FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

21-09-2020 ، 22:50

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23821
امتیاز ارسالات 13124

RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MS Diamond X1 & X2 & Z1 & Z2   ( آخرین ویرایش در این ارسال 22-09-2020 ، 12:59 توسط yavarzadeh )
(21-09-2020 ، 22:40)saberkhan73 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبله در نرم افزار جدید z1  با ظاهر قدیم ps4 همه امکانات خوبه و راضی میکنه آدم رو ولی خب بازم ایراد داره کمی با اپ های اندرویدی ادم ور میره یا میخواد از قابلیت اندروید باکس رسیور استفاده کنه زودی اخطار عدم پاسخگویی لانچر ps4 ظاهر میشه و میره رو اعصاب . ایراد بزرگی که این z1 داره استفاده از نسخه اندروید tv بر روی دستگاه هست که کار رو به مشکل میکشونه و آدم رو نامید میکنه از کارکردن با اپ های اندرویدی و قابلیت اندروید باکس بودن رسیور و نمیشه خیلی از اپ ها رو حتی از گوگل پلی گرفت ( البته اون راه داره ) ولی همون اپ نصب با روش دیگه و بدون نیاز به گوگل استور اگه اپدیت انلاین بخواد باز دردسر درست میشه چون در خود گوگل پلی استور اندروید tv اصلا بیشتر این اپ ها نیستن و ساپورت هم نمیشن

از چندین نرم افزار قبل قابلیت آبدیت برخی از اپ های سیستمی رسیور و همچنین قابلیت آبدیت گوگل سرویس و گوگل پلی استور بسته شده ( به دلایل امنیتی) و شایددر آینده مجددا این قابلیت برگرده!!!!!!!؟؟؟؟؟؟
اما خیلی از اپ های کاربردی روی این رسیور نصب میشه و مشکلی نداره. خودم چندین پلیر و رvpn  و اپ های مختلف ftp و شبکه و مارکت های گوناگون روی دستگاه نصب کردم و مشکلی با کارکرد اونها ندارم ( فکر کنم حدود 12-13 اپ مختلف) حتی shareit  و چندین نوع iptv های عالی با رنگ و لعاب های زیبا و .....

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
saberkhan73

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوالات و مشکلات رسیورهای مدیا استار MS Diamond X1 & X2 & Z1 & Z2 - توسط yavarzadeh - 21-09-2020 ، 22:50

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان