FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

26-03-2013 ، 17:28

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 12137
اعتبار: 757
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax X-200
تشکر از دیگران 24311
تشکر دریافتی 58513
امتیاز ارسالات 9187

Question  سوالات و مشکلات StarMax استارمکس X200 و X50   ( آخرین ویرایش در این ارسال 27-03-2013 ، 18:59 توسط سالارخان )
درود

هر گونه سوال ومشکلی در مورد این رسیورها دارید در این تایپک مطرح کنید

واز
باز کردن تایپک جدید خود داری فرمایید وکلیه مسایل مربوط به این رسیور ها
رو در این تایپک مطرح کنیددر صورت مشاهده پست حذف خواهد شد

باتشکر
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
khommkk ، ASRE65 ، Top sat ، ffarshid ، Beauty STAR ، Dish Network ، tagik ، majid9294 ، FREESAT ، malooos ، arkan74 ، javad308 ، saeedbehda ، mustafaaa ، mamadferi ، amin6469 ، habil ، کوروش 1981 ، babak176 ، iranmard ، FLASH MAN ، mobina94
24-09-2024 ، 15:46

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40654
امتیاز ارسالات 18201

RE: سوالات و مشکلات StarMax استارمکس X200 و X50  
(24-09-2024 ، 15:34)ali969 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدشما به تک فایل برام فرستادید ...ازم سوال کردید حتما فیل ناند دارید من گفتم خبر ندارم شاید فک کردید دو تا فرستادید ولی یکی بود ....شما رو اذیت کردم ببخشید

این هم میذارم که ثابت کنم مطالبو خوب نمیخونید
در مورد r232 که بالا ادرس دادم دیدید که جواب داده بودم
این هم در مورد ناند هم شما ببینید و هم سایر دوستان
با اینکه مشترک سایت نبودید با این حال لینک قرار دادم
نه فکر کردم نه توهم زدم :

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

موضوع فرسایشی شد

امضای Patronman
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

24-09-2024 ، 15:51

خبرنگار ماهواره

شماره کاربری: 404452
اعتبار: 31
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 346
تشکر دریافتی 5298
امتیاز ارسالات 3859

(24-09-2024 ، 15:34)ali969 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدشما به تک فایل برام فرستادید ...ازم سوال کردید حتما فیل ناند دارید من گفتم خبر ندارم شاید فک کردید دو تا فرستادید ولی یکی بود ....شما رو اذیت کردم ببخشید
اگر به فایل‌ها دسترسی ندارید باید مشترک سایت بشید که بهشون دسترسی پیدا کنید.

مهندس هیچ وقت اشتباه نمیکنه.
Patronman
24-09-2024 ، 15:53

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40654
امتیاز ارسالات 18201

(24-09-2024 ، 15:51)Alone199 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویداگر به فایل‌ها دسترسی ندارید باید مشترک سایت بشید که بهشون دسترسی پیدا کنید.

مهندس هیچ وقت اشتباه نمیکنه.

سلام
چون میدونستم دسترسی ندارند به همین دلیل لینک مستقیم مدیافایر قرار دادم که راحت دانلود کنن اونم هفته قبل
امکان مشاهده فایل پیوست شده را ندارید

کاربر گرامی برای مشاهده فایل ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید

امضای Patronman
اوکی

Alone199 ، ali969
13-10-2024 ، 23:24

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 26555
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: iclass
تشکر از دیگران 49
تشکر دریافتی 16
امتیاز ارسالات 13

درود بر شما مهندس بابت زحمات شما و لطفی که داشتید سپاسگزارم متاسفانه ایراد دستگاه برطرف نشد و از دو سه نفر همکار که پرسیدم میگن سی پیو خرابه ....جدان این مدل خرابی سی پی داشته یا دوستان ذهنی میگن نمی‌دونم واقعا تجربه دارن یا نه نظر شما هم همینه ؟ شما بگید بیشتر خیالم راحته
Patronman
13-10-2024 ، 23:41

خبرنگار ماهواره

شماره کاربری: 404452
اعتبار: 31
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 346
تشکر دریافتی 5298
امتیاز ارسالات 3859

(13-10-2024 ، 23:24)ali969 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود بر شما مهندس بابت زحمات شما و لطفی که داشتید سپاسگزارم متاسفانه ایراد دستگاه برطرف نشد و از دو سه نفر همکار که پرسیدم میگن سی پیو خرابه ....جدان این مدل خرابی سی پی داشته یا دوستان ذهنی میگن نمی‌دونم واقعا تجربه دارن یا نه نظر شما هم همینه ؟ شما بگید بیشتر خیالم راحته
نصاب که تعمیرکار نیست اونا حدسی یه چیزی میگن باید ببریش پیش تعمیرکار تا مشکل رسیورت رو پیدا کنه‌.
13-10-2024 ، 23:56

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40654
امتیاز ارسالات 18201

(13-10-2024 ، 23:24)ali969 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود بر شما مهندس بابت زحمات شما و لطفی که داشتید سپاسگزارم متاسفانه ایراد دستگاه برطرف نشد و از دو سه نفر همکار که پرسیدم میگن سی پیو خرابه ....جدان این مدل خرابی سی پی داشته یا دوستان ذهنی میگن نمی‌دونم واقعا تجربه دارن یا نه نظر شما هم همینه ؟ شما بگید بیشتر خیالم راحته

سلام
از صفحه ۶۶ تا ۷۱ بنده همه مسایلو براتون گفتم و تقاضا کردم تکرار مکررات نکنید نه خودتونو خسته کنید نه بقیه رو
دوست داشتید مجددا ده ها بار صفحات قبل رو مرور کنید.
قدیمی های ستلایت میدونن تربدنت چی بود و چه داستانی بود.
لطفا....

امضای Patronman
اوکی

ali969
14-10-2024 ، 00:10

کاربر فعال

شماره کاربری: 15288
اعتبار: 13
آفلاین است
مدل رسیور: DM820 HD
تشکر از دیگران 203
تشکر دریافتی 632
امتیاز ارسالات 210

(24-09-2024 ، 13:59)ali969 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدخدمت دوست عزیزم که مدتی بندرو تحمل کرد عرض ادب و سلام :متاسفانه با تلاشهای که شما هم محبت کردی در رابطه با ریسیور x50بنده با فایلی که شما هم فرستادی ایراد هنوز به همان شکل پابرجاست واقعا دیگه بریدم این دیگه چه جور ایرادیه....خواستم بدونم بعد این ای سی روی ای سی ناند کار کنم ؟ولی فایلی اورجینال این ای سی رو ندارم ...در ضمن چرا ورودی کابل r232 این مدل داره ولی نمیشه با لودر فایل بهش زد اصلا برای چی پس گذاشته شده ...سپاس از شما

درود
قدیم رسیور سامسونگ ۹۵۰۰ رو همیشه با برنامه هایپر من آپدیت میکردم و روش آموزش به این صورت بود

ابتدا برنامه هایپر ترمینال ویندوز را اجرا کنید بعنوان نام برای مثال SAMSUNG 9500 را وارد و سپس روی OK کلیک کنید .در صفحه ای که ظاهر می شود direct to COM2 را انتخاب کنید . (بر روی کامپیوتر من Com2 ، پورتی است که سیم نال مودم به آن وصل شده است . ) شما می‌توانید به Com1 تغییر بدید بستگی به پورتی دارد که استفاده میکنید
صفحه بعدی ظاهر شده را مانند زیر تنظیم کنید :
Bits per second :115200
Data Bits :8
Parity :None
Stop Bits :1
Flow control: None
برای انتخاب فایل بایناری (همان فایل نرم افزار رسیور) ، از منوی Transfer گزینه Send File را انتخاب کنید سپس در صفحه باز شده روی دکمه Browse کلیک کنید و فایل بایناری ذکر شده را انتخاب کنید .
لطفا چند لحظه صبر کنید ! بعدا بر روی دکمه Send کلیک خواهیم کرد !
اکنون با استفاده از دکمه power switch که در پشت رسیور تعبیه شده است ، رسیور را خاموش کنید . دکمه right arrow را که بر روی نمای جلویی رسیور قرار دارد فشار دهید و نگه دارید . سپس در همین حال با استفاده از دکمه power switch ، رسیور را روشن کنید . تنها هنگامی انگشتتان را از روی دکمه right arrow رسیور بر دارید که 3-01 " " بر روی آن نمایان شود و نیز بر روی صفحه هایپرترمینال جمله زیر
SAMSUNG LOADER (VER 1.0))...................................
نمایش داده شود . سپس بر روی دکمه Send کلیک کنید و ... .
تذکر مهم :
پروتکل انتقال فایل در این حالت باید بر روی 1k Xmodem باشد .

البته یکبار برای بنده فکر میکنم مدل x200 اومد که مشکل شبیه به دستگاه شما بود و با فلش کردن آیسی راه افتاد الان دقیقاً یادم نیست چون برای خیلی وقت پیش بود
فقط از فایل فلش جهت پروگرام کردن آیسی باید مطمئن باشید چون فایلهای روی نت زیاد قابل اطمینان نیستند و تعمیرکار قدیمی فایلهای مطمئن و تست شده در آرشیو خودش دارد
نیازی به تعویض آیسی و... نیست

امضای SatFreak جهان را بلندی و پستی تویی
ندانم چه ای، هر چه هستی تویی

ali969
14-10-2024 ، 00:24

Developer

آفلاین است
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40654
امتیاز ارسالات 18201

(14-10-2024 ، 00:10)SatFreak نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود
قدیم رسیور سامسونگ ۹۵۰۰ رو همیشه با برنامه هایپر من آپدیت میکردم و روش آموزش به این صورت بود

ابتدا برنامه هایپر ترمینال ویندوز را اجرا کنید بعنوان نام برای مثال SAMSUNG 9500 را وارد و سپس روی OK کلیک کنید .در صفحه ای که ظاهر می شود direct to COM2 را انتخاب کنید . (بر روی کامپیوتر من Com2 ، پورتی است که سیم نال مودم به آن وصل شده است . ) شما می‌توانید به Com1 تغییر بدید بستگی به پورتی دارد که استفاده میکنید
برای انتخاب فایل بایناری (همان فایل نرم افزار رسیور) ، از منوی Transfer گزینه Send File را انتخاب کنید سپس در صفحه باز شده روی دکمه Browse کلیک کنید و فایل بایناری ذکر شده را انتخاب کنید .
اکنون با استفاده از دکمه power switch که در پشت رسیور تعبیه شده است ، رسیور را خاموش کنید . دکمه right arrow را که بر روی نمای جلویی رسیور قرار دارد فشار دهید و نگه دارید . سپس در همین حال با استفاده از دکمه power switch ، رسیور را روشن کنید . تنها هنگامی انگشتتان را از روی دکمه right arrow رسیور بر دارید که 3-01 " " بر روی آن نمایان شود و نیز بر روی صفحه هایپرترمینال جمله زیر
تذکر مهم :

البته یکبار برای بنده فکر میکنم مدل x200 اومد که مشکل شبیه به دستگاه شما بود و با فلش کردن آیسی راه افتاد الان دقیقاً یادم نیست چون برای خیلی وقت پیش بود
فقط از فایل فلش جهت پروگرام کردن آیسی باید مطمئن باشید چون فایلهای روی نت زیاد قابل اطمینان نیستند و تعمیرکار قدیمی فایلهای مطمئن و تست شده در آرشیو خودش دارد
چندین بار به ایشون در مورد تهیه اون ای سی دو مگ لودر پروگرام شده
گفته شده
از ص ۶۶ مریضم

امضای Patronman
اوکی

14-10-2024 ، 00:39

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 49
تشکر دریافتی 16
امتیاز ارسالات 13

(14-10-2024 ، 00:10)SatFreak نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود

تذکر مهم :

درود بر شما طبق گفته دوستمون من که تایپ باز کردم و خیلی تلاش کردیم ایشون لطف کرد و فایل پروگرام از آرشیو داد ولی باز هم با دو بار و دو جای مختلف ریسیور روی کلمه آپدیت مونده من پیش نصاب نبردم تعمیرکار بود با توضیحات من گفت سی پی یو
14-10-2024 ، 00:41

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 49
تشکر دریافتی 16
امتیاز ارسالات 13

(13-10-2024 ، 23:41)Alone199 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدنصاب که تعمیرکار نیست اونا حدسی یه چیزی میگن باید ببریش پیش تعمیرکار تا مشکل رسیورت رو پیدا کنه‌.

من نبردم پیش نصاب تعمیرکار قدیمی گفت ...من فقط خواستم بدونم تلاش نکنم اگر با اینهمه شکست بخورم رهاش کنم و اوراقش کنم ...همین

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 48 مهمان