FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

31-12-2018 ، 23:15

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 539
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21840
تشکر دریافتی 88261
امتیاز ارسالات 20554

پاسخ به قطع اکانت اینترنتی رسیورهای گلوبال ( مدیا استار - استارمکس - استارست و ...)  
(31-12-2018 ، 17:38)mehdi_110 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام ودرود
vpn رو برای دودستگاه ایکلاس ۱۰۰۰۰ گلد و استارمکس ۱۶۰ وارد کردم کانکت میشه اما نه کانالی باز میشه نه گزینه هواشناسیش کارمیکنه
۳اپراتور موبایل هم بش رساندم فایده نداشت vpnقبلی بهتر کارکارکرد

ایراد از اینترنت ایران هست کاهی اوقات وصل نمیشود . با قطع و وصل اینترنت یا خاموش روشن کردن مودم IP تغییر میکند و ممکن است مشکل شما رفع شود

(31-12-2018 ، 19:40)bbsbabaei نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام. مدیااستار 12000 وی پی ان داره یانه. اگه نداره امکان اضافه شدنش تو آپدیت های بعدی هست؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید من این ریسیور رو تازه خریدم به خاطر شرینگش ولی 10 روزه به نتیجه ای نرسیدم لطفا راهنمایی کنید. آیا اشتباه کردم استارمکس A100که شرینگش تموم شده بود رو دادم و مدیا استار 12000 نو با دو سال شرینگینگ گرفتم؟؟؟؟

اشتباه نکرده اید . اکانت همه رسیورها با قطعی مواجه شده و فرقی نمیکرد هرچی میخریدید همین بود
اگر رسیور قابلیت VPN ندارد VPN را در PC اجرا کنید و اینترنت بدون فیلتر را با هات اسپات ویندوز یا برنامه connectify به اشتراک بگذارید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
کوروش 1981 ، snowa ، karim_9

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به قطع اکانت اینترنتی رسیورهای گلوبال ( مدیا استار - استارمکس - استارست و ...) - توسط Dish Network - 31-12-2018 ، 23:15

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 6 مهمان