FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

13-07-2021 ، 21:56

مدیر کل سایت

شماره کاربری: 1
اعتبار: 439
آنلاین است
مدل رسیور: Vu+ Solo 4K
تشکر از دیگران 30040
تشکر دریافتی 34522
امتیاز ارسالات 3310

سوالات و مشکلات رسیور دریم باکس DREAMBOX DM 7020 HD  
(13-07-2021 ، 21:43)1z1z نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام و تشکر از شما مدیران و دوستان عزیز ببخشید یک سوال در خصوص امولایتورهای  Oscam emu   (مثلا Oscam emu 11691 , 11693 ) داشتم. آیا امکانش هست و یا روشی وجود دارد که من بتوانم مثلا وقتی از چند سرور اکانت دارم و یکی از این سرورها روی سیستم ناگرا مشکل دارد بتوانم کاری کنم که کانالهایی که با سیستم ناگرا باز می شوند دیگر از آن اکانت یا سرور کد نگیرد. البته طوری باشد آن اکانت فقط در کد رسانی به ناگرا محدودیت داشته باشد و بقیه کانالها و پکیج ها که سیستم کدگذاری دیگر دارند با آن اکانت و سرور باز شوند. ممنون می شوم کمکم کنید. 

مثلا در مثال پایین کاری کنیم که از server 2  فقط و فقط کد ناگرا دریافت نشود و روی آن برای کد ناگرا محدودیت ایجاد کنم و بقیه سیستم های کدینگ مانند ویاکسس و ان دی اس و کناکس و ... از این سرور کد دریافت کنند.

با سلام
جهت دریافت کانفیگ کاستومایز شده طبق CAID هایی که مدیر سرور در هر لاین ران کرده به فروشنده پیام دهید
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
yavarzadeh ، Dish Network ، sat0 ، 1z1z ، eshare

پیام‌های داخل این موضوع
سوالات و مشکلات رسیور دریم باکس DREAMBOX DM 7020 HD - توسط FREESAT - 13-07-2021 ، 21:56

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان