FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

15-04-2020 ، 11:02

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 373409
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: ms-12000 forever
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 24
امتیاز ارسالات 3

Question  نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  

نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
karmen ، rezaxjm ، sat0 ، yavarzadeh ، alimor1345 ، mobina94 ، Iran_iPod ، action gh ، cloner0111 ، hasan.safari ، alisaberi123 ، saeed396 ، picon ، علی33 ، محسن نصاب ، Latif4433 ، ali_ebadi ، soroush5799 ، mammad11 ، milval ، Ahwaz1964
15-12-2020 ، 23:39

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 15-12-2020 ، 23:46 توسط yavarzadeh )
یه توصیه و نظر کلی:

توجه 1 : نظر حقیر وحی منزل نیست

توجه 2 : رسیورهایی مثل دریمباکس و ویو که قیمت های خیلی خیلی بالایی دارن ( مثلا بالای حداقل 10 میلیون ) در این عناوین آورده نشده

اما دستگاههای روتین بازار که اکثر فروشنده ها دارند و پشتیبانی قابل قبولی دارند و تقریبا به روز هم هستند و میشه خرید:

در رده 4k با قیمت تقریبا بالا:

1- خانواده فورتیس موجود در بازان ایران ( ایکون که دارای شرینگ اورکا و شارک هستند و   ایکسکروزر های HDR که بدون شرینگ هستند( فقط سه ماه)  و  فرمولر = بدون شرینگ) = همگی اندروید

2- خانواده گلوبال :  مدیا استار Diamond سری Z  که اندروید هست و 4030 & پرمیوم 12800 پلاس که ساده و یوزرفرندلی ( دقت کنید استارست جدید 200 اکستریم رو فعلا در لیست قرار ندادم چون کمبود و ضعف زیاد داره و سخت هم گیر میاد) که همگی دارای شرینگ فوراور پرو که همه میشناسید

در رده FULL HD :

همه تولیدات گلوبال :

1- دارای پردازنده ALI 352X  فقط و فقط  H265 /10bit  رو ساپورت میکنند که البته در این میان عمر رسیورهایی مثل استارمکس به سر اومده و فعلا هانی استار X200 تولید جدید گلوباله (  با همان تکنولوژی 5 سال قبل) با شرینگ فوراور گلوبال که نیاز به معرفی نداره

2- همه تولیدات GX662X مانند مدیااستار 12000 و 15000 که تکنولوژی 4 سال پیش رو دارند دارای شرینگ فوراور و سری جدید H مثل مینی های فوراور که فقط H265/8bit ساپورت میکنند با شرینگ فوراور SE قیمت های تقریبا متوسط

3- همه تولیدات گلوبال دارای پردازنده ALI3510G که فعلا در بازار ایران مدل های متفاوت هانی استار هست که همگی دارای شرینگ های فانکم گلوبال هستند با قیمت های تقریبا پایین

4- همه تولیدات گلوبال 6605S /H  که فول اچ دی معمولی هستند انواع مدیااستارهای مینی یونوا / یونیوا / رویال دارای شرینگ فانکم

توجه : همه مدل های فوق براساس فراوانی / ساپورت نرم افزاری خوب و قابل قبول / امکانات جانبی و آپشنها طبقه بندی شده

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی

Sajjad30 ، rex ، Dish Network ، reltar ، sky98H ، armin321 ، saberkhan73 ، hamedfar ، hrb1345 ، sunny5431 ، farzadmaham ، aziztablo
18-12-2020 ، 01:13

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 397310
آفلاین است
مدل رسیور: Iclass
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 1
امتیاز ارسالات 1

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  
با سلام خدمت همه دوستان و به خصوص جناب یاورزاده عزیز و تشکر بابت راهنماییهای خوبتون.

لطفا از بین مدلهای زیر راهنمایی بفرمایید کدوم بهتر است :
هانی استار ایکس ۱۰۰
پریمیوم ۲۲۶۰۰
پریمیوم ۱۸۱۹
ایکس کروزر ۲۰۰
مدیا استار ۱۸۸ یونیوا
یا مدل دیگری اگر مد نظرتون هست بفرمایید با این مشخصات :
میخوام رسیور فول اچ دی بگیرم قیمت زیر یک میلیون تومن.
فول اج دی
اکانت رو خوب ساپرت کنه . البته مدتش خیلی مهم نیست چون ظاهرا قیمت اکانت یک ساله حدود ۱۰۰ تومن هست .
از نظر هنگی مشکل نداشته باشه.
و ...
تلویزیون فورکی اندروید سونی دارم ، رسیورم هم آیکلاس قدبمی فکر میکنم مدل ۱۸۱۸ که sd هست . نمیدونم اصلا نیازی به تعویض رسیور هست ؟
یعنی اگر رسیور فول اچ دی بگیرم کیفیت تصویر واقعا بهتر میشه ؟
لطفا اگر مدلی رو پیسنهاد میدید ، دلیل برتری رو هم بگید.
با تشکر
Sajjad30
18-12-2020 ، 02:12

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

(18-12-2020 ، 01:13)Homayouni نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام خدمت همه دوستان و به خصوص جناب یاورزاده عزیز و تشکر بابت راهنماییهای خوبتون.

لطفا از بین مدلهای زیر راهنمایی بفرمایید کدوم بهتر است :
هانی استار ایکس ۱۰۰
پریمیوم ۲۲۶۰۰
پریمیوم ۱۸۱۹
ایکس کروزر ۲۰۰
مدیا استار ۱۸۸ یونیوا
یا مدل دیگری اگر مد نظرتون هست بفرمایید با این مشخصات :
میخوام رسیور فول اچ دی بگیرم قیمت زیر یک میلیون تومن.
فول اج دی
اکانت رو خوب ساپرت کنه . البته مدتش خیلی مهم نیست چون ظاهرا قیمت اکانت یک ساله حدود ۱۰۰ تومن هست .
از نظر هنگی مشکل نداشته باشه.
و ...
تلویزیون فورکی اندروید سونی دارم ، رسیورم هم آیکلاس قدبمی فکر میکنم مدل ۱۸۱۸ که sd هست . نمیدونم اصلا نیازی به تعویض رسیور هست ؟
یعنی اگر رسیور فول اچ دی بگیرم کیفیت تصویر واقعا بهتر میشه ؟
لطفا اگر مدلی رو پیسنهاد میدید ، دلیل برتری رو هم بگید.
با تشکر
سلام
نظرم رو کامل و واضح اینجا اعلام کردم و  حتی اسم برند و مدل و چیپ هم آوردم. کار سختی نیست استخراج مطلب برای تصمیم گیری درست.

همچنین در صفحه قبل هم نظراتی دادم

امضای yavarzadeh
اوکی

Sajjad30 ، rex ، saberkhan73
23-12-2020 ، 12:12

محروم شده

شماره کاربری: 1859
آفلاین است
مدل رسیور: dream box
تشکر از دیگران 35
تشکر دریافتی 15
امتیاز ارسالات 10

سلام بر جناب یاورزاده عزیز و سایر دوستان گرامی
میخواستم بپرسم آیا رسیور استارست سری اکستریم مثل ایکس 1، توانایی ساپورت فرکانس های مولتی استریم (ِDVB-Sx) را دارند؟
به نظر شما چقدر احتمال داره در دو سه سال آینده این فرکانسهای جای خودش رو به DVB-S2 بده؟

چون من الان دریم باکس 500 پلاس دارم، رسیور فوقالعاده عالی بوده  ولی متاسفانه DVB-S2 رو ساپورت نمیکنه و به همین دلیل، عملا یک باکس بلااستفاده شده برای من.
Sajjad30 ، rex
23-12-2020 ، 13:59

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

(23-12-2020 ، 12:12)armin321 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام بر جناب یاورزاده عزیز و سایر دوستان گرامی
میخواستم بپرسم آیا رسیور استارست سری اکستریم مثل ایکس 1، توانایی ساپورت فرکانس های مولتی استریم (ِDVB-Sx) را دارند؟
به نظر شما چقدر احتمال داره در دو سه سال آینده این فرکانسهای جای خودش رو به DVB-S2 بده؟

چون من الان دریم باکس 500 پلاس دارم، رسیور فوقالعاده عالی بوده  ولی متاسفانه DVB-S2 رو ساپورت نمیکنه و به همین دلیل، عملا یک باکس بلااستفاده شده برای من.

سلام
مولتی استریم /ACM رو آره اما DVB-S2X رو نه ساپورت نمیکنه فعلا در بازار ایران و رسیورهای معمول ALI2661 هست که همون سه تا کانالو در 33 درجه میگیره.

اینده چیزی مشخص نیست واقعا. هنوز خود 4K هم وضعیت مشخصی نداره!!!!!!!!!!!!!

امضای yavarzadeh
اوکی

Sajjad30 ، rex ، armin321 ، sat0
23-12-2020 ، 15:10

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 172331
آفلاین است
مدل رسیور: XDSR420HD
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 2

(23-12-2020 ، 13:59)yavarzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
مولتی استریم /ACM رو آره اما DVB-S2X رو نه ساپورت نمیکنه فعلا در بازار ایران و رسیورهای معمول ALI2661 هست که همون سه تا کانالو در 33 درجه میگیره.

اینده چیزی مشخص نیست واقعا. هنوز خود 4K هم وضعیت مشخصی نداره!!!!!!!!!!!!!

کدوم رسیور ها فرمت DVB-S2X رو ساپورت می‌کنند؟
23-12-2020 ، 16:05

محروم شده

شماره کاربری: 1859
آفلاین است
مدل رسیور: dream box
تشکر از دیگران 35
تشکر دریافتی 15
امتیاز ارسالات 10

ممنونم ازتون که خیلی خوب کاربران را راهنمایی می کنید. شما خودتون کار با رسیورهای اندرویدی مثل ایکسکروزر رو راحت و یوزرفرندلی می دانید؟
چون مثلا همین دریم باکس ها، درسته خیلی رسیور خوب و عالی بودند، ولی بسیار کار کردن باهاش سخت بود (بخاطر سیستم عامل لینوکس) و من تا اون مدتی که رسیور قابل استفاده بود و کانال کارتی باهاش باز میکردم (سیفرا لهستان فرکانس هاش رو به اس2 تغییر نداده بود)، برای ریختن سیسیکم اذیت می شدم و فقط باید یا کامپیوتر فایل رو انتقال می دادم. ولی بعد از اینکه مدیا استار خریدم، یوزر فرندلی بودن رو کاملا حس کردم هرچند از لحاظ سخت افزاری رسیور مدیا استار، واقعا هیچ یک از آیتم هاش در حد اون نبود (مثل تیونر، کیفیت تصویر، عدم هنگ کردن و ....).
الان هم دنبال یک رسیور خوب میگردم که در درجه اول یوزرفرندلی باشه ولی مثل مدیااستار نباشه که حداکثر 1 سال کار کنه بعد بسوزه.(هم 5500 فراری داشتم یکساله سوخت و هم 12000 فوراور که کمتر از 7 ماه سوخت).
23-12-2020 ، 16:31

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

(23-12-2020 ، 16:05)armin321 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنونم ازتون که خیلی خوب کاربران را راهنمایی می کنید. شما خودتون کار با رسیورهای اندرویدی مثل ایکسکروزر رو راحت و یوزرفرندلی می دانید؟
چون مثلا همین دریم باکس ها، درسته خیلی رسیور خوب و عالی بودند، ولی بسیار کار کردن باهاش سخت بود (بخاطر سیستم عامل لینوکس) و من تا اون مدتی که رسیور قابل استفاده بود و کانال کارتی باهاش باز میکردم (سیفرا لهستان فرکانس هاش رو به اس2 تغییر نداده بود)، برای ریختن سیسیکم اذیت می شدم و فقط باید یا کامپیوتر فایل رو انتقال می دادم. ولی بعد از اینکه مدیا استار خریدم، یوزر فرندلی بودن رو کاملا حس کردم هرچند از لحاظ سخت افزاری رسیور مدیا استار، واقعا هیچ یک از آیتم هاش در حد اون نبود (مثل تیونر، کیفیت تصویر، عدم هنگ کردن و ....).
الان هم دنبال یک رسیور خوب میگردم که در درجه اول یوزرفرندلی باشه ولی مثل مدیااستار نباشه که حداکثر 1 سال کار کنه بعد بسوزه.(هم 5500 فراری داشتم یکساله سوخت و هم 12000 فوراور که کمتر از 7 ماه سوخت).

