FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

04-05-2016 ، 23:06

کنترل سایت

شماره کاربری: 9
اعتبار: 592
آفلاین است
مدل رسیور: +Vu
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68014
امتیاز ارسالات 14883

RE: رفع پیغام SW با نصب سریال OTP در رسیورهای مدیا استار MediaStar  
(04-05-2016 ، 17:36)amolpana نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام .. دوست عزیز اگر امکانش هست  یه توضیح در مورد این دو تا برنامه بدید ..
برنامه اول سریال تولز که میزنم همون اول میزنه  cannot conected DB1   و  زبانش هم کامل نیست همش علامت سوال میزنه و قسمت پورتش هیچی نمیاد عکس رو  میزارم..
و در مورد اون برنامه من احساس میکنم اونیکه تو تصویر آموزش گذاشتن با اینیکه دانلود کردیم فرق داره یه کم.. با این حال من مدل 30000mega  رو انتخاب کردم و هیچ اتفاقی نمیافته.. و از همه مهمتر اون قسمت فرمودید باید سریال از یه دستگاه دیگه بگیریم.. از کجاش باید سریال بگیرم؟ میشه سریالی به من بدید از یه جای سالم///آیا باید آی سی در بیاد یا با لودر میشه.. اصلا کدوم آی سی باید در بیاد؟

در مورد برنامه اول و مشکل نوشتاری و ... این مشکل از ناقص بودن ویندوز شما هست که فونت و برنامه های جانبی در آن نصب نیست

در مورد سریال هم شما میتوانید یک سریال مشابه سریال رسیور خودتون با اندکی تغییر در اعداد آن به برنامه بدید و یا از هر رسیور دیگری مثل استارست و استارمکس و ... یک سریال مشاهده کنید و مشابهش را وارد کنید .
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
rahman80 ، amolpana ، hosseinmoein

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رفع پیغام SW با نصب سریال OTP در رسیورهای مدیا استار MediaStar - توسط Son of Techno - 04-05-2016 ، 23:06

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان