FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

12-01-2022 ، 12:33

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 410467
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: فونیکس
تشکر از دیگران 52
تشکر دریافتی 8
امتیاز ارسالات 8

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K  
(12-01-2022 ، 01:15)saalehh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبا سلام و درود
بعد این آپدیت جدید خیلی خیلی دستگاه هنگ میکنه و کارکردن باهاش خیلی حوصله سربر شده. با ریکاوری دانگرید کنم مشکلی پیش نمیاد بنظرتون دوستان؟
در ضمن این اکانت یکساله MS-IKS جریانش چیه؟ بعد نصب و فعال کردنش هیچ کانال کارتی برای من باز نمیشه. میشه بیشتر توضیح بدین دربارش. ممنون.

با سلام بنده نصب کردم دستگاه هم به صورت اصولی ریست فاکتوری کردن کانال یابی. هیچ مشکلی نداره هنگ نداشتم حتی یکم راونتر شده.
فقط دوستان هم این ورژن و هم وژن قبلی اگر پلاگین در حالت استارت باشد و رسیور رو به اینترنت وصل کنید دستگاه هنگ میکنه.
بخاطر همین موضوع یا قبل از روش کردن رسیور، مودم یا اینترنت خود را روشن کنید بعد دستگاه را به برق یا روشن کنید. اگر هم رسیور روشن است اول پلاگین را stop کنید بعد دستگاه را به اینترنت وصل و بعد از وصل دستگاه به اینترنت پلاگین خود را استارت کنید. ممنون. (این موضوع فقط بار اول نیست کل روز و شب که رسیور را روشن و خاموش میکنید و مودم را هم خاموش روشن)
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
sat0

پیام‌های داخل این موضوع
هنگ کردن رسیور فونیکس - توسط zig_zag847 - 11-08-2021 ، 21:12
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K - توسط navidziin - 12-01-2022 ، 12:33

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 52 مهمان