FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

19-12-2018 ، 15:38

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 295158
اعتبار: 2
آفلاین است
مدل رسیور: مدیا استار 4030 pr
تشکر از دیگران 572
تشکر دریافتی 141
امتیاز ارسالات 42

پاسخ به سوالات و مشکلات فایندرهای تصویری ست لینک SATLiNK  
اموزش تنظیم USALS فایندر تصویری 6916 

وارد منو فایندر شوید گزینه {{محاسبه زاویه }} اوکی میکنید طول و عرض جغرافیایی شهر خودتونو وارد کنید  

و پس از ان وارد منو {{نصب ماهواره }} میشوید

من سه جهت هاتبرد بدر یاهست تنظیم کردم حالا دوستان با توجه به کارشون تعداد بیشتری خواستند اضافه کنن

جهت هاتبرد پیدا کردید با فایندر} بطرف چپ و روی گزینه موتور رفته و Diseqc1.2/usals فعال میکنیم و اوکی میزنیم

گزینه {موقعیت } روی شماره 1 قرار می دهید و بعد روی گزینه {حالت }  بطرف گزینه {درایو برای ماهواره } میروید

و بعد کلید قرمز روی فایندر را میزنید تا موتور و دیش به سمت جهت هاتبرد حرکت کند و وقتی سیگنال دریافت شد روی گزینه {{حالت }}  بطرف  {{ موقعیت }} بروید

حتما حتما دکمه قرمز روی فایندر را میزنید تا ذخیره  شود {اگر ذخیره نکنید موتور برای گرفتن  بصورت اتوماتیک جهت هاتبرد حرکت نمیکند که باید بصورت دستی   دکمه {برو } یا همان GO روی گزینه حالت {درایو برای ماهواره } بزنید }

وقتی دکمه قرمز روی فایندر برای ذخیره کردن جهت هاتبرد را میزنید منو به اولیه خودش میره که یعنی ذخیره شده مثل تصویر زیر :

و وقتی ذخیره شد به دو صورت می تونید فرکانس های دلخواهتان روی هاتبرد سرچ کنید اول : روی گزینه {حالت : درایو برای ماهواره } فرکانس 11137 با زدن کلید زرد روی فایندر{اسکن TP } شبکه ها رو سرچ میکنیم یا دومین راه : منو  = یافتن ماهواره

جهت هاتبرد تنظیم شد

جهت بدر و یاهست مثل توضیحات بالا هست فقط با این تفاوت که بدر { موقعیت : 2 } و یاهست {موقعیت : 3 }

بدر                                                       یاهست

این مراحل انجام دادید حالا روی شبکه های هر جهت برید موتور اتوماتیک گردش میکنه

این مراحل من روی موتور و دیش تنظیم شده از قبل بود تا توی حافظه فایندر SAVE کنم
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
FREESAT ، Dish Network

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به سوالات و مشکلات فایندرهای تصویری ست لینک SATLiNK - توسط 4030pr - 19-12-2018 ، 15:38
سات لینک 6908 - توسط Omidsalehi 2173 - 19-11-2017 ، 01:31

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان