FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

22-05-2020 ، 01:04

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 348423
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: xcruiser 420 avant
تشکر از دیگران 1
تشکر دریافتی 1
امتیاز ارسالات 1

RE: کد Tandberg کانال های FOX NETWORKS GROUP در ماهواره Turksat 42°E  
(08-03-2020 ، 18:14)payam27 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام

می خواهم کدهای تاندبرگ را به صورت دستی وارد کنم  ( برای کانالهای دیگری که کد های انها در نت منتشر می شود اما سافتکم ندارند  ) ممکن است راهنمایی کنید؟ رسیور ایکس کروزر 420 اچ دی دارم ، نمی دانم درست است یا خیر آیا از پلاگین Mcas  باید استفاده کنم ؟  من آن را استارت کرده و وارد قسمت Key Editor  می شودم و
سپس دکمه info را بروی کنترل رسیور می زنم تا  سیستم NagraVision --> PowerVU   رانمایش دهد سپس دکه سبز را بروی کنترل فشار داده تا کلید جدیدی ایجاد کنم در
این جالت  گزینه های CAID    Provider     Type    Index     KeyِDat   را دارم که  آیا درست است و مقادیر هر کدام را چگونه قرار دهم ؟ آیا تنظیمات  دیگری چون سرور و غیره
نیاز هست یا اینکه رسیور به اینترنت باید وصل باشد؟
اگر هم مراحل گفته شده اشتباه می باشد و باید از پلاگین دیگری استفاده کنم لطفا ذکر کنید تا بحال فقط از پلاگین کوکونات برای وارد کردن بیس کدها استفاده می کردم
و از پلاگین دیگری استفاده نکرده ام آیا سیستم های رمز گذاری دیگری هستند که مثل این دو سیستم بیس و تاندبرگ تنها با پلاگین ها بازگشایی شوند منظورم سیستمهای
رایگان می باشد.

پیشاپیش تشکر

سلام
من هم مشکل شما رو دارم
شما تونستین راه حلی پیدا کنین؟

پیام‌های داخل این موضوع
RE: کد Tandberg کانال های FOX NETWORKS GROUP در ماهواره Turksat 42°E - توسط arash.nova - 22-05-2020 ، 01:04

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان