FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

02-02-2022 ، 10:15

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 205549
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: phonix
تشکر از دیگران 9
تشکر دریافتی 2
امتیاز ارسالات 4

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K   ( آخرین ویرایش در این ارسال 02-02-2022 ، 10:21 توسط babakgm )
(01-02-2022 ، 15:40)yavarzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدمگه قراره روی پنل VFD لوگو نشون بده ؟
تکلیف خیلی ازبرنامه ها اینه مثل موبایل وقتی اپلیکیشنی رو نیاز دارید از مارکت دانلود و نصب کنید یا از طریق usb نصب کنید

(01-02-2022 ، 16:14)yavarzadeh نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددوست عزیز پیکون از کجا بوت نشه؟
پیکون رو‌خودتون با USB باید بزنید از جایی بوت نمیشه
توصیه من به شما اینه اول مطالب اموزشی رو بخونید تا تسلط نسبی پیدا کنید

نکته بعدی: املوجیک رو با هایسلیکون اشتباه نگرید

توصیه بعدی اینه سوالات رو تکه تکه نپرسید مثل چتباکس و...

(01-02-2022 ، 16:23)alavizadehali199 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
پنل VFD اسم شبکه رو نشون میده نه لوگوی شبکه.

بله چون قبل خرید توی امکانات نوشته بود نمایش لوگو کنار اسم شبکه در پنل منم برای همین تعجب کردم بعد که متن انگلیسیش رو دیدم متوجه شدم طرف بد ترجمه کرده برا همین به اشتباه افتادم بازم ممنون از دوستان

در مورد پیکون (منظورم بِپُکُونَم بود ) شاید بعد سوالمو مطرح کردم اصلا من پیکون نمیدونم چی هست. حالا منظورم چی بود ؟ این دستگاه های اندرویدی موقع استارت میرن اندروید رو بوت میکنن و سیستم عامل میاد بالا . حالا بعضی از برنامه نویس ها یه سری سیستم عامل کاستوم میریزن تو sdcard یا فلش بوتیبل میکنن قبل سیستم عامل خود دستگاه اونیکی سیستم عامل بوت میشه که برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید یکی از این سیستم عامل هاست. حالا کارش چیه؟ کارش اینه دستکاه رو تیدل به امولایتور گیم میکنه یعنی بازی های از آتاری و کومودو تا سگا و PS2 رو اجرا میکنه من این کارو رو دیوایس هایی مثل برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدانجام دادم. قطعا رو این هم میشه ولی میترسم به دستگاه آسیب بزنم ( بِپُکُونَم) برای همین پرسیدم ایا سیستم هامل نیاد بالا میشه با فلش ریکاوری کرد مانند گوشی یا احتیاج به JTAG داره

در مورد نرم افزار هم که گفتید عین گوشی نصب کن منظورم فقط MyTV online بود که فرمودید مدیران مدیا استار جلوشو بستن

حالا در مورد سوالا های بالا خودم تست میکنم اگه تونستم دوال بوتش بکنم آموزشش رو قرار میدم دوستان هم استفاده کنن

با تشکر از دوستان

پیام‌های داخل این موضوع
هنگ کردن رسیور فونیکس - توسط zig_zag847 - 11-08-2021 ، 21:12
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K - توسط babakgm - 02-02-2022 ، 10:15

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 289 مهمان