FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

08-01-2023 ، 16:56

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4745
تشکر دریافتی 40668
امتیاز ارسالات 18203

RE: رفع مشکل نشناختن سویچر در رسیور استارمکس StarMax A5  
(08-01-2023 ، 15:19)MaJiDcT1401 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام ی دستگاه iclass k9k9 هست همه کانال ها را میگیره ولی جم تی وی ها را یکمی نشون میده و کلا قط میشه ولی بقیه کانال ها داره کار میکنه خروجی تیونر هم برق میده ی 18 ولت و یک 13 ولت تغدیه دستگاه هم ولت هاش درسته روی اوهمتر مشکلش چی میشه ?

(08-01-2023 ، 15:26)MaJiDcT1401 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددرود بر همه ی مشکل دارم من حل نشدنی تا الان من خودم تعمیرکارم ی دستگاه یکی برام آورده iclass k9k9 کانال هیچی نمیگرفت الان راش انداختم ولی باز کانال های جم تی وی را نمیگیره یا اگه وصل بشه ده دقیقه میاره و بعد کلا قط میشه ولی بقیه کانال ها را نشون میده چند تا پروگرام روش ریختم جواب نداده کسی میدونه مشکل چیه اگه پارازیت باشه باید همه کانال ها را نشون نده یا شطرنجی باشه که اونم باز راه حل داره ولی این عیب نمیدونم چیه همه چیز دستگاه اوکی هست تمام ولت ها درسته این مشکل کسی تا حالا داشته ی راهنمای بکنید ممنون میشم

فقط عنوان تاپیک رو با سوال خودتون مقایسه کنید.
ارتباطی مشاهده کردید؟

امضای Patronman
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

پیام‌های داخل این موضوع
RE: رفع مشکل نشناختن سویچر در رسیور استارمکس StarMax A5 - توسط Patronman - 08-01-2023 ، 16:56

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 6 مهمان