FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

07-05-2020 ، 13:49

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23821
امتیاز ارسالات 13124

RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MediaStar MS-12000 & 15000 Univa  
(07-05-2020 ، 13:10)divan100 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنون دوست عزیز این گزینه ها که گفتی باید با آخرین ورژن دستگاه رو آپدیت کنم تا بیاره چون ورژنهای قدیمی که زدم آپارات و مرورگر نداشتن وچون میگن اگه با ورژن چدید آپدیت کنیم کلی از خاصیتهای دستگاه حذف میشن بخاطر سیاست مدیااستار که مدل چدید رو مشتری باز بخره رو این حساب من با ورژنهای امسال آپدیت نکردم.ومسیله دیگه اینکه من چطوری فیلترشکن نصب کنم رو دستگاه که یوتیوب رو باز کنه وگزینه های IPTV منظور چیست وآیا اشتراکهای اشتانتیون اولیه خود دستگاه که هم اینترنی بود و هم ماهواره ای من تابحال استفاده وفعال نکردم آیا خود بخود ازبین میره یا خیر و برای فعال کردنش باید شماره ای یا کدی وارد کنیم یا داخل خود دستگاه سیو شده چون موقعی که خریدم هیچ کارتی همراش نبود . و چون محلی برای نصب دیش نداشتم تا حالا استفاده ای نکردم فقط میخام اینترنتی با دستگاه فیلم ببینم.ممنون

سلام
بله
بهترین کار اینه از یه نصاب کمک بگیرید یا اموزش هایی که تو همین انجمن هم هست رو مطالعه کنید

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
divan100

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MediaStar MS-12000 & 15000 Univa - توسط yavarzadeh - 07-05-2020 ، 13:49

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان