FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

24-10-2015 ، 12:34

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 218628
اعتبار: 3
آفلاین است
مدل رسیور: starmax a100
تشکر از دیگران 82
تشکر دریافتی 124
امتیاز ارسالات 59

RE: سوالات و مشکلات در مورد تنظیم دیش  
درود بر دوستان گرامی. از سالخوردگان صنعت ماهواره خواهش میکنم به این طومار پاسخ بدهند. بنده رسیورم آ صد و دیشم 90 و موتوردار هست و شیرینگ هوایی با قیچی فعال کرده ام. در هاتبرد برخی فرکانسهای ضعیف مثل 12692 یا پکیج VOD رو نمیتونم دریافت کنم. ضمنا ساکن شمال غرب کشور هستم. بخاطر این مشکل یه دیش بزرگ گیر آوردم. اندازه اش رو نمیدونم ولی در مقایسه با دیش نود سانتی، میشه گفت که این دیش صدو پنجاه سانتیه! اینو روی موتور گردان نصب کردم. حالا سوالات: 1. آیا دیش بزرگتر سیگنالها را بهتر و قوی تر از دیش کوچک دریافت میکند یا نه؟ 2 . آیا برای استفاده ی بهینه از دیش بزرگتر باید فاصله ی کانونی ال ان بی هم نسبت به دیش قبلی بیشتر باشد؟ ( این دیش سه تا میله ی نگهدارنده ی ال ان بی را نداشت. من به جای آنها از بازار سه تا میله ی تمام رزوه هر کدام به طول یک متر خریدم و روی دیش بستم. ولی تا وقتی فاصله ی کانونی را به اندازه ی دیش معمولی نکنم حتی ترکست هم سیگنال نمیده!) 3 . اگر پاسختان به سوال دوم مثبت است، پس بنده باید ال ان بی بزرگتر و قوی تری برای این منظور پیدا کنم یا مشکل از جای دیگری است؟ قبلا از توجه شما سروران بی نهایت سپاسگزارم و به پای بزرگمهری های شما دوستان ارجمند جان می ریزم.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
snowa

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات در مورد تنظیم دیش - توسط sadeq khan - 24-10-2015 ، 12:34
سایروس - توسط reza48 - 09-01-2012 ، 02:20
مشکل تیکه کار کردن پزیشن - توسط salar22 - 11-09-2017 ، 12:22

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 7 مهمان