FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

06-09-2015 ، 14:19

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 251738
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: نصاب
تشکر از دیگران 27
تشکر دریافتی 64
امتیاز ارسالات 56

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست   ( آخرین ویرایش در این ارسال 06-09-2015 ، 14:31 توسط rezabarzegar )
سلام به همه دوستان عزیز و خسته نباشید میخواستم بگم سردیش یعنی پایه ال ان بی هم خیلی تاثیر داره که کانون باشه یا نه یکی از مشتریام تماس گرفت که برم برای جهت یاهست که هاتبرد هم برام همین اتفاق افتاده با فانیدر جهت رو گرفتم و سیم هارو بستم به سویچ ولی توی رسیور سیگنال نداشت مستقیم بستم بازم سیگنال نداشت خلاصه بعد از کلی سروکله زدن سر دیش رو عوض کردم به راحتی سیگنال رو اورد بهتون پیشنهاد میکنم که همیشه یه سردیش یا پایه ال ان بی همراتون باشه

درضمن یه سوال از خدمت اساتید محترم داشتم که یکی از مشتریام میگه وقتی روی بدر قرار میگیره بعد از دو سه دقیقه سیگنال میره و باید شبکه رو عوض کنه تا دوباره بیاد تیونر رسیورشم عوض شده به نظرتون مشکل از کجاست من هنوز وقت نکردم برم باهاش سروکله بزنم اگه کسی از دوستان این مشکلو داشته بگه مشکل از کجاست که برم سریع بدون سرو کله درستش کنم به نظر خودم یا مشکل از سویچ هسته یا سیم ممنون از همه دوستان
- - - - - - - - - - - - - Updated - - - - - - - - - - - - -
دوستان عزیز به یه مشکل دیگه هم بر خوردم که توی رسیور X97USB میخواستم ماهواره یاهست رو وارد کنم وقتی که معرفی میکردم و درجه ماهواره رو وارد میکردم رسیور خودش خاموش و روشن میشد با برنامه جدیدش بروزش کردم مشکلم حل شد
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Son of Techno ، amin6469 ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربه های شخصی نصابان عزیزخانواده بزرگ فریست - توسط rezabarzegar - 06-09-2015 ، 14:19

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 5 مهمان