FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

15-04-2020 ، 11:02

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 373409
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: ms-12000 forever
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 24
امتیاز ارسالات 3

Question  نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  

نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
karmen ، rezaxjm ، sat0 ، yavarzadeh ، alimor1345 ، mobina94 ، Iran_iPod ، action gh ، cloner0111 ، hasan.safari ، alisaberi123 ، saeed396 ، picon ، علی33 ، محسن نصاب ، Latif4433 ، ali_ebadi ، soroush5799 ، mammad11 ، milval ، Ahwaz1964
03-08-2021 ، 13:00

کاربر فعال

شماره کاربری: 403926
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: 4030 pro
تشکر از دیگران 14927
تشکر دریافتی 773
امتیاز ارسالات 523

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  
(03-08-2021 ، 12:56)STAR/MAX نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام : رسیور اندرویدی چی پیشنهادی دارید ؟

درود
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید 
دقیق توضیح دادن
yavarzadeh
03-08-2021 ، 13:11

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 03-08-2021 ، 13:25 توسط yavarzadeh )
(03-08-2021 ، 12:56)STAR/MAX نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام : رسیور اندرویدی چی پیشنهادی دارید ؟

اصلا دقت میشه یا فقط هدف ارسال یه پست هست؟
مجددا رجوع کنید به همون جواب و جواب دوست دیگری که به شما داده شده و بعد اینو مطالعه کنید

امضای yavarzadeh
اوکی

sat0
10-08-2021 ، 14:10

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 400049
آفلاین است
مدل رسیور: ICLASS
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

سلام جناب یاورزاده
نظرتون درمورد رسیورهای رده  HD  ( ردلاین  و  اچ دی باکس ) چیه ؟
 و اینکه ایا پردازنده  (Ali (2662  نسخه بهتر  (Ali (2661  هست ؟

با تشکر
10-08-2021 ، 14:18

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 10-08-2021 ، 15:19 توسط yavarzadeh )
(10-08-2021 ، 14:10)SPRING_10 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام جناب یاورزاده
نظرتون درمورد رسیورهای رده  HD  ( ردلاین  و  اچ دی باکس ) چیه ؟
 و اینکه ایا پردازنده  (Ali (2662  نسخه بهتر  (Ali (2661  هست ؟

با تشکر

سلام مجدد به این آیدی اوکی

فکر کنم تو تقسیم بندی ها خیلی واضح نظراتمو گفتم و نیازی به تکرار مکررات نباشه. باز نظر خود خریدار مهمه میتونه به نظر و نداری درونی خودش گوش کنه یا شاید محدودیت مدل و خرید در شهرشون باشه
جواب سوال دومتون : معمولا برای کومبو ( دو تیونره ها) از 2662 و تک تیونره از 2661 استفاده میشه . عین همین توالی در رده های دیگه هم هست ( اما قانون نوشته ای نیست ولو اینکه استارمکس در سری STM در تک تیونره بجای 3521 از 3526 استفاده کرد)

جواب سوال بعدی که قراره بپرسید : مدل های مدیااستار سری V ( بجز 400) و سری R که جدیدا معرفی شدند هم جزو GX های اقتصادی هست

پ . ن : والا با ایدی های اصلی و دیگه هم جواب دوستان داده میشه جز اینکه تکراری باشه همه چیزاش

امضای yavarzadeh
اوکی

sat0
10-08-2021 ، 21:49

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

من فقط   ( 1 )  ایدی دارم که همینه و این سومین پستم در این سایته 

در مورد 2 مدلی که پرسیدم  اشنا شدن خودم و و دیگر کاربرانی بود که شاید خجالت بکشند سوالی کنند  .
و از طرفی بایکوت خبری رسیورهایی به جز  مدیا و هانی و پریمیوم  هست  .

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 11-08-2021 ، 09:31 توسط yavarzadeh )
(10-08-2021 ، 21:49)SPRING_10 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدمن فقط   ( 1 )  ایدی دارم که همینه و این سومین پستم در این سایته 

در مورد 2 مدلی که پرسیدم  اشنا شدن خودم و و دیگر کاربرانی بود که شاید خجالت بکشند سوالی کنند  .
و از طرفی بایکوت خبری رسیورهایی به جز  مدیا و هانی و پریمیوم  هست  .

عرض کردم هر کسی مختاره هر چی بخری. اول اون کامنت هم عرض کردم نظر شخصی خودمه نه همه و مجددا در کامنت بالا باز توضیح دادم که اختیار با خریداره
خجالت؟ کسی اینجا خجالت نمیکشه و سوال میکنه و این همه صفحات و تاپیک های متفاوت قبلی مشخصه

هیچ بایکوتی نیست
همه تاپیک ها فعاله . استارست / کروزر / استارمکس / ایستار / استار ایکس / ویو / دریم / و الباقی

امضای yavarzadeh
اوکی

sat0
11-08-2021 ، 13:40

کاربر سایت

*
آفلاین است
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

جالبه  شما باورت نمیشه من فقط  (1)  ایدی دارم . از مدیریت سوال کنید . اوکی

بله درست میفرمایید و از نظرات خوب شما است استفاده میکنیم .
سوال من بخاطر این بود  که از تجربیات جنابعالی در مورد اون 2 شرکت اطلاع پیدا کنیم  به هر حال خیلیها پست نمیزارن و از نظرات بقیه به جواب سوال هاشون میرسن .
که البته من به جواب سوالم نرسیدم . 
با تشکر
11-08-2021 ، 14:40

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 23-08-2021 ، 09:22 توسط yavarzadeh )
(11-08-2021 ، 13:40)SPRING_10 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدجالبه  شما باورت نمیشه من فقط  (1)  ایدی دارم . از مدیریت سوال کنید . اوکی