اصلا . ابدا یوزرفرندلی نیستند این مدل ها و مدل هایی که شما دارید

خراب شدن یا نشدن یک وسیله الکترونیکی و یا .......  رو کسی نمیتونه تضمین کنه. مثلا یه مدل 3606 قدیمی دارم که سال هاست کار میکنه و مشکلی نداره

در چند پست بالاتر خیلی واضح نظراتم رو بیان کردم . البته عرض کردم وحی منزل نیست. نظر و تجربه خودم برای راحتی مصرف کننده در شرایط فعلی بازاره.
2021 چی وارد بازار بشه رو همون موقع باید تحلیل و تفسیر کرد.

امضای yavarzadeh
اوکی

armin321 ، rex ، Sajjad30 ، sat0
23-12-2020 ، 16:32

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

(15-12-2020 ، 23:39)yavarzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدیه توصیه و نظر کلی:

توجه 1 : نظر حقیر وحی منزل نیست

توجه 2 : رسیورهایی مثل دریمباکس و ویو که قیمت های خیلی خیلی بالایی دارن ( مثلا بالای حداقل 10 میلیون ) در این عناوین آورده نشده

اما دستگاههای روتین بازار که اکثر فروشنده ها دارند و پشتیبانی قابل قبولی دارند و تقریبا به روز هم هستند و میشه خرید:

در رده 4k با قیمت تقریبا بالا:

1- خانواده فورتیس موجود در بازان ایران ( ایکون که دارای شرینگ اورکا و شارک هستند و   ایکسکروزر های HDR که بدون شرینگ هستند( فقط سه ماه)  و  فرمولر = بدون شرینگ) = همگی اندروید

2- خانواده گلوبال :  مدیا استار Diamond سری Z  که اندروید هست و 4030 & پرمیوم 12800 پلاس که ساده و یوزرفرندلی ( دقت کنید استارست جدید 200 اکستریم رو فعلا در لیست قرار ندادم چون کمبود و ضعف زیاد داره و سخت هم گیر میاد) که همگی دارای شرینگ فوراور پرو که همه میشناسید

در رده FULL HD :

همه تولیدات گلوبال :

1- دارای پردازنده ALI 352X  فقط و فقط  H265 /10bit  رو ساپورت میکنند که البته در این میان عمر رسیورهایی مثل استارمکس به سر اومده و فعلا هانی استار X200 تولید جدید گلوباله (  با همان تکنولوژی 5 سال قبل) با شرینگ فوراور گلوبال که نیاز به معرفی نداره

2- همه تولیدات GX662X مانند مدیااستار 12000 و 15000 که تکنولوژی 4 سال پیش رو دارند دارای شرینگ فوراور و سری جدید H مثل مینی های فوراور که فقط H265/8bit ساپورت میکنند با شرینگ فوراور SE قیمت های تقریبا متوسط

3- همه تولیدات گلوبال دارای پردازنده ALI3510G که فعلا در بازار ایران مدل های متفاوت هانی استار هست که همگی دارای شرینگ های فانکم گلوبال هستند با قیمت های تقریبا پایین

4- همه تولیدات گلوبال 6605S /H  که فول اچ دی معمولی هستند انواع مدیااستارهای مینی یونوا / یونیوا / رویال دارای شرینگ فانکم

توجه : همه مدل های فوق براساس فراوانی / ساپورت نرم افزاری خوب و قابل قبول / امکانات جانبی و آپشنها طبقه بندی شده

حتما کسانی که قصد تهیه رسیور دارند مطالعه کنند.

غیر از مدل های فوق چیزی مورد تایید نیست ( نظر شخصیه و اختیار خرید با خودتون هست)

امضای yavarzadeh
اوکی

dina195 ، armin321 ، rex ، Sajjad30 ، ssss65 ، sat0
23-12-2020 ، 16:34

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 23-12-2020 ، 16:39 توسط yavarzadeh )
(23-12-2020 ، 15:10)mobil-sat نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدکدوم رسیور ها فرمت DVB-S2X رو ساپورت می‌کنند؟

عرض کردم که در بازار الان و در دسترس ALI2661  فعلا دو مدل مورد تایید هست مدیااستار 4030 و پرمیوم 128000 پلاس که هردو 4K هستند
یوزرفرندلی / 4K / اکانت فوراور / DVB-S2X ساپورت هم هستند

امضای yavarzadeh
اوکی

armin321 ، rex ، saberkhan73 ، Sajjad30 ، Aria2009 ، sat0

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 14 مهمان