FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

08-04-2019 ، 00:27

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 156031
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: نکست
تشکر از دیگران 3
تشکر دریافتی 5
امتیاز ارسالات 1

پاسخ به همه دوستان و نصابان حرفه ای بخونند...   ( آخرین ویرایش در این ارسال 08-04-2019 ، 00:31 توسط toto.hd )
با سلام و تشکر از همه دوستان و همکاران
درموردگفته های دوستان بزرگ واربگم که کار نصب و نصابی یه حرفه تخصصی و علمی هست که نیاز به تجربه مهارت خاص خودشو داره که از دست هر کسیم بر نمیاد ....دوستان از نظر من کار ما یه ثوابه..چون باعث دل خوشی مردم و خوشحالی شون میشه بر عکس ناراحت کردن اخوند ها //درمورد کارحرفه ای// همه دوستان سعی کنین درمورد مطالب ماهواره اگاهی کامل داشته باشین درمورد فرکانسها نام کانالها نرم افزار بروز و حتی سعی کنین درمورد تعمیرات هم سر رشته داشته باشین
یه مثلا بگم براتون
  شده مشتری زنگ زده برانصب  // نور پنل دستگاه کم بوده با تجربه و گمانه  گفتم تغذیتون مشکل داره خازن 1000/ 16 خراب شده و امکان داره ریسور خاموش بشه  یعنی بدون دس زدن به دیش گفتم که دیش مشکل نداره النبی  هم سالمه که مشتری خودشم تعجب کرده  با تعویض خازن  درست شده منظور برا تعریف نگفتم ////برا اینکه واقعا حرفه ای باشین باید تجربه کارو ببرین بالا نرم افزار بروز لیست بروز اطلاعات بروز با داشتن اینا ...فکر نکنم مشتری چونه ای برا پول بزنه چون واقعا کار شمابا کار بقیه فرق میکنه . تشکر از همه  دوستان توحید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
zero12 ، naqadeSAT ، Sajjad30 ، ALFA65 ، mojtabamani

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به همه دوستان و نصابان حرفه ای بخونند... - توسط toto.hd - 08-04-2019 ، 00:27

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان