FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

03-01-2023 ، 22:31

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4744
تشکر دریافتی 40747
امتیاز ارسالات 18209

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 4K  
(03-01-2023 ، 19:10)mtahvil نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوست عزیز
باعرض معذرت میدونم این درخواست من ربطی به این تاپیک ندارد ولی من یه راهنمایی از شما میخواستم من یک اپلیکیشن برای نصب روی اندرویدباکس واستفاده برایIPTV میخواهم که
قابلیت رکورد از کانالهای IPTV راداشته باشه که هم بتونم لینک IPTV را بهش بدهم وهم بتونم از کانالهاش رکورد کنم
در قسمت پلاگین واپلیکیشن های کاربردی فونیکس وزنون یک نرم افرا ر بنام  VGX IPTV PLAYER  PRO گذاشته اید ان را نصب کرده ام ولی مشگلی که داره اینه که وقتی لینک IPTV را بهش میدی
روی بیشتر کانالها هنگ میکنه ویکی هم اینکه اسم کانالها را نمیاره ولی رکورد را انجام میده ولی وقتی که هنگ میکنه رکورد هم متوقف میشه بنا براین باید یک نرم افزار دیگه نصب کنیم واز این نرم افزار
بعنوان نرم افزار جانبی استفاده کنیم لطفا خواهشی که از شما که استادما هستیددارم اینه که اگه امکان داره یک نرم افزار که این قابلیت ها داشته باشه به من معرفی کنیدغیر رایگان هم باشه مشگلی ندارد
هزینه اش را پرداخت میکنم واینکه در صورتیکه رایگان نباشه چطوری میتونم تهیه اش بکنم
باز هم از شما تشکر میکنم وباز هم عذر خواهی میکنم که توی این تاپیک مطرح کردم
سلام
قبلا بهتون اپ هایی معرفی شده بررسی کنید.
هم استریم هم پلی هم لود لیست هم ایکون هم رکورد انجام میشه
اما برای باگ اندروید باکس شما نمیشه کاری کرد.

امضای Patronman
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 4K - توسط Patronman - 03-01-2023 ، 22:31

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 10 مهمان