FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

15-08-2018 ، 14:48

مدیر

شماره کاربری: 8
اعتبار: 620
آفلاین است
مدل رسیور: StarMax STM 160
تشکر از دیگران 5537
تشکر دریافتی 21845
امتیاز ارسالات 3588

پاسخ به پلاگین سی سی کم نسخه 2.3.2 برای رسیورهای DreamBox HD  
(15-08-2018 ، 13:31)navidgh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویداقا دستگاه من اصن  گزینه هایی که نوشتین نداره ینی دکمه سبز را که میزنم دیگه دکمه زرد کار نمیده میره داخل پلاگین و addons download manager نداره در ضمن در منوی دستی هم چیزی به اسم ipkg-install وجود نداره وقتی هم پلاگین موجود در سایت را داخل  سایت را با dcc منتقل میکنم اصن مشخص نیست کجا میره؟؟
از کجا باید برم رانش کنم؟؟

سوال شما کلا اشتباه هست دوست عزیز شما اول باید امولاتور را نصب کنید ! که بعد بشه ران کرد
اگر دکمه سبز فعال نیست کلا از منو خارج شده و دوبار دکمه آبی را بزنید تا منوی نصب دستی پلاگین باز شود
من فکر میکنم شما هیچگونه اطلاعاتی در رابطه با رسیورهای لینوکسی نداشته باشید به همین دلیل پیشنهاد میشه مقالات اموزشی بخش Vu و دریم را تک تک مطالعه کنید تا با نحوه عملکرد این رسیورها اشنا شوید .

اگر کارکردن با ایمیج دریم الیت براتون سخت هست از ایمیج دیگری مثلا ایمیج ATV که راحت تر هست و یا از ایمیج PLI که پنل انلاین بروزی داره استفاده کنید .
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
navidgh

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به پلاگین سی سی کم نسخه 2.3.2 برای رسیورهای DreamBox HD - توسط SAT-BOY - 15-08-2018 ، 14:48

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان