بعد فنی هم که بود نطر کارشناسی میدادن.اون برام من خیلی شیرینتر بود که چیز جدید از دوستان یاد بگیرم.
باز هم ممنون

دوست عزیز این رسیورهای چینی همش تجربه هست. هر چقدر هم که تجربه داشته باشیم باز یه چیز پیش پا افتاده چند روز آدمو مشغول میکنه که یکی دیگه شاید در عرض ده دقیقه اون مشکلو پیدا کنه واسه همین هیچ وقت هیچ تعمیرکار با تجربه و خبره ای رو ندیدم ادعا داشته باشه چون بارها سر یه موضوع پیش پا افتاده ده تا همکار با هم مشورت میکنن.

در بسیاری از زمینه ها باید قبول کنیم جوان های امروزی مملکت ما از ما قدیمی ها با بسیاری از مسایل علمی تر و فنی تر عمل میکنن.
این مسئله رو بخاطر این گفتم که دیدیم هم سن و سال تقریبا هستیم و حتما بهتر همدیگه رو درک میکنیم.
از شما بعیده که با این همه سابقه کاری به دستگاههای ایکلاس میگید ساخت کره یعنی به نوشته Made in Korea روی دستگاه اعتماد کردید. حتما تو این سال ها که تعمیرکارید باید جنس و بردهای رنگ و وارنگ چینی رو  از جنس فیک تشخیص بدید از راه دور

مویدو پیروز باشید

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی

18-10-2020 ، 13:58

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 393194
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Iclass 9696x PVR
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

در ضمن اگه مورد بی ربطی گذاشتم از ادمین و همه دوستان عذر خواهی میکنم.ممنون میشم بفرمایید چه مورد بی ربطی بجز درخواست شمارتلفن (بعلت بی اطلاعی از قوانین سایت) من مطرح نمودم.
با سپاس
18-10-2020 ، 14:00

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23790
امتیاز ارسالات 13123

(18-10-2020 ، 13:58)قاسم نجفی نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددر ضمن اگه مورد بی ربطی گذاشتم از ادمین و همه دوستان عذر خواهی میکنم.ممنون میشم بفرمایید چه مورد بی ربطی بجز درخواست شمارتلفن (بعلت بی اطلاعی از قوانین سایت) من مطرح نمودم.
با سپاس

منظورم از بی ربط پست بی ربط نبود
عرض کردم دقیق ملاحظه کنید

ارسال کامنت های متعدد و تکه تکه مانند چت باکس و یا درتاپیک های غیر مرتبط بود.

مثلا در چند تاپیک متعدد یا ارسال مشکل رسیورتون در بخش معرفی اپلیکیشن موبایل سایت

در بخش تعمیرات منتظر یاری سبزتان به دوستان دیگر هستیم حتما مشارکت کنید تا همه استفاده کنیم

امضای yavarzadeh
اوکی

18-10-2020 ، 14:08

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

سلام
دوست عزیز فرمایشتون کاملا صحیح و منطقیه.این مورد که گفتم تجربه تعمیرات مربوط به ۴۰ سال و در دوره فقط انقلاب فرهنگی بود.بعد از اون بیشتر وقت من صرف صنعت کشورخوشبختانه شد.در صمن اینقدر به موصوع واقفم که برای موردی خاص وقتم و هدر ندم.(البته الان وقت خالی دارم).چون تجربه اونقدر دارم که شده برای یه عیب کوچک روز ها وقت گداشته بشه.
ممنون بازهم هدفم یاد گیری است.
ولی بد نیست بدونید باور بفرمایید دستگاه بوده که به ساختمان الومینیم به دلیلی که شما گفتید بردم چون ابزار و یا قطعات و نداشتم،طرف حرفه ای بود ،نمیدونست که این سیستم مثلا سوییچینگ رگلاتور چطور کار میکنه و چطور حدس بزنه عیب از کدو قسمته.
بازم ببخشید.
18-10-2020 ، 14:17

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23790
امتیاز ارسالات 13123

(18-10-2020 ، 14:08)قاسم نجفی نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
دوست عزیز فرمایشتون کاملا صحیح و منطقیه.این مورد که گفتم تجربه تعمیرات مربوط به ۴۰ سال و در دوره فقط انقلاب فرهنگی بود.بعد از اون بیشتر وقت من صرف صنعت  کشورخوشبختانه شد.در صمن اینقدر به موصوع واقفم که برای موردی خاص وقتم و هدر ندم.(البته الان وقت خالی دارم).چون تجربه اونقدر دارم که شده برای یه عیب کوچک روز ها وقت گداشته بشه.
ممنون بازهم هدفم یاد گیری است.
ولی بد نیست بدونید باور بفرمایید دستگاه بوده که به ساختمان الومینیم به دلیلی که شما گفتید  بردم چون ابزار و یا قطعات و نداشتم،طرف حرفه ای بود ،نمیدونست که این سیستم مثلا سوییچینگ رگلاتور چطور کار میکنه و چطور حدس بزنه عیب از کدو قسمته.
بازم ببخشید.

جریان یکسری از تعمیرکارای ما مثل جریان بعضی از نصاب های ما هست.
من صرفا با داشتن یک فایندر هر چقدر پیشرفته و گرون نمیتونم بگم نصابم.
من بشخصه از صفر تا 100 نصب دیش گردون خود و فامیل رو زنگ زدم و میزنم نصاب
ولو اینکه شاید برای من کاری نداشته باشه راه اندازی 0 تا 100 اون ولی بر این اعتقادم که هر کسی باید تو رسته و حرفه و تخصص خودش در کنار ابزار و دانش و تجربه تواما فعالیت کنه
مثلا به مطالعه کتاب های و منابع و ماخذ فارماکولوژی هیچ زمان نمیتونیم بگیم داروساز هستیم و یا بگیم چون فلان داروخانه مسئولش سر در نمیاره پس من خودم بیام تجویز دارم کنم برای مردم.

کلیات رو عرض کردم و منظورم این بود متاسفانه در شرایط اقتصادی نامناسب هیچ چیزی سرجای خودش نیست. فارغ التحصیل ارشد الکترونیک داریم بسیار با سواد و خبره ولی داره کار دیگه ای میکنه و بالعکس اون هم صادقه

خدا رحمت کنه هاشمی رفسنجانی رو , شما حتما باید یادتون باشه در زمان های دور تو تلویزیون اومده بود و میگفت ما میخواهیم راننده های تاکسی کشومون هم دکترا داشته باشند
از همون موقع مرزهای تحصیلات و درس و دانشگاه جابجا شد و واقعا هم به عینه دیدم این مورد رو.

بالاخره روزگاره و بالا و پایین داره.

سرافراز و پاینده باشید

امضای yavarzadeh
اوکی

18-10-2020 ، 14:37

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

بازهم ممنون از توضیحاتتون کاملا درست میفرمایید.عرص کردم سوی تفاهم شد خوشبختانه من تعمیر کار نیستم.اون موردی هم که یکی از دوستان در خصوص تاپیک فرمودن احتمالا کاملا درسته عذرخواهی میکنم.
من فکر کنم دیشب ساعت ۱۰ یا ۱۱ عصو سایت شدم و با سایت اصلا اشنایی نداشتم.الان هم از این صفحه خارج شم باز هم شایدمشکل پیدا کنم.فوتی و فوری رفتم سر اصل مطلب که بتونم سریع جوابم رو بگیرم که با شما دوستان اشنا شدم.هدف دیگری از عصویت ندارم و نداشتم و زیاد هم پی این موارد نیستم اصلا.
بازهم ممنون دوستان ایام به کام
18-10-2020 ، 15:41

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

دوستان،باکمک و همفکری یکی از دوستان مشکل بنده حل شد.
پایدار و برقرار باشید.
14-11-2020 ، 23:02

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 43844
آفلاین است
مدل رسیور: twin hd 9900 pvr
تشکر از دیگران 20
تشکر دریافتی 3
امتیاز ارسالات 3

تاپیك ويژه پرسش وپاسخ آیکلاس HIVION و ICLASS  
سلام دوستان من دستگام آیکلاس بی۹بی۹ بعد همش رو ۱۸ میمونه چیکار باید بکنم
15-11-2020 ، 09:05

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 393016
آفلاین است
مدل رسیور: HD 2000 HYPER
تشکر از دیگران 2816
تشکر دریافتی 70
امتیاز ارسالات 42

(14-11-2020 ، 23:02)kamran48 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان من دستگام آیکلاس بی۹بی۹ بعد همش رو ۱۸ میمونه چیکار باید بکنم

درود
منظور از 18 رو نفهمیدم 
ولی اگر رو شبکه هایی میری که HD هست و گیر می کنه باید از نسخه  SD  اون شبکه استفاده کنید

با اپدت هم درست نمیشه
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
yavarzadeh ، Son of Techno
13-12-2020 ، 10:48

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 396795
آفلاین است
مدل رسیور: مدیااستار۱۵۰۰۰نیوا
تشکر از دیگران 1
تشکر دریافتی 1
امتیاز ارسالات 1

تاپیك ويژه پرسش وپاسخ آیکلاس HIVION و ICLASS  
سلام . وخسته نباشید . جهت دستگاه ای کلاس n9n9 اخرین پچ و خصوصآ سافتکم جهت کانال ورزشی و نحوه انتقال به دستگاه رو ازشما درخواست می کنم . لطفا در صورت امکان دستور فرمایید. در سایت هرچی گشتم .پیدا نکردم. متشکرم

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 12 مهمان