FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

03-02-2013 ، 00:35

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 12137
اعتبار: 757
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax X-200
تشکر از دیگران 24311
تشکر دریافتی 58524
امتیاز ارسالات 9187

new4  تجربه های شخصی نصابان عزیز خانواده بزرگ فریست   ( آخرین ویرایش در این ارسال 04-02-2013 ، 20:01 توسط Son of Techno )
باسلام خدمت تمام دوستان

هدف ازایجاد این تایپک این هست وقتی مشکل عجیبی برای نصابهای عزیزبه وجود آمده وبااستفاده ازتجربیاتشون اونو رفع کردن دراین تایپک بیان کنن تابقیه دوستان هم درچنین مواردی ازتجربیات دوستان استفاده ومشکل رورفع کنن

توجه اگه استقبال نشه این تایپک حذف خواهد شد

باتشکر
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
sinasat2010 ، khommkk ، sttaarrxx ، nimamsk ، فربد ، Snapdragon ، Top sat ، حامد. ، esinader ، walid ، Beauty STAR ، nefratjiksa306 ، hamed123ar ، mansour61 ، mtrr ، veila ، saeed sky ، latif42 ، hosswin ، mehdi.v ، مهدی امیدی ، jef20 ، abbasi4u ، salarvand ، totieehsan ، barbod99 ، ali_nokia ، hosseinmoein ، sat0
11-01-2014 ، 22:48

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 100751
اعتبار: 17
آفلاین است
مدل رسیور: k9k9 full HD
تشکر از دیگران 241
تشکر دریافتی 530
امتیاز ارسالات 75

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست  
راهی ساده برای دریافت ضعیف ترین سیگنال ها با کیولیتی بالا
--------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که مشکل دریافت نکردن سیگنال یا ضعیف بودن سیگنال دارند میتونن با برداشتن در پوش پلاستیکی روی چشمی ال ان بی قدرت دریافت سیگنال به شدت افزایش بدند

این روش مخصوصا بدرد کسایی میخوره که ریسیورشون تیونر ضعیفی داره من خودم امتحان کردم بعد از اینکه در پوش پلاستیکی پشتال ان بی برداشتم سیگنال با درصد بالا دریافت میکنم در پوش پلاستیکی روی چشمی سیگنال ضعیف میکنه با برداشتنش سیگنال دو برابر میشه خیلی جالبه حتما امتحان کنید
سالارخان ، mansour61 ، amin6469 ، khommkk ، mtrr ، Dish Network ، فربد ، veila ، esinader ، dish ofset ، mehdi.v ، taher2000 ، lfc7_alizareei ، asad shiri ، Sajjad30 ، dishistar
11-01-2014 ، 23:22

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 12137
اعتبار: 757
آفلاین است
مدل رسیور: Starmax X-200
تشکر از دیگران 24311
تشکر دریافتی 58524
امتیاز ارسالات 9187

(11-01-2014 ، 22:48)javadmzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
راهی ساده برای دریافت ضعیف ترین سیگنال ها با کیولیتی بالا
--------------------------------------------------------------------------------------
دوستانی که مشکل دریافت نکردن سیگنال یا ضعیف بودن سیگنال دارند میتونن با برداشتن در پوش پلاستیکی روی چشمی ال ان بی قدرت دریافت سیگنال به شدت افزایش بدند

این روش مخصوصا بدرد کسایی میخوره که ریسیورشون تیونر ضعیفی داره من خودم امتحان کردم بعد از اینکه در پوش پلاستیکی پشتال ان بی برداشتم سیگنال با درصد بالا دریافت میکنم در پوش پلاستیکی روی چشمی سیگنال ضعیف میکنه با برداشتنش سیگنال دو برابر میشه خیلی جالبه حتما امتحان کنید

درود

بله منم تست کردم و قدرت فرکانس بخوبی افزایش پیدا میکنه ولی یک ایرادی داره که اونم چون در دیش های آفست تقریبا پشت ال کمی بالاتر میره هنگام بارندگی میسوزه.برا خودم به وجود اومده.
mansour61 ، amin6469 ، khommkk ، Mr-JaVaD ، Son of Techno ، Top sat ، Dish Network ، فربد ، veila ، esinader ، vahid-zhiyan ، mehdi.v ، taher2000 ، bergaman79 ، asad shiri ، bargh220 ، ali_nokia ، Sajjad30
12-01-2014 ، 11:44

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 241
تشکر دریافتی 530
امتیاز ارسالات 75

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست   ( آخرین ویرایش در این ارسال 12-01-2014 ، 11:57 توسط Mr-JaVaD )
دوستان فرکانس 11881 ماهواره بدر که کانال های اچ دی ایران رش هست را من متجه شدم تو منطقه ما بد می گیره و من یه کاری کردم که با درصد 75تا 80 می گیره فقط با مقداری چرخش ال ان بی می تونید سیگنالا به طور جالبی بالا ببرید
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
احساس می کنم هر وقت گوشیم را همرام برای نصب می برم به شدت سرعت نصبم کم میشه یعنی توی فایندرم پارازیت می ندازه لازم دونستم بهتون بگم
khommkk ، سالارخان ، saeed5580 ، Son of Techno ، Top sat ، mtrr ، Dish Network ، amin6469 ، فربد ، veila ، esinader ، latif42 ، vahid-zhiyan ، mehdi.v ، bergaman79 ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30
13-01-2014 ، 19:33

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 241
تشکر دریافتی 530
امتیاز ارسالات 75

سلامی دوبارهخوشکل شدم؟
==-----------------==
اگه متوجه شده باشید هنگام نصب هر کاری می کنید بعضی سیگنال ها مثل رادیو فردا روی هاتبرد درصد سیگنالش پایینه
من امروز دلیلشا فهمیدم و چند جا دیگه هم امتحان کردم و مشکل این بود حالا می رم سر مشکل و راه حلش
===----------===
اگه متوجه شده باشید توی یه سری دیشها جایی که سه پایه ال ان بی قرار می گیره روی دیش گاهی اوقات همینجوری بیخودی سوراخ شده بدون هیچ اندازه گیری
من با یه متر و دریل خودم روی دیشا با اندازه گیری دقیق سوراخ کردم و تونستم این فرکانس هاتبردا رسوندم به 70تا75 وچند جا دیگه هم همین طور خیلی موثر حتماً امتحان کنید.
Dish Network ، amin6469 ، khommkk ، سالارخان ، Top sat ، veila ، esinader ، mehdi.v ، asad shiri ، bargh220 ، ali_nokia ، Sajjad30
14-01-2014 ، 22:25

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 241
تشکر دریافتی 530
امتیاز ارسالات 75

(12-08-2013 ، 16:10)esitala نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوباره.نمیدونم چرا از این تایپیک استقبال چندانی نشد در حالی که میتونه خیلی مفید باشه.راستش من تو زمینه ی تعمیرات و کلا کارهای سخت افزاری اصلا سررشته ندارم.در عوض دوستی دارم به نام داود که 2سال از من بزرگتره یعنی متولد 1350هستش و خدای سخت افزاره در حد بوندس لیگا. سال 1380 این آقا داود اومد برای نصب آنتن منزل ما( که فقط همون یکبار من نصاب آوردم ) همون موقع هم یه رسیور برایتنظیم آورده بود که مارکش nokia یا sony بود که وقتی دیش توی مدار قرار میگرفت بوق ممتد بلند میزد که خودش گفت قطعه اضافه کرده.تا ایبنجا رو داشته باشید.گذشت تا حدود 2 یا 3 سال پیش که وضعیت بازار کار خراب شد و ماهم کار رو جمع کردیم و چون نمیتونستم زیر دست کسی کار کنم گفتم میرم کار کامپیوتر ونصب آنتن  ولی واسه خودم نهایتا دوستانی که تو زمینه ی سخت افزاری وارد هستند توجه کنند به داود دوستم گفتم گفت یه استارست 4000 ویا یک دستگاه دیگه رو هم گفت که خاطرم نیست اگر پیداکنی برات درست میکنم.که بردم و یه بوق و چراغ توی درب پایین جلوی دستگاه برام کار گذاشت که خودم هم توش جهت های مختلف رو به ترتیب ریختم. الان هم واسه نصب گردون هم که میرم لیست کانالهامو 10 تا 10تا چیدم وحفظم وقتی دیش و ببندم موتور روا دستی جابجا میکنم و دستگاه رو رو کانال مربوطه میذارم وقتی صدای بوق دربیاد جهت درسته . ضمنا روی صفحه ی دستگاه درصد سیگنال رو هم نشون میده و نیاز هم نیست مثل تلویزیون مدام چشمتون به صفحه ی اون باشه.
این مطلب رو نوشتم تا شاید دوستانی که خبره هستند بتوننداین وسیله رو درست کنند و چه خودشون چه همکارای دیگه ببینند چقدر کار براشون راحت تر میشه .موفق باشید    esitalaاوکیآره

داداش منم اگه بخوام یکی واسم بسازی چند می گیری چون که منم مشکل شما را دارم و می خوام یکیشا داشته باشم
بوس !
سالارخان ، khommkk ، amin6469 ، veila ، esinader ، mehdi.v ، asad shiri
15-01-2014 ، 09:35

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 241
تشکر دریافتی 530
امتیاز ارسالات 75

سلامی دوبارهصبر ...
امروز دوباره اومدم یه مطلب برای دیش های وطنی بگم
من خودم دیشب به مشکل برخوردم واسه یکدوم مشتری هام
اگه متوجه شده باشید دو تا پایه ی پایینی که دیش روش محکم می شه گاهی اوقات کوچک و بزرگ هستن که این خودش باعث افت سیگنال می شه روش ساختن اینه که
دوتا پایه راکنار هم قرار بدیم و هم اندازه ببریم البته نباید کوچک تر از حد نرمالش بشه که من پیشنهاد می کنم پایه ی بزرگتره را اندازه کوچک تری ببرید.
حالا امیدوارم مشکلتون برطرف بشه
khommkk ، سالارخان ، amin6469 ، veila ، esinader ، mehdi.v ، asad shiri ، bargh220 ، Sajjad30
15-01-2014 ، 18:19

مشترک سایت

شماره کاربری: 45097
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: ایکس کروزر
تشکر از دیگران 310
تشکر دریافتی 189
امتیاز ارسالات 36

سلام دوستان عزیز نصاب
 منم یه نصاب ماهواره ام یه موضوعی هم واسه من پیش اومده اونم اینکه موقع نصب هاتبرد بودم با دیش وطنی
موضوع از این قرار که رو مسیر بودم فرکانس یکی دو تا از کانالها به شکل فوق العاده دریافت میکردم  واون دو کانال یا سه حالا خاطرم نیس
خیلی عالی هم نشون میداد /وقتی میرفتم سراغ بقیه هیچ کدوم ونشون نمیداد حسابی گیج شده بودم بعد کلی تلاش کردن که فکر میکردم رو مسیر هاتبرد نیس /وهمه چی رو چک کردن فهمیدم ال ان بی (نیمسوزه)
بعدش که ال و عوض کردم درست شد
امیوارم نصابای عزیز همیشه یه ال اضافه همراه داشته باشن
سالارخان ، khommkk ، Mr-JaVaD ، amin6469 ، Top sat ، veila ، latif42 ، esinader ، mehdi.v ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30
15-01-2014 ، 21:18

کاربر سایت

**
آفلاین است
تشکر از دیگران 241
تشکر دریافتی 530
امتیاز ارسالات 75

(15-01-2014 ، 18:19)فربد نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان عزیز نصاب
 منم یه نصاب ماهواره ام یه موضوعی هم واسه من پیش اومده اونم اینکه موقع نصب هاتبرد بودم با دیش وطنی
موضوع از این قرار که رو مسیر بودم فرکانس یکی دو تا از کانالها به شکل فوق العاده دریافت میکردم  واون دو کانال یا سه حالا خاطرم نیس
خیلی عالی هم نشون میداد /وقتی میرفتم سراغ بقیه هیچ کدوم ونشون نمیداد حسابی گیج شده بودم بعد کلی تلاش کردن که فکر میکردم رو مسیر هاتبرد نیس /وهمه چی رو چک کردن فهمیدم ال ان بی (نیمسوزه)

درود و سلامی دوبارهبوس !
کاملاً با حرف شما موافقم چون که خوم هم گیر افتادم و واسه همینه هر جا می رم یه دونه ال ان بی و یه سویچ 8به1و یک 4به 1 هم راهم هس البته اگه 8به یکشگیرم بیاد . ویه دونه گلویی هم برمدارم و مقداری پیچ ضرر نمی کنید اینا را برداریدمریضم
khommkk ، amin6469 ، سالارخان ، Top sat ، veila ، latif42 ، esinader ، mehdi.v ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30
15-01-2014 ، 22:57

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 120015
اعتبار: 90
آفلاین است
مدل رسیور: MONESTER 450
تشکر از دیگران 3708
تشکر دریافتی 3622
امتیاز ارسالات 503

(15-01-2014 ، 18:19)فربد نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان عزیز نصاب

(15-01-2014 ، 21:18)javadmzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود و سلامی دوبارهبوس !
کاملاً با حرف شما موافقم چون که خوم هم گیر افتادم و واسه همینه هر جا می رم یه دونه ال ان بی و یه سویچ 8به1و یک 4به 1 هم راهم هس البته اگه 8به یکشگیرم بیاد . ویه دونه گلویی هم برمدارم و مقداری پیچ ضرر نمی کنید اینا را برداریدمریضم
درود

دوستان منم کم و بیش کار نصب انجام میدم و حرف هر دو دوستمونو کاملا قبول دارم

ولی نکته اینجاست که همیشه ایراد از ال نیست،دوستان نصاب وقتی مسیر مورد نظرشونو تا حدی دریافت کردن که فایندر دیگه هیچ تکو نی نمیخوره برای بالا بردن سیگنال برن سراغ ساعت ال
که واقعا جایه دقیقش یکی از مهمترین عوامل در افزایش سیگنال است

وقتی که جای دقیقو پیدا کنید و ال در مدار خودش قرار بگیره شما مشکلی برای دریافت سیگنال چه عمودی چه افقی نخواهید داشت...
اینم تجربه بنده حقیر بود
Mr-JaVaD ، amin6469 ، veila ، khommkk ، aypar5639 ، latif42 ، esinader ، mehdi.v ، asad shiri ، aminrayaneh ، bargh220 ، ali_nokia ، Sajjad30
13-09-2014 ، 01:08

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 35833
آفلاین است
مدل رسیور: starmax A100
تشکر از دیگران 2625
تشکر دریافتی 1014
امتیاز ارسالات 194

سلام خدمت همه ی دوستان و همکاران خوب و با دانش خودم در سایت بزرگ فریست
ضمن تشکر مجدد و ویژه از استاد عزیز جناب سالار خان به دلیل ایجاد این تایپیک عارض به حضور سروران عزیز هستم که من از این تایپیک خیلی خوشم میاد ولی متاسفانه دوستان مطالب کمتری برای نمایش میذارند. ولی واقعا استفاده از تجارب دیگران تو هر زمینه ای میتونه سرعت عمل رو افزایش بده و از اتلاف انرژی بکاهه.بقول قدیمی ها:
تجربه بالاتر از علم است
علم یه تئوریه ولی تجربه یه عمل انجام شده با بازدهی مشخص و کارآمد هستش پس جلوتره
بگذریم.غرض از این چند خط چند پیشنهاد ساده به دوستانی هست که تجربه ی کمتری دارند.با اینکه من خوم سابقه ی زیادی ندارم اما به دلیل نوع رفتار اجتماعیم با افراد به هرجا مراجعه میکنم تقریبا برای کل اون فامیل دیگه من باید برم نصب و چون اکثر روزها درگیر نصب هستم فکر کردم شاید این چند پیشنهاد به کمک حتی تعداد کمی از دوستان بیاد
نظر به اینکه متاسفانه حرفه ی نصب ماهواره در بین مردم از محبوبیت خاصی برخوردار نیست و مردم بناچار  با ما تماس میگیرند این موارد به ذهنم رسیده که فهرست وار عرض میکنم
1-لطفا با یک فایندر صرف بعنوان نصاب به خانه ی مردم نروید
2-لطفا تا آخرکار را برای مردم انجام بدهید و راه نماییشان کنید
3-لطفا اگر نقصی در کارخود می بینید صراحتا بگید وهمه چیز را بر گردن پ ا ر ا ز ی ت نیندازید
4-لطفا اگر تمکن مالی برای خریدن فایندر تصویری ندارید با یک دستگاه رسیور مثلا آی استار یا استارست یا استارمکس که دررصد سیگنال رو نشون میده به نصب بروید فقط قبلش لیست خود را بچینید
5-لطفا لطفا لطفا کمی هم انصاف به خرج بدید همه ی مردم تمکن کافی ندارند.از حق خود نگذرید اما گاهی که میتوان انصاف به خرج داد لطف کنید رعایت کنید

6-لطفا چسب برق یا لنت برق دو یا سه رنگ داشته باشیدکه به  سیم هر ال ان بی از یک رنگ ببندید تا اگر بعدها همکار دیگری به سرکار شما آمد برای یافتن سیمهایی که به پایه ی دیش مرتب بسته اید دچار مشکل نشده و نیازی به بازکردن آنها نباشد
7-لطفا از ابتدا تا انتهای کار را خودتان انجام بدهید حتی سنگین کردن پایه ی دیش و سنگ روی آن گذاشتن را
8-لطفا علاوه بر ال ان بی و فیتور اضافه همواره قیچی، سوئیچ،پیچ و مهره برای دیش،فیش بی ان سی ، فیش یو اچ اف،سیم آنتن حداقل برای دوتا ال ان بی تا سوئیچ،پیچ و مهره کوچکتر برای فیتور و از همه مهمتر سیم برق سیار بلند همراه خود داشته باشید
9-لطفا بعد از اتمام کامل نصب دیش اگر کار با دستگاه را بلد نیستند با سعه ی صدر خود برایشان توضیح داده تا آخرکار هم با رضایت کامل دست مزدتان را پرداخت کنند
زیاده گویی حقیر را ببخشید .کلامم را با این جمله ختم میکنم که به نظر من نصاب خوب و حرفه ای کسی نیست که ظرف 5 دقیقه دیش رو نصفه ونیمه نصب کنه و پول رو بگیره و بره بلکه اون نصابی حرفه ای به حساب میاد که آخرکارش  که دست مزدش رو میدن با لبخند و رضایت کامل میدن و بعدا هم به نصاب دیگه ای زنگ نمیزنند
و این حس رضایتمندی که به خود نصاب دست میده واقعا ارزشمنده و نشان از وجدان کاری و انضباط اجتماعی و حرفه ای بودن یک نصاب داره
esitalaاوکیاوکیآرهآرهدوستت دارمدوستت دارم

امضای esinader اوکیهمواره به یادداشته باشید : در زندگی به آنچه لیاقتش را داریم میرسیم نه آنچه آرزویش راچاکریم دوست عزیز

FREESAT ، gahan ، سالارخان ، احمد نعمتی ، فردین آذری ، vahid-zhiyan ، erico ، mehdi.v ، REZA 71 ، hadjibaba ، RT HD ، دلبران ، erfani rad ، taher2000 ، asad shiri ، amir novin ، ali676969 ، bargh220 ، farzad.mob ، َAegon ، ali_nokia ، Sajjad30 ، Sivier

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان