FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

24-05-2011 ، 21:23

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 3058
اعتبار: 64
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax10000supe
تشکر از دیگران 3708
تشکر دریافتی 4013
امتیاز ارسالات 450

Question  تاپیک پرسش و پاسخ رسیورهای استارمکس StarMax   ( آخرین ویرایش در این ارسال 04-06-2011 ، 14:22 توسط Son of Techno )
تاپیک پرسش و پاسخ رسیورهای استارمکس StarMax
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Son of Techno ، دیاکو ، FREESAT ، m.amirreza ، aaidin90 ، ASRE65 ، uofo ، ffarshid ، Beauty STAR ، zdf565 ، Top sat ، veila ، afshin44 ، Arazali ، mohamad m2r ، esinader ، totieehsan ، saeed sky ، salar22 ، behartin ، sat0 ، samyar007 ، mostafa ict ، mammad11
03-06-2021 ، 16:44

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 408184
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: استارمکس A30
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

RE: تاپیک پرسش و پاسخ رسیورهای استارمکس StarMax  
(03-06-2021 ، 13:33)sat0 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدچه فرکانسی؟

11900
 و 11881 و .. همه رو دارم 
مگه فرقی میکنه؟
اپگرید قدیمی رو دانلود کردم ریختم فکر کنم درست شده باشه
الان کانل ورزش بازی برزیل و فرانسه رو نشون میده، یعنی باز شده دیگه درسته؟
06-06-2021 ، 22:25

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 299016
اعتبار: 1
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax A150
تشکر از دیگران 18
تشکر دریافتی 35
امتیاز ارسالات 16

استارمکس A150 دارم مدتی به دلیل مشکلات سرویس دهنده اینترنت مجبور بودم از وی پی ان استفاده کنم همه کانال ها باز می شدن به جز کانال های پکیج یونانی NOVA.الان که مشکل ISP برطرف شده اتصال وی پی ان را قطع کردم و یکبار سرور را غیر فعال و دوباره فعال کردم همه کانال های پکیج NOVA باز شدن!!!!!
خیلی جالبه این چند تا شبکه یونانی با آی پی آمریکا، فرانسه، انگلیس، هلند، آلمان و.... باز نمی شن اما با آی پی ایران باز می شن!!!!!!
06-06-2021 ، 22:48

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23792
امتیاز ارسالات 13123

(06-06-2021 ، 22:25)Mohammad rahmani نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویداستارمکس A150 دارم مدتی به دلیل مشکلات سرویس دهنده اینترنت مجبور بودم از وی پی ان استفاده کنم همه کانال ها باز می شدن به جز کانال های پکیج یونانی NOVA.الان که مشکل ISP برطرف شده اتصال وی پی ان را قطع کردم و یکبار سرور را غیر فعال و دوباره فعال کردم همه کانال های پکیج NOVA باز شدن!!!!!
خیلی جالبه این چند تا شبکه یونانی با آی پی آمریکا، فرانسه، انگلیس، هلند، آلمان و.... باز نمی شن اما با آی پی ایران باز می شن!!!!!!

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

امضای yavarzadeh
اوکی

Mohammad rahmani ، FREESAT
07-06-2021 ، 19:26

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

با سلام خدمت سروران گرامی
 کد کانال mezzo با فرکانس 
11623v 27500
74
08
2F B6 02 39 D4 D8 C4 D6
را وارد کردم ولی باز نمیشه
لطفا راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم
ممنون
07-06-2021 ، 20:18

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23792
امتیاز ارسالات 13123

(07-06-2021 ، 19:26)mishka1400 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام خدمت سروران گرامی
 کد کانال mezzo با فرکانس 
11623v 27500
74
08
2F B6 02 39 D4 D8 C4 D6
را وارد کردم ولی باز نمیشه
لطفا راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم
ممنون
بزگوار این شبکه خیلی وقته با کد و پچ باز نمیشه

امضای yavarzadeh
اوکی

FREESAT ، sat0 ، mishka1400
17-06-2021 ، 11:42

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

سروران گرامی سلام
من تازه واردم و میخوام زود به نتیجه برسم. اگه میشه لطفا به این سئوالات پاسخ و راهنمایی کنید
1- چرا شبکه 3 با اینکه کد وارد شده، بعضی وقتا باز نمیشه. مثلا برای بازی ایران و عراق قفل شد در حالیکه از اپلیکیشن گوشی کانال 3 باز میشد و نشون میداد . ولی بازی های والیبال ایران و بقیه کشورا رو نشون میده

2- اگه CC cam بخرم قبل از خرید ، لیست کانالهایی که باز میشه رو بهم اعلام می کنید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه؟

3- با چه روشی اینترنت رسیور فعال میشتا خودش اپگرید کنه، مودم وای فای دارم، رسیورم همhdpower  starmax a30

4- فایل آخرین کد های فعال باز کردن کانالهای قفلی دیگه وجود نداره؟ فقط از طریق خرید cc cam  میشه دسترسی داشت؟

5- این قضیه شیرینگ دیش جدا می خواد، من دیش گردان دارم و اصلا یعنی چکار می کنه.

6- امکانش هست فرکانس مادر هر ماهواره رو برام بفرستید تا به لیستم ماهواره ای که میخوام اضافه کنم. مثلا بین بدر و نایل خیلی مشابه هستن و نمی دونم درست معرفی کردم یا نه 

ای کاش مطالب آموزشی و سئوالات قبلی مطرح شده در سایت دسته بندی دقیقتر و خاصتر وجود داشت تا سئوال تکراری مطرح نکنیم . هر وقت هم سرچ میکنی پاسخی پیدا نمیشه. اگه برای هر سئوال لینک بزارید بازم ممنون خواهد بود
با درود سلامت باشید
17-06-2021 ، 13:17

کاربر فعال

شماره کاربری: 403926
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: 4030 pro
تشکر از دیگران 14924
تشکر دریافتی 773
امتیاز ارسالات 523

RE: تاپیک پرسش و پاسخ رسیورهای استارمکس StarMax   ( آخرین ویرایش در این ارسال 17-06-2021 ، 13:25 توسط sat0 )
(17-06-2021 ، 11:42)mishka1400 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسروران گرامی سلام
من تازه واردم و میخوام زود به نتیجه برسم. اگه میشه لطفا به این سئوالات پاسخ و راهنمایی کنید
1- چرا شبکه 3 با اینکه کد وارد شده، بعضی وقتا باز نمیشه. مثلا برای بازی ایران و عراق قفل شد در حالیکه از اپلیکیشن گوشی کانال 3 باز میشد و نشون میداد . ولی بازی های والیبال ایران و بقیه کشورا رو نشون میده

2- اگه CC cam بخرم قبل از خرید ، لیست کانالهایی که باز میشه رو بهم اعلام می کنید تا ببینم ارزش خرید داره یا نه؟

3- با چه روشی اینترنت رسیور فعال میشتا خودش اپگرید کنه، مودم وای فای دارم، رسیورم همhdpower  starmax a30

4- فایل آخرین کد های فعال باز کردن کانالهای قفلی دیگه وجود نداره؟ فقط از طریق خرید cc cam  میشه دسترسی داشت؟

6- امکانش هست فرکانس مادر هر ماهواره رو برام بفرستید تا به لیستم ماهواره ای که میخوام اضافه کنم. مثلا بین بدر و نایل خیلی مشابه هستن و نمی دونم درست معرفی کردم یا نه 

ای کاش مطالب آموزشی و سئوالات قبلی مطرح شده در سایت دسته بندی دقیقتر و خاصتر وجود داشت تا سئوال تکراری مطرح نکنیم . هر وقت هم سرچ میکنی پاسخی پیدا نمیشه. اگه برای هر سئوال لینک بزارید بازم ممنون خواهد بود
با درود سلامت باشید
درود 

1.

2.
صحفه اول انجمن رو دقیق برسی کنید

3.
از طریق وای فای و سیم لن میشه به رسیور نت داد / از طریق تنظیمات وای فای رسیور اسم مودم رو پیدا و رمز رو وارد کنید 

4.
بهترین گذینه سی سی کم هستش

5.
باید رسیور 2 تیونر داشته باشه که بتونید از دیش جدا و ثابت برای باز کردن کانل های کارتی استفاده کنید

6.
نیازی نیست / شما می تونید از قسمت سرچ گذینه بلیند استفاده کنید و تمام فرکانس ها رو داشته باشین از هر ماهواره ای که میخوای
FREESAT ، yavarzadeh
17-06-2021 ، 13:37

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23792
امتیاز ارسالات 13123

(17-06-2021 ، 11:42)mishka1400 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسروران گرامی سلام

با درود سلامت باشید

(17-06-2021 ، 13:17)sat0 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود 

1.

2.
صحفه اول انجمن رو دقیق برسی کنید

3.
از طریق وای فای و سیم لن میشه به رسیور نت داد / از طریق تنظیمات وای فای رسیور اسم مودم رو پیدا و رمز رو وارد کنید 

4.
بهترین گذینه سی سی کم هستش

5.
باید رسیور 2 تیونر داشته باشه که بتونید از دیش جدا و ثابت برای باز کردن کانل های کارتی استفاده کنید

6.
نیازی نیست / شما می تونید از قسمت سرچ گذینه بلیند استفاده کنید و تمام فرکانس ها رو داشته باشین از هر ماهواره ای که میخوای

مکمل فرمایشات دوستمون:
مطالعهفایل آموزشی پیوست شده در امضا

امضای yavarzadeh
اوکی

sat0
05-07-2021 ، 16:09

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 405664
آفلاین است
مدل رسیور: استارمکس آ ۱۰۰
تشکر از دیگران 8
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 2

سلام دوستان رسیور استارمکس آ صد دارم دو روزه که کانال هایی که با بیس کد و سی سی کم باز میشن بعد از سه چهار ثانیه که وارد کانال میشم کیفیت صفر و سیگنال میاد رو نه درصد و رو صفحه مینویسه سیگنال ضعیف است،ممنون میشم راهنمایی کنید
05-07-2021 ، 16:37

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23792
امتیاز ارسالات 13123

(05-07-2021 ، 16:09)Farad96 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان رسیور استارمکس آ صد دارم دو روزه که کانال هایی که با بیس کد و سی سی کم باز میشن بعد از سه چهار ثانیه که وارد کانال میشم کیفیت صفر و سیگنال میاد رو نه درصد و رو صفحه مینویسه سیگنال ضعیف است،ممنون میشم راهنمایی کنید

عوامل متعدد جانبی دخیل هستند
دستگاه رو ببرید جای دیگه تست کنید
ارتباطی هم به ببس و سسیسکم نداره

امضای yavarzadeh
اوکی

FREESAT ، Farad96 ، sat0

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 22 مهمان