FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

04-09-2024 ، 19:23

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

new3  نرم افزار مدیااستار Diamond Z1-Z2-X1-X2 ارتقا به اندروید9 و سرور 146 تاریخ 12/08/2024  

ورژن 4.9.6
اندورید 9
منوی PS4
سرور 146
تاریخ 12-08-2024
ارتقای آپولو ای پی تی وی
رفع مشکل PIP و اسکرین شات / رفع مشکل ضبط از شبکه های 4K و 10 بیت / رفع مشکل پخش شبکه های H265 هشت بیت در برخی از مسیرها مانند 16 درجه و 95 درجه / رفع مشکل اپ استور / رفع مشکل دیتای هوایی یاهست  / فایل منیجر پیشرفته / TV Manager پیشرفته  / کستینگ / نت فلیکس / قابلیت ذخیره و لود کانال از کلود سرور و ....
ریست فکتوری حتما انجام شود
استفاده از بکاب ممنوع
بعد از ابدیت همه اطلاعات شما پاک خواهد شد
توجه : Forever TV دیفالت کرش داره. چنانچه دوستانی اکانتش رو دارند میتونند APP رو جداگانه نصب کنند
اپلیکیشن AirSync برای اندروید ۹ کارایی ندارد
تذکر : مسئولیت آبدیت با خود کاربر می باشد 
مراحل نرم افزاری را با دقت دنبال کنید

کلیدهای میانبر مهم :
F1+000 برای فعال و غیر فعال کردن پچ
F1+111 برای UART سیستم
F1+222 برای APP
F1+333 وارد کردن کد بیس 
F1+444 سرور
F1+555 برای تنظیمات ای پی و لن
F1+666 برای استاپ کن برنامه های فعال
F1+777 ورود به نصب ماهواره ( حاضر)
F1+234 ضبط
F1+888 ریبوت
F1+999 پاک کردن کش مموری
0 تنظیمات رنگ و PIP
F3 ماوس
F2 اسکرین شات
در صورت بروز هرگونه مشکل در طول فرآیند به‌روزرسانی، لطفاً روش‌ زیر را برای بازیابی امتحان کنید.
1.نام فایل به روز رسانی را به RomUpdate تغییر دهید.
2. یک پوشه با نام "RomUpdate"  در روت درایو USB خود ایجاد کنید.
3. فایل RomUpdate را به پوشه RomUpdate منتقل کنید.
4. دستگاه خود را خاموش کنید و درایو USB را وصل کنید. سپس دستگاه را به برق وصل کنید
دکمه "Power" را در پانل جلویی نگه دارید تا زمانی که "UPDATE" در صفحه نمایش جلویی ظاهر شود.
با این کار فرآیند به‌روزرسانی خودکار آغاز می‌شود.
5. پس از تکمیل به روز رسانی، دستگاه شما به طور خودکار راه اندازی مجدد شده و به سیستم عادی راه اندازی می شود.
امکان مشاهده فایل پیوست شده را ندارید

کاربر گرامی برای مشاهده فایل ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
FREESAT ، saberkhan73 ، Dish Network ، SatFreak ، SAT-BOY ، orkm ، fathang ، Mohammedo ، FLASH MAN ، Kingkurd ، hamied ، afshin bi ، raha_hiaty ، hfa123 ، saeed-r ، sat0 ، علی33 ، s@lly ، shahryar_m ، em2010 ، LinuxSat
07-09-2024 ، 01:42

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

RE: نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146  
(07-09-2024 ، 01:38)saberkhan73 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدمن الان فایل اول رو زدم و کامل زد و ساکس فول هم نوشت ری بوت شد لوگو و ارم مدیا استار عوض شد اما دیگه رو همین حالت boot هی انیمیشن مدیا استارت همون لوگی جدید میاد میره الان 15 دقیقه هست که اینطوری مونده دیگه خاموش کردم از برق کشیدم و الان روشن کردم باز همون وضعیت هست !
فایل دوم رو به روش فست بود که توضیح دادم بزنید
یا اینکه قبلش از روش ریکاوری بالا بیاریدش بعد فایل دوم رو نرمال بزنید

امضای Patronman
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

saberkhan73
07-09-2024 ، 02:07

کاربر فعال

شماره کاربری: 310800
اعتبار: 4
آفلاین است
مدل رسیور: مدیا استار z1
تشکر از دیگران 459
تشکر دریافتی 234
امتیاز ارسالات 75

