FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

19-11-2020 ، 10:22

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 39840
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Xcruiser 785 Anant
تشکر از دیگران 2
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 5

RE: مشخصات فنی رسیور ایکس کروزر XDSR 785 HDR AvANT  
(01-06-2020 ، 15:15)Hasan.m نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
دوست عزیز حقیقت این رسیورهای ایکس کروزر HDR هنگ کردن داره عملکرد کندی داره بخصوص اگه بخوای برنامه اندرویدی نصب کنی دیگه بدتر میشه این رسیور اخرین برنامه نصب کنی فقط پلاگین سیسیکم از سرور نصب کنی هم براش زیادیه دیگه انتظار دیگه ای ازش نداشته باش..کیفیت تصویرش بد نیست کانالهای 4k  و HD اگه میخوای رسیور بخری همیشگی باشه از همه لحاظ خیالت راحت بشه بهتره از رسیورهای VU+ بگیری قمیتش بالا هست ولی ارزش خرید داره ارزون ترین رسیور 4k  این شرکت VU+Zero 4K هست پیشنهاد من این رسیور بگیر بیخیال ایکس کروزر شو..موفق باشی

سلام
والله من تازگی این رسیور رو خریدم و کلی هم برنامه اندرویدی روش نصب کردم اصلاً هم هنگی و لگ نداره و خیلی هم روان کار میکنه. اتفاقاً رسیور قبلیم که مدیا استار 15000 فوراور بود خیلی با دیش گردونم مشکل داشت و بیشتر اوقات موقع تعویض ماهواره باعث قفل شدن موتور میشد که مجبور میشدم برم بالای پشت بام و موتور دیش گردون رو ریست کنم ولی این رسیور به طرز معجزه آسایی با دیش گردون مچ هستش و خیلی هم عالیه. در کل من تا حالا هیچ هنگی از این رسیور ندیدم. امکانات عالی و کارایی با اون بسیار یوزر فرندلی هستش و کیفیت خود رسیور از جعبه اون گرفته تا خود رسیور و کنترلش فوق العاده عالی و اصلاً با رسیورهای چینی گلوبال قابل مقایسه نیست.
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
hamedfar ، khodadady

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مشخصات فنی رسیور ایکس کروزر XDSR 785 HDR AvANT - توسط oujankc - 19-11-2020 ، 10:22

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 5 مهمان