FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

22-06-2021 ، 13:02

کاربر فعال

شماره کاربری: 403926
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: 4030 pro
تشکر از دیگران 14924
تشکر دریافتی 773
امتیاز ارسالات 523

RE: سوال در مورد نصب دیش گردان  
(22-06-2021 ، 10:31)1z1z نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام و تشکر مدیران و دوستان عزیز ببخشید من یک مشکلی در نصب و تراز دیش گردون دارم. چند روز پیش با کمک دوستان در سایت نحوه درست تراز را اجرا کردم. ولی الان یک مشکلی که به آن برخورد کردم این است که هر بار که من تراز را دقیق انجام میدهم و بعد موتور و دیش را روی پایه سوار می کنم و بعد تست کیفیت سیگنال در جهت های مختلف را انجام می دهم متوجه می شوم کیفیت سیگنال  پایین آمده و مجبوراً موتور و دیش را از روی پایه باز می کنم و وقتی دوباره تراز را روی پایه قرار می دهم با تعجب میبینم که ترازش بهم خورده است آن هم  همیشه به این شکل که از بین دو پایه جلویی آن پایه ای که رو به جنوب جغرافیایی است و در واقع موتور و دیش یکجوری بیشترین فشار را روی آن می آورند و باعث می شوند همیشه در سطحی پایین تر از پایه کناری خود قرار بگیرد که من هم هربار آن پایه را تنظیم کردم و لی با نصب دوباره  دیش و موتور دوباره طبق ان چیزی که تراز نشان می دهد پایین تر از پایه کناری خود قرار می گیرد. . در حالیکه من هر بار به دقت پایه را تراز و آن را کاملا محکم و سفت می بندم . تا الان شاید در این چند روز 10 بار من این کار را کردم و هر بار دیش و موتور را باز کرده پایه را تراز می کنم . ولی بعد از اینکه آن ها را سوار پایه می کنم و تست می کنم می بینم کیفیت سیگنال ها مناسب نیستند. فقط یک نکته اینکه من قبلا در محل زندگی قبلی خود طرز قرار گرفتن دیش و موتور بر روی پایه با توجه به جهت جنوب جغرافیایی به صورتی بود که وزن موتور و دیش روی هر دو پایه جلویی تقسیم می شد  ولی الان در محل زندگی جدیدم  طرز قرار گرفتن دیش و موتور بر روی پایه با توجه به جهت جنوب جغرافیایی به صورتی است که بیشتر وزن دیش و موتور روی پایه رو به جنوب است. آیا ممکن است وزن موتور و دیش باعث این موضوع شود . ممنون می شوم راهنمایی و کمکم کنید. با تشکر.

درود 
بهترین کار
واسه شما اگر امکانش هست باید لوله داربست روی سقف با سیمان تراز _
و بدون نگرانی نصب کنید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
yavarzadeh ، FREESAT ، 1z1z ، saberkhan73

پیام‌های داخل این موضوع
سوال در مورد نصب دیش گردان - توسط 1z1z - 19-06-2021 ، 00:07
سوال در مورد نصب دیش گردان - توسط 1z1z - 19-06-2021 ، 06:11
سوال در مورد نصب دیش گردان - توسط 1z1z - 22-06-2021 ، 10:31
RE: سوال در مورد نصب دیش گردان - توسط sat0 - 22-06-2021 ، 13:02
سوال در مورد نصب دیش گردان - توسط 1z1z - 22-06-2021 ، 11:14