بله درست میفرمایید و از نظرات خوب شما است استفاده میکنیم .
سوال من بخاطر این بود  که از تجربیات جنابعالی در مورد اون 2 شرکت اطلاع پیدا کنیم  به هر حال خیلیها پست نمیزارن و از نظرات بقیه به جواب سوال هاشون میرسن .
که البته من به جواب سوالم نرسیدم . 
با تشکر

شما برای رسیدن به جوابتون میتونید از همون دو شرکت خرید کنید و استفاده کنید و تجربه کسب کنید
دلیلی یرای ادامه بحث وجود نداره چون نظرم قبلا اعلام شده و هرکسی بهش باور داره ازش استفاده میکنه و دلایل طبقه بندی هم واضح بیان شده بر چه اساسی صورت گرفته
قرار بر این هم نیست کسی رو اجبار به خرید یا منع از خرید برندی یا مدلی کنیم
پول و وقت و اعصاب از خودتون هست میتونید صرف هر کاری کنید

خیلی ها پست نیمذارن چون واقعیتو بهش پی بردن یا لمسش کردن و به توصیه ها توجه کردن و از تجربه دیگران استفاده کردن یا میکنن.

امضای yavarzadeh
اوکی

milaad47 ، sat0 ، mammad11
31-08-2021 ، 10:40

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 407233
آفلاین است
مدل رسیور: Cuberevo
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 3
امتیاز ارسالات 4

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  
سلام
ضمن تشکر از توضیحات کامل شما، من این پست رو دقیق مطالعه کردم و در این خصوص چند سوال دارم.

1- مدل و برند بعضی از دستگاه ها رو در رابطه با برخی از سی پی یو ها نام بردید. به عنوان مثال مدیااستار v400 و تعداد دیگری از دستگاه ها رو در ارتباط با سی پی یو ALI352X نام بردید. اما دستگاه های دیگری از جمله HD BOX Combo S4K هم دارای همین سی پی یو هستند.
آیا فقط مدل هایی که ذکر کردید مورد تأیید شما هستند یا کلیه دستگاه هایی که دارای چنین سی پی یو هایی هستند؟

2- در دستگاه های اندرویدی، آیا وجود اندروید باعث ایجاد امکانات بیشتری در قسمت دریافت و پخش تصویر می شوند یا فقط امکان استفاده از اپلیکیشن های اندروید رو ایجاد می کنند؟
به عنوان مثال، آیا وجود اندروید باعث ایجاد امکانات در قسمت ضبط ویدئو، ویرایش لیست کانال ها، شیرینگ اینترنتی و ... می شوند؟

3- من تا قبل از این از رسیور لینوکسی استفاده می کردم و امکان اتصال کامپیوتر جهت انجام تنظیمات دستگاه و مدیریت لیست کانال ها رو به خوبی در اختیار کاربر قرار می داد. چه رده ای از رسیور های غیر لینوکسی این قابلیت رو دارند؟
yavarzadeh ، sat0
31-08-2021 ، 11:05

Satellite Expert

آفلاین است
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 31-08-2021 ، 11:25 توسط yavarzadeh )
(31-08-2021 ، 10:40)farzad.sha نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
ضمن تشکر از توضیحات کامل شما، من این پست رو دقیق مطالعه کردم و در این خصوص چند سوال دارم.

1- مدل و برند بعضی از دستگاه ها رو در رابطه با برخی از سی پی یو ها نام بردید. به عنوان مثال مدیااستار v400 و تعداد دیگری از دستگاه ها رو در ارتباط با سی پی یو ALI352X نام بردید. اما دستگاه های دیگری از جمله HD BOX Combo S4K هم دارای همین سی پی یو هستند.
آیا فقط مدل هایی که ذکر کردید مورد تأیید شما هستند یا کلیه دستگاه هایی که دارای چنین سی پی یو هایی هستند؟

2- در دستگاه های اندرویدی، آیا وجود اندروید باعث ایجاد امکانات بیشتری در قسمت دریافت و پخش تصویر می شوند یا فقط امکان استفاده از اپلیکیشن های اندروید رو ایجاد می کنند؟
به عنوان مثال، آیا وجود اندروید باعث ایجاد امکانات در قسمت ضبط ویدئو، ویرایش لیست کانال ها، شیرینگ اینترنتی و ... می شوند؟

3- من تا قبل از این از رسیور لینوکسی استفاده می کردم و امکان اتصال کامپیوتر جهت انجام تنظیمات دستگاه و مدیریت لیست کانال ها رو به خوبی در اختیار کاربر قرار می داد. چه رده ای از رسیور های غیر لینوکسی این قابلیت رو دارند؟

سلام
ممنون
1- در خط اول نوشتم که نظر و تجربه خودم و وحی منزل هم نیست ( علل و معیارها رو هم نوشتم)
اون مدل مورد نظر شما ALI2662 هست
2- خیر - اونی که باعث تغییراته اول چیپ هست و بابع اون امکانات و درایورهای قابل ساپورت( هر چند که خیلی ها شاید کیفیت تصویر رسیورهای معمولی رو بیشتر پسند میکنن)
3- با نرم افزار هایی مثل DCC و فایل زیلا منظورتون هست هیچکدام
اما یکسری کارهای دیگه میشه انجام داد مثلا FTP لوکال درست کنید یا اینکه از قابلیت وایفای استوریج استفاده کنید ( لینک دوم امضام آموزش گذاشتم)

امضای yavarzadeh
اوکی

sat0 ، farzad.sha ، ali2424 ، Omid1349

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 11 مهمان