FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

17-02-2020 ، 04:30

Linux Expert

شماره کاربری: 324317
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: d900,d800se,d500hd
تشکر از دیگران 85
تشکر دریافتی 620
امتیاز ارسالات 241

RE: سوالات و مشکلات رسیو دریم باکس DREAMBOX DM 920 UHD  
(14-02-2020 ، 20:14)abbas-k نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام وقت بخیر من ایمیج دریم الیت اخرین ورژن موجود در سایت دریم الیت را دانلود و نصب کردم امولاتور اوسکم را هم نصب کردم ولی وقتی کلید ابی را میزنم پنل بلو ظاهر نمیشود وارد دریم الیت پانل میشود و نمیتوانم امولاتور اوسکم را استارت کنم ممکنه راهنمایی کنید

فایل ارسالی را از حالت فشرده خارج کرده و آن را در پوشه etc وارد کنید سپس مجوز فایل را 755 قرار دهید. دقت کنید نام فایل را تغییر ندهید. بعد از آن ریبوت کنید. اکنون دکمه آبی را فشرده و وارد De manager شوید. حال او اس کمی که نصب کرده را پاک کرده و اخرین نسخه او اس کم را قسمت سافتکم در دانلود آنلاین ایمیج نصب و راه اندازی کنید. برای شروع این را در نظر داشته باشید که پوشه کانفیگ مسیر var/tuxbox/config می باشد به جز پوشه var بقیه را باید خودتان بسازید. کانفیگ او اس کم را همه فایل ها را مجوز 777 بدهید. از قسمت de manger او اس کم را استارت کنید. اگر این موارد را به درستی انجام دادید عنوان کنید تا بقیه مراحل را که شامل خواندن سافتکم و ... است توضیح دهم.
امکان مشاهده فایل پیوست شده را ندارید

کاربر گرامی برای مشاهده فایل ها وارد شوید و یا ثبت نام کنید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
FREESAT ، Dish Network ، KARMANDER ، abbas-k

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیو دریم باکس DREAMBOX DM 920 UHD - توسط eshare - 17-02-2020 ، 04:30
dreambox 920 - توسط aradm333 - 19-04-2018 ، 09:42

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 38 مهمان