FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

04-10-2019 ، 12:26

معاونت سایت

شماره کاربری: 14
اعتبار: 539
آفلاین است
مدل رسیور: Vu+ Zero 4K
تشکر از دیگران 21849
تشکر دریافتی 88262
امتیاز ارسالات 20554

پاسخ به سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MS-12000 & MS-15000 Forever  
(04-10-2019 ، 01:59)سیدکاوس نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود یه سوال داشتم ازمدیران محترم سایت وبقیه دوستان  متاسفانه بعداز اپدیت نرم افزار جدید 268 و269به علت داشتن کلی ایراد دوباره نرم افزار قبلی یعنی265رو که خیلی ازش رضایت داشتم روبه ریسیور تزریق کردم اما متاسفانه بعداز اون تعدادی از کانالها واز جهت های مختلف مثلا ورزش تاجیکستان یا فوتبال تیوی تاجیک یا منو تو اچ دی و پلاس در یوتل ست هفت یا منوتو معمولی  وایران اینترنشنال درهاتبرد یا ایدمان درآذراسپیس قطع شدن یا کیفیت شون میره ومیاد سوالم اینه که علت چی هست؟ ایا ممکنه ازعوض کردن نرم افزار بوده تنظیم که مشکلی نداره چون تا قبل اراین باکیفیت عالی دریافت میشدن تعجب اینه در جهت های مختلف این مشکل هست والبته دیش گردون هم استفاده نمیکنم درضمن کانالها رو پاک کردم ودوباره سرچ کردم اما مشکل سرجاش بود اینم اضافه کنم ورژن 269این فرکانس ها که عرض کردم همه رو میگرفت اما چون هنگی زیاد داشت مجبور به تعویض شدم دم شما گرم

دانگرید از ورژن جدید به قدیم گاهی مشکلات نرم افزاری ایجاد میکند
بهتر است رسیور را تنظیم کارخانه کنید و از بکاپ استفاده نکنید 
اگر حل نشد چند ورژن قدیمی را نصب کنید و پس از هر نصب تنظیم کارخانه کنید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
rex ، سیدکاوس

پیام‌های داخل این موضوع
پاسخ به سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MS-12000 & MS-15000 Forever - توسط Dish Network - 04-10-2019 ، 12:26

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان