FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

20-06-2020 ، 13:36

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23821
امتیاز ارسالات 13124

RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MS-12000 & MS-15000 Forever  
(20-06-2020 ، 12:01)reza jooni نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود.من یک ریسیور ۱۲۰۰۰ فوراور رو حدود دو ماه پیش با ورژن ۲۸۲ آبدیت کردم و پس از طی مراحل لازم سرچ کردم و کانالهای بزرگسال رو هم باز کرد.ولی دیروز که مجدد به علت قطع شدن یوتلست، کلا مجبور شدم موتور و دستگاه رو ریست کنم هاتبرد رو سرچ کردم دیدم که یه تعداد از اون کانالها رو مثلا روی فرکانس ۱۰۹۳۰ باز میکنه ولی یه سری رو نه تنها باز نمیکنه بلکه اصلا روش اوکی هم کار نمی کرد. در هر حال با پاک کردن شبکه و سرچ مجدد باز هم این موضوع تکرار شد.و این در حالی بود که بقیه شبکه ها باز و اکانت فعال بود.میشه رهنمایی کنید چطور باید این مشکل رو حل کنم.چون فکر کنم گفته بودید ورژن ۲۸۲ الان از همه بهتر هست.امکانش هست با یکبار دیگه ریست کردن مشکل حل بشه؟

سلام

این همه تو این چند وقته توضیح دادم که مدیااستار چکار کرده و با این شبکه ها
بله دقیقا همین بلا سر کانال ها میفته
دو راه دارید : یا یه سیسیکم بزنید اونوقت دیگه روی این کانال ها کنترل کارمیکنه و حرکت میکن هو نشون هم میده و باز میشه
یا بخاطر اینکه اون علامت قفل که مانع رفتن شما روی اون کانال ها میشه از بین بره فقط کانال های همون فرکانس رو سرچ کنید ( گزینه آیا کانال های موجود رو پاک میکنید رو بله بزنید و سرچ کنید)
هیچ ارتباطی هم به ریست فکتوری نداره . تا مادامی که مدیا استار این محدودیت رو بر نداره با رفتن برروی این شبکه ها علامت قفل میاد و همون جریان میشه که میگید

ولی به همراه سیسیکم اون جریان پیش نمیاد

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
reza jooni ، mehrshad_m28

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MS-12000 & MS-15000 Forever - توسط yavarzadeh - 20-06-2020 ، 13:36

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان