FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

23-12-2020 ، 16:31

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23816
امتیاز ارسالات 13124

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  
(23-12-2020 ، 16:05)armin321 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدممنونم ازتون که خیلی خوب کاربران را راهنمایی می کنید. شما خودتون کار با رسیورهای اندرویدی مثل ایکسکروزر رو راحت و یوزرفرندلی می دانید؟
چون مثلا همین دریم باکس ها، درسته خیلی رسیور خوب و عالی بودند، ولی بسیار کار کردن باهاش سخت بود (بخاطر سیستم عامل لینوکس) و من تا اون مدتی که رسیور قابل استفاده بود و کانال کارتی باهاش باز میکردم (سیفرا لهستان فرکانس هاش رو به اس2 تغییر نداده بود)، برای ریختن سیسیکم اذیت می شدم و فقط باید یا کامپیوتر فایل رو انتقال می دادم. ولی بعد از اینکه مدیا استار خریدم، یوزر فرندلی بودن رو کاملا حس کردم هرچند از لحاظ سخت افزاری رسیور مدیا استار، واقعا هیچ یک از آیتم هاش در حد اون نبود (مثل تیونر، کیفیت تصویر، عدم هنگ کردن و ....).
الان هم دنبال یک رسیور خوب میگردم که در درجه اول یوزرفرندلی باشه ولی مثل مدیااستار نباشه که حداکثر 1 سال کار کنه بعد بسوزه.(هم 5500 فراری داشتم یکساله سوخت و هم 12000 فوراور که کمتر از 7 ماه سوخت).

اصلا . ابدا یوزرفرندلی نیستند این مدل ها و مدل هایی که شما دارید

خراب شدن یا نشدن یک وسیله الکترونیکی و یا .......  رو کسی نمیتونه تضمین کنه. مثلا یه مدل 3606 قدیمی دارم که سال هاست کار میکنه و مشکلی نداره

در چند پست بالاتر خیلی واضح نظراتم رو بیان کردم . البته عرض کردم وحی منزل نیست. نظر و تجربه خودم برای راحتی مصرف کننده در شرایط فعلی بازاره.
2021 چی وارد بازار بشه رو همون موقع باید تحلیل و تفسیر کرد.

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
armin321 ، rex ، Sajjad30 ، sat0

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟ - توسط yavarzadeh - 23-12-2020 ، 16:31

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 17 مهمان