FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

03-07-2023 ، 10:26

مشترک سایت

شماره کاربری: 349247
اعتبار: 11
آفلاین است
مدل رسیور: STAR SAT
تشکر از دیگران 203
تشکر دریافتی 151
امتیاز ارسالات 47

RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟  
(03-07-2023 ، 09:50)Patronman نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویددوست بزرگوار
این همه کامنت و ارسال داشتید اخرش چی میشه؟
ماه ها و سال ها قبل ما خلاصه کردیم شده این :

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

بدون سردرگمی و این در و اون در زدن
جامع و در قالب یک ارسال

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید

دوست عزیز

آخرش قرار نیست چیزی بشه چون قرار نیست چیزی به آخر برسه

من عرض کردم ولی شما دقت نکردید ، گفتم هدف کمک و راهنمایی ست
بارها و بارها چه به دوستان دیگر و چه به من فرمودید "همه چیز جامع در قالب یک ارسال قرار گرفته"

تکلیف اون شخصی که دستگاه خریده و این پست و ندیده و الان به مشکل خورده و درخواست کمک و مشاوره برای خرید داره چی هست؟
فکر کنید نصاب اومده خونه یه بنده خدایی (یا قرار بیاد) و طرف تازه این پست رو دیده و دوست داره سریعا یک جواب هرچند ساده و بصورت اجمالی بگیره

ممکنه فقط بین دو مدل دستگاه سوال داشته باشه و بجای کمک و راهنمایی اونو فقط به پست اول و جامع ارجاع بدیم ، در صورتیکه ممکنه اون شخص در اون لحظه وقت و حوصله اینکار و نداشته باشه (اینکه چرا وقت و یا حوصله نداره محل بحث نیست)

باید فقط بهش بگیم "خوب میخواستی نخر یا دیدی گفتم یا چرا پست و نگاه نکردی؟"

دوست گرامی و ارجمند بنده ، اینجا قرار انتقال تجربه انجام بدیم
درسته عنوان پست کمک به انتخاب بهترین رسیور بازار هست ، ولی نمیشه همه جواب ها رو به یک پست ارجاع داد

ممکنه جواب یک همکار در این لحظه کمک بزرگی به شخصی کنه که قصد خرید دستگاه اشتباهی رو داشته

به هیچ عنوان قصد کل کل یا جسارت خدمت شما یا هیچ شخص عزیز دیگری رو ندارم ، ولی می تونیم در فضایی سالم به هم کمک کنیم و سهمی در از بین برندن این چرخه فاسد (انتقال دستگاه از عمده فروش به نصاب تا مصرف کننده) داشته بشیم
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
B_L_A_C_K ، Patronman ، sat0 ، alisaberi123 ، sinaldo2000 ، علی33 ، Sahs61 ، Latif4433 ، tanha935 ، negarin

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نظرسنجی : بهترین رسیور فعلی موجود در بازار چه مدلی هست ؟ - توسط N_I_R_V_A_N_A - 03-07-2023 ، 10:26

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 17 مهمان