FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

13-01-2021 ، 18:02

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 397594
اعتبار: -3
آفلاین است
مدل رسیور: GTX combo
تشکر از دیگران 30
تشکر دریافتی 3
امتیاز ارسالات 3

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K  
(04-01-2021 ، 20:03)فرید.فرید نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام من رسیور مدیا استار فونیکس گرفتم  فرکانس کانال فاکس  و tv8  ترکیه را در ترکست خیلی خیلی ضعیف میگیره موقع پارازیت که اصلا نمیگیره.موقع غیرپارازیت هم level فرکانس بین 30تا 60 درصده وquality بین 20تا 30 درصده.در حالیکه  رسیور مدیااستار 6000 دارم که موقع پارازیت صاف صاف شبمه فاکس رونشون میده 
دوستان راه حلی داره برا افزایش کیفیت و سیگنال فرکانس در فونیکس؟  با تنظیم دقیقتر دیش درست میشه بنظرتون؟ممنون

دوستان فنی نظری ندارن ؟
من الان رسیور istar x25000 دارم کانال های ترک فقط تو باران شدید مشکل دارم باهاش مخصوصا hd باشن اصلا دیده نمیشه
الان میخوام‌ سه میلیون بدم این رسیور فونیکس رو بگیرم دو تیونره پیشرفته و کم کردن نویز و پارازیت این حرفا اگه حرف این دوستمون درست باشه اخه چرا باید قدرت دریافت سیگنالش ضعیف باشه اینا تو بازار ممکنه دو مدل وجود داشته باشه یکی اصل شرکتی یکی هم مثلا های کپی یا کلا این مدل فونیکس ‌ضعیفه که اگه هست ایکس‌کروز 875 یا رسیور icone iron pro که هنوز زیاد دربارش نمیدونم که اصلا رسیوری بهتر از این دو تا هیت که یک میلیون بیشتره یا نه

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K - توسط shahin60603 - 13-01-2021 ، 18:02
هنگ کردن رسیور فونیکس - توسط zig_zag847 - 11-08-2021 ، 21:12

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 85 مهمان