RE: نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146   ( آخرین ویرایش در این ارسال 07-09-2024 ، 02:08 توسط saberkhan73 )
(07-09-2024 ، 01:42)Patronman نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدفایل دوم رو به روش فست بود که توضیح دادم بزنید
یا اینکه قبلش از روش ریکاوری بالا بیاریدش بعد فایل دوم رو نرمال بزنید

ممنونم حل کردم تشکر از شما 

به اینصورت :

همون فایل دوم یعنی ورژن 4.9.6 رو به RomUpdate تغییر بدید یه فولدر هم با همین اسم بسازید فایل تغییر نام داده شده رو داخل فولدر بیندازید و فولد رو هم داخل فلش مموری بیندازید وصل کنید و دکمه پاور روی پنل رو نگه  دارید تا نوشته update بیاد رو پانل و میتونید دکمه رو ول کنید خودش پچ رو پیدا میکنه و میزنه یکم زیاد طول میکشه این کار و فقط صبر کنید تا تمام کنه و بعد خودش ریبوت میکنه و این بار اون لوگو و ارم و انیمیشن درست لود میشه و دستگاه هم رو پانل مینویسه boot و باز باید صبر کنید چون کمی طول میکشه بعد این مرحله رد میشه یا بالا میاد و میتونید وارد منو بشید یا مثل ماله من باز بالا نمیاد و رو پانل هم ساعت نمایان میشه و دکمه خاموش روشن رو هم میزنی یا از برق میکشی باز تا همینجا میاد و خبری از منوی دستگاه نیست تا واردش بشید و ریست فکتوری کنید و برا حل این مشکل هم فلش مموری رو از دستگاه جدا کنید و خاموش کنید دستگاه رو باز دکمه پاور پانل رو نگه دارید و دستگاه رو روشن کنید صبر کنید بنویسه update و بعد دکمه رو ول کنید شروع میکنه دستگاه رو خودش ریست فکتوری میکنه و ری بوت میشه و این بار مثل بچه خوب بالا میاد و دستگاه هم ریست شده و منوی انتخاب زبان نمایان میشه .
Patronman ، FREESAT
07-09-2024 ، 02:29

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

RE: نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146  
(07-09-2024 ، 02:07)saberkhan73 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنونم حل کردم تشکر از شما 

به اینصورت :

همون فایل دوم یعنی ورژن 4.9.6 رو به RomUpdate تغییر بدید یه فولدر هم با همین اسم بسازید فایل تغییر نام داده شده رو داخل فولدر بیندازید و فولد رو هم داخل فلش مموری بیندازید وصل کنید و دکمه پاور روی پنل رو نگه  دارید تا نوشته update بیاد رو پانل و میتونید دکمه رو ول کنید خودش پچ رو پیدا میکنه و میزنه یکم زیاد طول میکشه این کار و فقط صبر کنید تا تمام کنه و بعد خودش ریبوت میکنه و این بار اون لوگو و ارم و انیمیشن درست لود میشه و دستگاه هم رو پانل مینویسه boot و باز باید صبر کنید چون کمی طول میکشه بعد این مرحله رد میشه یا بالا میاد و میتونید وارد منو بشید یا مثل ماله من باز بالا نمیاد و رو پانل هم ساعت نمایان میشه و دکمه خاموش روشن رو هم میزنی یا از برق میکشی باز تا همینجا میاد و خبری از منوی دستگاه نیست تا واردش بشید و ریست فکتوری کنید و برا حل این مشکل هم فلش مموری رو از دستگاه جدا کنید و خاموش کنید دستگاه رو باز دکمه پاور پانل رو نگه دارید و دستگاه رو روشن کنید صبر کنید بنویسه update و بعد دکمه رو ول کنید شروع میکنه دستگاه رو خودش ریست فکتوری میکنه و ری بوت میشه و این بار مثل بچه خوب بالا میاد و دستگاه هم ریست شده و منوی انتخاب زبان نمایان میشه .

خب همینو پست اول که گفتم
پست قبلی هم گفتم خدمتتون
سال ها قبل هم که بعنوان یکی از روش ها اعلام کردیم

امضای Patronman
اوکی

saberkhan73
07-09-2024 ، 03:02

کاربر فعال

شماره کاربری: 310800
اعتبار: 4
آفلاین است
مدل رسیور: مدیا استار z1
تشکر از دیگران 459
تشکر دریافتی 234
امتیاز ارسالات 75

RE: نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146   ( آخرین ویرایش در این ارسال 07-09-2024 ، 03:24 توسط saberkhan73 )
(07-09-2024 ، 02:29)Patronman نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدخب همینو پست اول که گفتم
پست قبلی هم گفتم خدمتتون
سال ها قبل هم که بعنوان یکی از روش ها اعلام کردیم

