FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

07-05-2020 ، 13:10

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 384084
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: مدیااستار
تشکر از دیگران 4
تشکر دریافتی 0
امتیاز ارسالات 0

RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MediaStar MS-12000 & 15000 Univa  
(06-05-2020 ، 23:35)yavarzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام الان هم قسمت نتورک اپ رسیور هم یوتوب داره ( که فیلتر شکن در دستگاه باید استارت کنید)
هم آپارات داره بدون فیلتر شکن
هم گزینه های متفاوت IPTV ( هم دستی میتونید M3U بزنید ) و هم اشتراک گلوبال یا اشتراک خود مدیااستارو بخرید استفاده کنید

ضمنا این رسیور اندرویدی نیست که بخواد مارکت یا اپ استور داشته باشه و یا شما از منابع دیگه بخوای روش اپ نصب کنید.

ممنون دوست عزیز این گزینه ها که گفتی باید با آخرین ورژن دستگاه رو آپدیت کنم تا بیاره چون ورژنهای قدیمی که زدم آپارات و مرورگر نداشتن وچون میگن اگه با ورژن چدید آپدیت کنیم کلی از خاصیتهای دستگاه حذف میشن بخاطر سیاست مدیااستار که مدل چدید رو مشتری باز بخره رو این حساب من با ورژنهای امسال آپدیت نکردم.ومسیله دیگه اینکه من چطوری فیلترشکن نصب کنم رو دستگاه که یوتیوب رو باز کنه وگزینه های IPTV منظور چیست وآیا اشتراکهای اشتانتیون اولیه خود دستگاه که هم اینترنی بود و هم ماهواره ای من تابحال استفاده وفعال نکردم آیا خود بخود ازبین میره یا خیر و برای فعال کردنش باید شماره ای یا کدی وارد کنیم یا داخل خود دستگاه سیو شده چون موقعی که خریدم هیچ کارتی همراش نبود . و چون محلی برای نصب دیش نداشتم تا حالا استفاده ای نکردم فقط میخام اینترنتی با دستگاه فیلم ببینم.ممنون

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MediaStar MS-12000 & 15000 Univa - توسط divan100 - 07-05-2020 ، 13:10

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان