FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

13-06-2016 ، 23:05

مشترک سایت

شماره کاربری: 225038
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: iclasstwinhd9900pv
تشکر از دیگران 14
تشکر دریافتی 13
امتیاز ارسالات 3

RE: همه دوستان و نصابان حرفه ای بخونند...  
(27-07-2013 ، 13:11)Top sat نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام

دوستان من نصاب نیستم و فقط یه سری کارای جزئی که از دستم بر بیادو واسه دوستان و اشناهام انجام میدم...

امروزه تقاضا برای دیشهای موتوردار روز به روز در حال افزایش و مردم استفاده ازاین نوع دیشهارو به دیشهای وطنی و غیره استاندارد بخاطر مشکلات خاص خودشون ترجیح میدن...
حرف من با اون دسته از دوستانی که یه فایندر گرفتن دستشونو اسم خودشونم گذاشتن نصاب،و دارن با بی اطلاعی و نابلدی اعتبار و وجهه این کارو بین مردم از بین میبرن
از این دسته از دوستان خواهش میکنم که وقتی سر نصب میرن حتما از تراز استفاده کنن تا به مشکلاتی که بعضی از دوستان و همکارانی که شاید هم توی این سایت عضو هستنت دچار نشند.
از مشتریا شنیدم بعضی از دوستان نصاب برای نصب یه دیش گردون 4و5ساعت مشتری علاف میکنن تا یه دیش نصب کنن که اخرشم دست وپا شکسته یه چیز سر هم میکنن و تمام  که اخرم وقتی من میرم میبینم همه چیز درسته و فقط اشکال کار در استفاده نکردن از ترازه که شاید 10دقیقه وقت بگیره جالب انیجاست بابت نصب گردون 100تومن ام پول میگیرن...
در اخر این سایت فقط برای بالا بردن سطح اطلاعات مشترکین برای استفاده از تجهیزات ماهواره ای هست که خواهشا همه نصابای حرفه ای از مطالبی که دوستان و بزرگان سایت قرار میدن استفاده کنن تا به همچین مشکلات پیش پا افتاده ای بر نخورن تا هم خودشون وباقی دوستانی که واقعا تو کارشون حرفه ایند زیر سوال نرند...

با تشکر کوچیکه همتون TOP SAT

اقا ممنون راست میگی بعضی ازدوستان الکی خودشونو کردن نصاب بدونه اینکه چیزی بدونن من خودم نزدیکه 8..9 ساله کارم نصب دیشه تو سنندج اگه سریه کار بیشتر از 1 ساعت طول بکشه باعث ابروریزی میشه
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
mohammadxd3 ، rahman80 ، farhad fatemi ، zhiar ، snowa ، a986k ، barbod99 ، arash135912 ، hosseinmoein ، علی33 ، mojtabamani ، Bizahn 374020

پیام‌های داخل این موضوع
RE: همه دوستان و نصابان حرفه ای بخونند... - توسط vafa1365 - 13-06-2016 ، 23:05

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان