FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

19-02-2022 ، 14:54

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 419586
اعتبار: 0
آفلاین است
مدل رسیور: Phoenix
تشکر از دیگران 46
تشکر دریافتی 17
امتیاز ارسالات 24

پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K  
با سلام خدمت دوستان و اساتید،، من یه مشکل عجیبی با رسیور فونیکس دارم اونم اینه که وقتی اول رسیور رو روشن میکنم  و بعد تلویزیون رو،، از رسیور تصویر نمیاد به تی وی و تی وی از سورسش خارج میشه،، ولی برعکس وقتی اول تی وی رو روشن میکنم و بعد رسیور رو بدون هیچ مشکلی تصویر میاد،، پاور مود بنده روی استند بای هست و مشکل no signal ندارم،،ضمنا تو تنظیمات قسمت AV output تنظیمات HDMI روی حالت های مختلف تست کردم (auto,RAW,Close,LPCM) ولی فرقی نکرد نمیدونم اصلا این حالت ها هم چه فرقی با هم دارن؟راهنمایی کنین لطفا

ضمنا دوستان روی کنترل این دستگاه به طرز عجیبی به جای دکمه های page up و page down و همچنین دکمه های ولوم چیزای دیگه کار گذاشته شده مثلا روی ولوم + زده forever و یا روی page down زده usb که واقعا رو اعصابه،، مثلا وقتی تو کانال ادیتور هستی چون این دکمه ها عوض شدن دیکه نمیتونی صفحه به صفحه کانال ها رو نگته کنی تا ادیت کنی یا صدا رو کمو زیاد کنی چون تو بخش channel editor دیمه دکمه چهارجهته برای صدا و ورق زدن صفحه به صفحه کانال ها کار نمیکنه. راه حلش چیه بنظرتوت؟ ممنون

پیام‌های داخل این موضوع
هنگ کردن رسیور فونیکس - توسط zig_zag847 - 11-08-2021 ، 21:12
پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار فونیکس MediaStar Phoenix 4K - توسط Ramintn - 19-02-2022 ، 14:54

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 82 مهمان