بله توضیحات رو دادید ممنونم اما دیگه نگفته بودید با زدن فایل اول بوت لوپ میشه و فکر کنم اینجا همه دوستان زدن و مشکلی نبوده و فقط برا من اینطوری شد که عجیبه !  خندیدیم ... بعدش حتما باید طبق اون دستور العمل بریم جلو که توضیح دادید اونم درسته و ممنونم اما اون مرحله سوم هم توضیح داده نشده یعنی باز رسیور بالا نیومد و خبری از منوی رسیور نبود و نمیشد ریست فکتوری کرد که اونم من انجام دادم بالا اومد البته این نوع ریست فکتوری بله چند سال پیش در فروم گذاشته اید منظورم اینه اینجا تاپیک اول در موردش چیزی گفته نشده . بلاخره حل شد و خوبه فعلا روان و سریع هست  فقط  ترانسپاندرها و بعضی ستلایتها اپدیت نیست و مجبور شدم اسکن blind انجام بدم مثلا برا ماهواره 45 درجه شرقی که کلا خالی بود و هیچ کانالی نیاورد و اسم ماهواره هم به جای آذر اسپایس زده بود اینتلست ! 

فعلا دو تا مشکل من پیدا کردم حالا نمیدونم از ورژن هست یا نه باز ماله من اینطوری هست:
وارد منوی نصب میشیم زیر شاخه ها میاد و مثلا وارد منوی انتخاب ماهواره و سرچ میشیم کار تموم شد دکمه برگشت رو میزنیم و خارج میشه و برمیگرده به همون 4 تا گزینه زیر شاخه نصب دیگه سلکتور وجود نداره نمیشه بین این چهار زیرشاخه جابه جا شد حتما باید یک بار باز دکمه برگشت رو بزنم کامل این زیر شاخته بسته بشه و دوباره بازش کنم تا سلکتور ظاهر بشه و بتونم وارد هر کدوم خواستم بشم 
مورد دوم هم با اینکه موتور رو ریست کردم و به رفرنس هم زدم رفت و مثلا بعدش هاتبرد یا ترکست یا اذر اسپایس و یاهست رو یوزالز زدم راحت اورد و سرچ و کانال یابی هم کردم اما هر چقدر رو مسیر بدر 26 درجه شرقی میرم و موتور رو میزارم رو یوزالز اصلا تکنون نمیخوره موتور و نمیدونم واقعا چرا اینطوری شد !

اخرش الان مجبور شدم یه ستلایت جدید دستی اد کردم رو همون 26 درجه شرقی و اسمش رو گذاشتم ایران و ذخیره کردم و موتور رو گذاشتم یوزالز اینو آورد راحت اما اون ماله خود رسیور که اونم 26 درجه هست و اسمش هم بدر هست رو اصلا نمیاره این جدید رو هم ساختم خب طبیعتا داخلش هیچ ترانسپاندری نداره زدم سرچ blind و دارم کانال یابی میکنم بلاخره دیگه حوصله نداشتم برا بار سوم بیام رسیور رو ریست فکتوری کنم یا ریکاوری کنم دوباره الان 1 ساعت بیشتر هست دارم با این ور میرم این شانس ما هست دیگه
07-09-2024 ، 06:55

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

(07-09-2024 ، 03:02)saberkhan73 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبله توضیحات رو دادید ممنونم اما دیگه نگفته بودید با زدن فایل اول بوت لوپ میشه و فکر کنم اینجا همه دوستان زدن و مشکلی نبوده و فقط برا من اینطوری شد که عجیبه !  خندیدیم ... بعدش حتما باید طبق اون دستور العمل بریم جلو که توضیح دادید اونم درسته و ممنونم اما اون مرحله سوم هم توضیح داده نشده یعنی باز رسیور بالا نیومد و خبری از منوی رسیور نبود و نمیشد ریست فکتوری کرد که اونم من انجام دادم بالا اومد البته این نوع ریست فکتوری بله چند سال پیش در فروم گذاشته اید منظورم اینه اینجا تاپیک اول در موردش چیزی گفته نشده . بلاخره حل شد و خوبه فعلا روان و سریع هست  فقط  ترانسپاندرها و بعضی ستلایتها اپدیت نیست و مجبور شدم اسکن blind انجام بدم مثلا برا ماهواره 45 درجه شرقی که کلا خالی بود و هیچ کانالی نیاورد و اسم ماهواره هم به جای آذر اسپایس زده بود اینتلست ! 

فعلا دو تا مشکل من پیدا کردم حالا نمیدونم از ورژن هست یا نه باز ماله من اینطوری هست:
وارد منوی نصب میشیم زیر شاخه ها میاد و مثلا وارد منوی انتخاب ماهواره و سرچ میشیم کار تموم شد دکمه برگشت رو میزنیم و خارج میشه و برمیگرده به همون 4 تا گزینه زیر شاخه نصب دیگه سلکتور وجود نداره نمیشه بین این چهار زیرشاخه جابه جا شد حتما باید یک بار باز دکمه برگشت رو بزنم کامل این زیر شاخته بسته بشه و دوباره بازش کنم تا سلکتور ظاهر بشه و بتونم وارد هر کدوم خواستم بشم 
مورد دوم هم با اینکه موتور رو ریست کردم و به رفرنس هم زدم رفت و مثلا بعدش هاتبرد یا ترکست یا اذر اسپایس و یاهست رو یوزالز زدم راحت اورد و سرچ و کانال یابی هم کردم اما هر چقدر رو مسیر بدر 26 درجه شرقی میرم و موتور رو میزارم رو یوزالز اصلا تکنون نمیخوره موتور و نمیدونم واقعا چرا اینطوری شد !

اخرش الان مجبور شدم یه ستلایت جدید دستی اد کردم رو همون 26 درجه شرقی و اسمش رو گذاشتم ایران و ذخیره کردم و موتور رو گذاشتم یوزالز اینو آورد راحت اما اون ماله خود رسیور که اونم 26 درجه هست و اسمش هم بدر هست رو اصلا نمیاره این جدید رو هم ساختم خب طبیعتا داخلش هیچ ترانسپاندری نداره زدم سرچ blind و دارم کانال یابی میکنم بلاخره دیگه حوصله نداشتم برا بار سوم بیام رسیور رو ریست فکتوری کنم یا ریکاوری کنم دوباره الان 1 ساعت بیشتر هست دارم با این ور میرم این شانس ما هست دیگه
ماشالله هر پست شما یه دیوان کامله 
سرچ و موتور مشکلی نداره و ۶۰۵۰ کانال در ماهواره های مختلف سرچ کردم
موتور رو از داخل تنظیمات ریست کنید
حد رو غیر فعال کنید
ریبوت. کنید

امضای Patronman
اوکی

FLASH MAN ، Dish Network ، sat0 ، saberkhan73
07-09-2024 ، 10:36

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146  
یکی از اون فرکانس هایی که در اندروید ۷ تصویر نداشت فقط صدا داشت.در ۱۶ درجه 
چند فرکانس دیگه در همین ماهواره و ماهواره دیگر مثل ۹۵ درجه هم بود
الان در اندروید ۹ بدون مشکل

امضای Patronman
اوکی

FLASH MAN ، FREESAT ، Dish Network ، sat0 ، saberkhan73
07-09-2024 ، 11:50

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

نرم افزار مدیا استار MS-Diamond Z1 / Z2 / X1 / X2 ارتقا به اندروید 9 و سرور 146  
TV Manager
File Manager Proدر اندروید ۹

امضای Patronman
اوکی

FREESAT ، Dish Network ، Kingkurd ، fathang ، sat0 ، saberkhan73
07-09-2024 ، 17:38

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 418286
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: مدیااستارz2
تشکر از دیگران 0
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

سلام دوستان واساتید گرامی من هم اپدیت انجام دادم خوب هم کار میکنه ولی مال من فلش مهموری چه جلو وعقب کار نمکنه حتی مهموری کارت هم کار نمیکنه مال شما هم همین طور است
07-09-2024 ، 20:05

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 382846
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Diamond X2
تشکر از دیگران 265
تشکر دریافتی 88
امتیاز ارسالات 67

درود
با این ورژن دوتا مشکل جدید دیگه مشاهده شد
امروز دستگاه خودبخود روشن شد
رنگ تصویر پر رنگ میزنه و نوشتار هم تارشده
07-09-2024 ، 20:45

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40660
امتیاز ارسالات 18201

(07-09-2024 ، 17:38)ho1358 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان واساتید گرامی من هم اپدیت انجام دادم خوب هم کار میکنه ولی مال من فلش مهموری چه جلو وعقب کار نمکنه حتی مهموری کارت هم کار نمیکنه مال شما هم همین طور است

سلام
صفحه اول رو مطالعه کنید در مورد فلش ۳۲

امضای Patronman
اوکی

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 5 مهمان