FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

15-04-2018 ، 20:51

کنترل سایت

شماره کاربری: 9
اعتبار: 592
آفلاین است
مدل رسیور: +Vu
تشکر از دیگران 16499
تشکر دریافتی 67989
امتیاز ارسالات 14883

پاسخ به سوالات و مشکلات رسیو دریم باکس DREAMBOX DM 920 UHD  
(15-04-2018 ، 20:32)abbas-k نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام و تشکر از راهنمایی شما طبق فرمایش من اکانت رو وارد oscam server کردم و در مسیری که گفتید جایگزین oscam server داخل فایل config کردم و رسیور را ریستار کردم وبازدن دکمه آبی روی oscam .emu.11392 را استارت کردم ولی باز هم باز نشد از کسی که اکانت رو خریدم هم پرسیدم گفت اکانت مشکلی ندارد فقط یه موضوع زمانی که cccam  رو استارت میکردم ایکون شبیه کارت کنار cccam به رنگ سبز میشد ولی برای oscam پیغام استارت میاد ولی ایکنون شبیه کارت کنار آن سبز نمیشه ی جورایی فکر کنم استارت نمیشه ممکنه راهنمایی کنید

( فایلهای cccam , oscam وقتی که در مسیر tmp کپی شود همینکه از طریق ریموت رسیور نصب بشه کافیه یا باید در تلنت هم دستور نصب را اجرا کنیم )

وقتی فایلی را از طریق منوی رسیور نصب میکنید همه تنظیمات پرمیژن و ... بصورت اتوماتیک و بدون مشکل انجام میشود و کار دیگری توسط کاربر لازم ندارد

لطفا تست کنید اگر با انتقال سافتکم به پوشه Config و استارت Oscam EMU شبکه ورزش ایران باز میشود ولی شبکه های کارتی سی سی کم باز نمیشوند یعنی اوسکم به درستی نصب شده و مشکل از اوسکم نیست . مشکل از جانب اکانت و یا اشتباه در وارد کردن اطلاعات اکانت در فایل سرور میباشد .
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
abbas-k

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به سوالات و مشکلات رسیو دریم باکس DREAMBOX DM 920 UHD - توسط Son of Techno - 15-04-2018 ، 20:51
dreambox 920 - توسط aradm333 - 19-04-2018 ، 09:42

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 26 مهمان