FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

06-08-2021 ، 09:25

Satellite Expert

شماره کاربری: 349313
اعتبار: 277
آفلاین است
مدل رسیور: -
تشکر از دیگران 3201
تشکر دریافتی 23813
امتیاز ارسالات 13124

RE: آموزش فعال سازی شیرینگ رایگان رسیورهای هانی استار  
(06-08-2021 ، 06:23)رسول رسولی نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
ممکن است سوال من تکراری باشد ولی مشکل برای من خیلی جدی است.
شیرینگ رایکان را فال کردم و می خواهم کانال های کارتی را با فلش ضبط میکنم ،وقتی ضبط را قطع می کنم یک لحظه صفحه قطع وصل می شود که امکان هنگ دارد و مجبور می کند که من رسیور را از پشت خاموش و روش کنم تا کار کند، یابا پازیت موقع ضبط دوباره هنگ می کند. وقتی چند بار ایگونه می شود اکانت پریده و کانالها رنگی و باز نمی شود. مجبور می شوم به تنظیم کار خانه رابزنم و بدوبار اکانت اینترنتی را فعال کنم که در قسمت سرور ، اتصال سرو از 0تا9 است هربار یک عدد به جلو رفته و قبلی را قطع ارتباط می زند و تا زمان که بعد 9 برسد دیگر به هیچ طریقی کانال ها را باز نمی کند.
لطفا بگویید می شود بدون دردسر مثل کانل های غیر کارتی از کانل های کارتی را ضبط کرد و ذخیر کرد. اگر به عدد 9 رسید و اکانت را کامل بست میشود یا میشود به روشی دوباره فعال کرد یا برای ههمیشه بسته میشود؟ من یک رسیور دیگر دارم که اکانت اینترنتیش فعال نمی شود و انگار رسیور اینترنت را دریافت نمی کند و نصاب نتوانست فعال کند.
باتشکر لطفا پاسخ سوال من را کامل وجامع پاسخ بدهید.
سلام
به لینک دوم موجود در امضا برید و فایل و مطالب اموزشی رو  دریافت و مطالعه کنید

امضای yavarzadeh
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
sat0

پیام‌های داخل این موضوع
RE: آموزش فعال سازی شیرینگ رایگان رسیورهای هانی استار - توسط yavarzadeh - 06-08-2021 ، 09:25

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 3 مهمان