FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

13-07-2021 ، 21:43

مشترک سایت

شماره کاربری: 359079
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: DM 7020 HD
تشکر از دیگران 48
تشکر دریافتی 9
امتیاز ارسالات 8

سوالات و مشکلات رسیور دریم باکس DREAMBOX DM 7020 HD  
با سلام و تشکر از شما مدیران و دوستان عزیز ببخشید یک سوال در خصوص امولایتورهای  Oscam emu   (مثلا Oscam emu 11691 , 11693 ) داشتم. آیا امکانش هست و یا روشی وجود دارد که من بتوانم مثلا وقتی از چند سرور اکانت دارم و یکی از این سرورها روی سیستم ناگرا مشکل دارد بتوانم کاری کنم که کانالهایی که با سیستم ناگرا باز می شوند دیگر از آن اکانت یا سرور کد نگیرد. البته طوری باشد آن اکانت فقط در کد رسانی به ناگرا محدودیت داشته باشد و بقیه کانالها و پکیج ها که سیستم کدگذاری دیگر دارند با آن اکانت و سرور باز شوند. ممنون می شوم کمکم کنید. 

مثلا در مثال پایین کاری کنیم که از server 2  فقط و فقط کد ناگرا دریافت نشود و روی آن برای کد ناگرا محدودیت ایجاد کنم و بقیه سیستم های کدینگ مانند ویاکسس و ان دی اس و کناکس و ... از این سرور کد دریافت کنند.

کد:  
[reader] label = server 1 protocol = cccam device = Host,Port user = User password = Passwd inactivitytimeout = -1 group = 1 disablecrccws = 1 cccversion = 2.3.2 ccckeepalive = 1 [reader] label = server 2 protocol = cccam device = Host,Port user = User password = Passwd inactivitytimeout = -1 group = 1 disablecrccws = 1 cccversion = 2.3.2 ccckeepalive = 1 [reader] label = server 3 protocol = cccam device = Host,Port user = User password = Passwd inactivitytimeout = -1 group = 1 disablecrccws = 1 cccversion = 2.3.2 ccckeepalive = 1

پیام‌های داخل این موضوع
سوالات و مشکلات رسیور دریم باکس DREAMBOX DM 7020 HD - توسط 1z1z - 13-07-2021 ، 21:43

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان