FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

11-03-2021 ، 16:18

حساب غیر فعال

*
شماره کاربری: 401958
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Vusolo4k
تشکر از دیگران 119
تشکر دریافتی 123
امتیاز ارسالات 66

RE: تصاویر اختصاصی LNB اینورتو اصلی Inverto Black Ultra  
(11-03-2021 ، 11:18)Dish Network نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددوست عزیز پیام خصوصی داده بودید توضیحات لازم براتون ارسال شده
این ال ان بی که شما در سایت معرفی کردی بلک اولترا نیست بلکه اسمش اولترا هست . شما جعبه و بدنه LNB رو بررسی کنید هیچ نامی از بلک وجود نداره
با بررسی سایت شرکت سازنده چنین محصولی با نام اولترا و شکل بلک اولترا اون هم با آیتم نامبر بلک اولترا (3116) و جعبه متفاوت و سریال نامبر بلک اولترا ! و برچسب متفاوت در لیست تولیدات نداریم ...
حالا یا این محصول جدید هست که در اونصورت این سوال پیش میاد چرا در سایت اینورتو موجود نیست و چرا آیتم نامبر تغییری نداشته و یا اینکه اصلا تولید اینورتو نیست و از جای دیگری (چین) امده ...

با این حال من تصاویر LNB شما رو به ایمیل شرکت اینورتو ارسال کردم منتظر جوابشون هستم و در سایت قرار میدم

سلام . ممنون از پاسخ شما ولی این النبی جدید هست منم برای اثبات اصلی بودن النبی  فاکتور و فیلم ارسال کردم ... الان تعجب میکنم چطور فاکتور و فیلم شما رو قانع نکرده ؟؟؟؟
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
saberkhan73 ، Sajjad30

پیام‌های داخل این موضوع
RE: تصاویر اختصاصی LNB اینورتو اصلی Inverto Black Ultra - توسط ALIEN - 11-03-2021 ، 16:18

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان