FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

08-08-2017 ، 14:35

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 21483
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: casper pvr
تشکر از دیگران 22
تشکر دریافتی 31
امتیاز ارسالات 14

RE: نرم افزار جدید OSCAR X200 به تاریخ 22/2/2016 ورژن V1.09.15731  
با سلام ... مشکلی دارم ... دو سه روزیه که با شماره سریال رسیور شیرینگ هوایی خریداری کردم ... ظاهرا با توجه به عکسی که بهم دادن اکانتم فعال شده ولی روی دستگاه من عمل نمیکنه ( تمام مراحل رو انجام دادم f1 و 000 و f1 و 111 و انتخاب w6 ! تو قسمت sds info فقط تاریخ قدیمی رو میزنه و تو همون صفحه tuner lock no زده که فروشنده میگه تیونرت فعال نیست و به جای no باید yes بشه و هیچ راه حلی برای این کار نمیده ... تمام سایت هارو زیرو رو کردم ولی بازم نمیدونم چطور باید tuner lock no رو تبدیل به tuner lock yes کنم ؟ ( اصلا نمیدونم ربطی به این قسمت داره یا نه ! بیش از چند بار رسیورو به تنظیمات کارخونه برگردوندم ولی بازم افاقه نکرده ... رسیور هم با آخرین نرم افزار ( 22-2-2016 ) آپدیت کردم و تمام مراحل برای راه اندازی شیرینگ هوایی رو انجام دادم ( حتی سیگنال فرکانس دیتا رو به بالاترین درصد رسوندم ) ولی متاسفانه وصل نمیشه و sds ام تاریخ نمیندازه و ارتباط برقرار نمیشه ... خواهش میکنم اگه راه حلی به ذهن تون میرسه بگید و کمکم کنید ... ممنون

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نرم افزار جدید OSCAR X200 به تاریخ 22/2/2016 ورژن V1.09.15731 - توسط hamid_mz1 - 08-08-2017 ، 14:35

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان