FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

07-09-2015 ، 23:58

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 243117
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: starmax9999
تشکر از دیگران 11
تشکر دریافتی 5
امتیاز ارسالات 4

RE: تجربه های شخصی نصابان عزیز خانواده بزرگ فریست  
(07-09-2015 ، 11:09)rezabarzegar نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوست عزیز و بقیه دوستان گل دیشب رفتم برای نصب نه ال ان بی مشکل داشت نه سوییچ و نه تیونر رسیور مشکل هم به این صورت بود که وقتی رو فرکانس های بدر بودی خوب بود ولی وقتی رو هاتبرد میرفتی و برمیگشتی روی بدر بدر سیگنال نداشت به طوری که رسیور رو خاموش و روشن میکردی سیگنال میومد روی یاهستم همینجوری بود تصمیم گرفتم سویچ رو عوض کنم عوض کردم و سیم های ال ان بی به سوییچ رو هم عوض کردم باز مشکل برطرف نشد وقتی به سیم نگاه کردم RG59 بودش پس تصمیم گرفتم سیم رو عوض کنم سیم به مقدار کافی چیدمو فیش کردم وقتی وصلش کردم تمام مشکلا برطرف شد 
بقیه دوستان گفتن و باز هم منم میگم سیم خیلی تاثیر داره سیم جنس مرغوب استفاده کنید حالا هرچند این سیم مال دوربین بوده ولی در کل سیم خیلی خیلی تاثیر داره رو رسیورتون موفق باشد با تشکر از همه دوستان عزیز و مدریتب
باسلام در مورد سیم من مدتهاس از سیم زحل امل(از جنس المنیوم)قیمت هر توپش30000تومان واز سیم ستاره امل(جنس مسی)قیمت هر توپش60000تومان.استفاده میکنم تا کنون هیچ مشکل و ایرادی ندیدم در هیچکدوم از رسیورها باهاش ندیدم.هر رسیوریم بگین با استفاده از همین سیم ها نصب کردم.فقط تنها مشکلی که این سیم ها دارن جنس روکششون هست که ضعیفه ودر مقابل نور خورشید مقاوم نیست یعنی عمر مفیدشون2تانهایتا3ساله
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
hamied ، asad shiri ، ali_nokia ، Sajjad30

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تجربه های شخصی نصابان عزیز خانواده بزرگ فریست - توسط ehsantak2015 - 07-09-2015 ، 23:58

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان