FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

19-11-2020 ، 12:29

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23786
امتیاز ارسالات 13123

RE: مشخصات فنی رسیور ایکس کروزر XDSR 785 HDR AvANT  
(19-11-2020 ، 12:10)oujankc نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسود آوری شرکت ها یک طرف ولی اضافه شدن قابلیت های سخت افزاری هم باعث میشه آدم بره سراغ تکنولوژی بالاتر به عنوان مثال در همبن رسیور ایکس کروزر 785 فور کی (حالا تو رو خدا باز انگ تبلیغات و هیجانزده بودن و ... رو بهم نزنید) چند تاییش رو عرض میکنم که خب ممنکه در رسیورهای دیگه هم باشه: یکی اینکه وایفای این رسیور از باند 5 گیگاهرتز پشتیبانی میکنه و برای من که مودم دوبانده دارم مطمعنن در باند 5 گیگ اینترنت پایدارتر و Ping خیلی پایین رو به ارمغان میاره مخصوصاً موقع بازی های آنلاین خیلی این مورد عالیه. دوم قابلیت بلوتوس که به راحتی هدفون بیسیم بهش متصل میشه و باز برای بازی های آنلاین خیلی مناسبه. در هر حال این هنر مارکتینگ شرکت هاست که با اضافه کردن قابلیت ها باعث میشه که مصرف کننده ها هم خودشون رو آپگرید کنن وگرنه تلویزیون های لامپ تصویری قدیم هم کار تلویزیون های فورکی الان رو میکنن پس چرا مردم میرن سراغشون؟ الان هنوز تلویزیون های 4K بین عموم مردم جا نیفتاده شرکت های سونی و سامسونگ و ال جی و ... دارن تلویزیون های 8K  میدن بیرون. در مورد رسیورها هم همین قانون حاکمه وگرنه بقول شما همشون چیزی جز سرگرمی من و شما و سود آوری صاحب شرکت ها ندارن.

بله کاملا میدونم که تنوع طلبی ما و میل به داشتن چیزهای بالاتر و برتر همیشه بوده و هست اما نه در بین عموم
هنوز هم هستند افرادی که SD رو دارند استفاده میکنن
90 درصد شاید هم بیشتر هنوز همون FULL HD رو دارند و حتی سراغ H265  هم نرفتند حالا 4K و 8K که بماند.

جهت اطلاع عرض شود که این قابلیت هایی که در مورد کروز  در همه HISI3798V200  صادق هست. هر برندی و ........حتی استارست ها و مدیااستارها و جنت و تایگر و ویژن و ویارک و .. گلوبال
و همه فورتیسی ها

اما به دلیل مسایل مادی و در نظر گرفتن بودجه خرید مصرف کننده ها , شرکت ها اومدن برای خودشون پسوندها و پیشوندهای مختلفی اضافه کردند که مثلا بشه اقتصادی
حالا یکی اوانت  گذاشته یکی ویگو گذاشته یکی X گذاشته و با حذف و اضافه کردن پنل و بلوتوث و حافظه کیشه های نو برای مصرف کننده دوختند.
همشون چند مدل زدن اقتصادی و میان رده و پیشرفته همشون هم 3798 V200 هستند با کم و زیاد کردن وسایل و حافظه های جانبی و بعضا اندروید 9 و 8 

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

تارگت جیب مردم هست.

امضای yavarzadeh
اوکی

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
hamedfar

پیام‌های داخل این موضوع
RE: مشخصات فنی رسیور ایکس کروزر XDSR 785 HDR AvANT - توسط yavarzadeh - 19-11-2020 ، 12:29

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 11 مهمان