FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

17-06-2017 ، 09:27

کنترل سایت

شماره کاربری: 9
اعتبار: 592
آفلاین است
مدل رسیور: +Vu
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 68020
امتیاز ارسالات 14883

RE: تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB  
(17-06-2017 ، 04:29)omid_artist007 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام، لطفا هرجوری امکانش هست من را راهنمایی بفرمایید.

حدود 2،3 سال قبل که نسخه های 6 پروگ دی بی موجود بود و توسایت های ایرانی براحتی کرک نرم افزار و ورژن کاملا کرک شده برنامه براحتی گیر میومد و پیدا می شد و ما هم نصب می کردیم . اما الآن تو ورژن های 7 نرم افزار نه که تو سایتهای ایرانی اصلا پیداشون نمیشه کرد بلکه کرک نسخه 7 رو هم اگر بخوایم با اطمینان باشه به سختی میشه پیدا کنی... به نظر شما راه حل خوب برای پیدا کردن کرک مناسب ورژن های آخر نرم افزار ProgDVB چیه؟

مشکل اصلی من فقط فقط آوردن پلاگین V-Plug روی نسخه Pro یا Free یا کرک شده نرم افزار هست .... قبلا در نسخه های 6 نرم افزار که می شد نرم افزار رو به صورت کامل همراه با کرک نصب کنبم براحتی پلاگین V-Plug رو توی پوشه پلاگین های نرم افزار کپی می کردیم و وقتی برنامه رو اجرا می کردیم براحتی می تونستیم با پلاگین V-Plug کارکنیم. ولی افسوس که تو ورژن 7 من تا حالا نتونستم این پلاگین رو بیارم. البته کرک ورژن های 7 رو هم امتحان نکردم و بلد نیستم. نمیدونم اگر کرک نرم افزار پیدا شه و نصبش کنیم، آیا این مشکل نصب پلاگین V-Plug من حل خواهد شد یا نه!!!؟

لطفا هرچه سریعتر بنده را راهنمایی بفرمایید. با تشکر فراوان از شما

با سلام

طبق قوانین جدید سایت ما نمیتوانیم کرک نرم افزارهای تجاری را در سایت قرار دهیم ما این اجازه را نداریم که برنامه های غیر رایگان را بصورت کرک شده ارائه کنیم

طبیعتا نسخه های رایگان دارای محدودیت هستند و پس از فعال سازی برنامه رفع میشود
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
Beauty STAR

پیام‌های داخل این موضوع
قطع شبانه فرکانس - توسط iruni - 30-08-2011 ، 01:01
RE: قطع شبانه فرکانس - توسط BASACK - 30-08-2011 ، 13:49
RE: تاپیک سوالات و مشکلات برنامه ProgDVB - توسط Son of Techno - 17-06-2017 ، 09:27

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان