FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

25-10-2015 ، 22:28

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 53813
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: xcroser
تشکر از دیگران 4
تشکر دریافتی 17
امتیاز ارسالات 16

RE: چگونه می توانم رسیور اکسترند 9000 جیتگ کنم؟   ( آخرین ویرایش در این ارسال 25-10-2015 ، 22:34 توسط marco_aqua )
(25-10-2015 ، 13:04)morteza-m نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
والا بین علما اختلاف هست عده ای میگن میشه عده ای بیشتری میگن نمیشه به نظر میاد ای سی خالی نشه چون برنامه نداره یه نفر کار تخصصش همین کار بود میگفت نمیشه و ای سی قبل از نصب باید پروگرام بشه که این دوستمون المانه و هزینه ای سی و پروگرام کردن و هزینه ارسال 30 یورو در میاد که برای من مقرون به صرفه نبود. در ضمن تو ایران ای سی فلش این دستگاه موجود نیست تا خرید داری بشه و امتحان بشه
- - - - - - - - - - - - - Updated - - - - - - - - - - - - -
راستی باتری ستاپ روی برد بیرون اورده شده یا نه ؟یعنی تعویض شده ؟

با سلام مجدد خدمت شما دوست گرامی و تشکر از پاسخ شما میخواستم بگم که من شخصا حاظرم اگه این ای سی که شما میگین این دوستتون تو المانه بفرسته  دستگاهمو درست کنه هزینشو بدم چون با توجه به قیمت حدود  4000 تومانی یورو یه چیزی تو مایه  120000 تومان یا کمی بیشتر یا کمتر میشه واین مبلغ برای درست کردن و بالا اوردن این دستگاه یه چیزه معقوله.

در ضمن در مورد سوالتون برای باطری ستاب باید بگم که روی اون باطری همونجوری که میدونین چسب زدن و من خودم دست به باطری نزدم ولی سیم بردشو از اونجایی که روی برد اصلیشه جدا کردم دوباره زدم سر جاش .یعنی مشکلی دیگه ای براش افتاده؟

ممنون از پاسختون

پیام‌های داخل این موضوع
RE: چگونه می توانم رسیور اکسترند 9000 جیتگ کنم؟ - توسط marco_aqua - 25-10-2015 ، 22:28

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان