FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

23-10-2023 ، 13:33

مشترک سایت

شماره کاربری: 24939
اعتبار: 9
آفلاین است
مدل رسیور: x99
تشکر از دیگران 243
تشکر دریافتی 696
امتیاز ارسالات 184

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 معمولی و Pro و دیاموند  
(23-10-2023 ، 02:25)mosis1986 نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام
در ادامه مبحث دیشب:
شبکه های اسکای هاتبرد و بین اسپورت باز شدن روی دستگاه(طبق عکس)بدون نیاز به VPN و هر چیز اضافی،ولی چطور؟!؟!؟؟!؟!؟
با پچ منو آبی جدید هرررررررررر کاری کردم پکیج VIP کار نکرددد که نکرددد،اما وقتی با پچ MOS امتحان کردم خیلی سریع و راحت همه شبکه ها رو مثل بنز باز کرد(طبق عکس میبینید که همون شبکه اسکای که پچ منو آبی باز نمیشه،با پچ MOS بازه)
خیلی عجیبه،احساس میکنم پچ منو آبی جدید مشکل امولاتور داره(حداقل روی شبکه های اسکای)ولی باقی شبکه ها راحت باز میشن.نمیدونم شاید نمیتونم منظورم رو خوب برسونم!!
بخاطر همین خواستم با ورژن قبلی پچ منو آبی تست کنم که ببینم مشکل فقط از ورژن جدیده یا در کل فقط با همون پچ MOS کار میکنه،اما بعد از تزریق ازم پسوورد میخواد.

سوال اول اینکه پسوورد چیه؟؟
سوال دوم فرضیه من درسته یا از بیخخخخخخ باطله؟!؟!؟
اگه باطله،چرا با اون پچ شبکه های اسکای و بین اسپورت باز میشن اما با پچ منو آبی نه؟!؟!(قاعدتا مشکل از نت نیست،چون با MOS همه شبکه ها بازن ولی با منو آبی VIP کار نمیکنه.

اگه توی عکس دقت کنید همون شبکه اسکای با همون فرکانس که با پچ منو آبی باز نیست،با پچ MOS بازه
سلام،تشریف ببرید تو قسمت مشکلات ۱۲۰۰۰،۱۵۰۰۰ فوراور ببینید چقدر صحبت کردیم،تا جایی که با پچ قبلی دستگاه میرفت رو بوت و ریکاوری لازم میشد،با پچ جدید مشکلات حل شده،انگار میخواستن مجبور کنن به اپدیت جدیدنقل مکان کنیم

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 معمولی و Pro و دیاموند - توسط clapton - 23-10-2023 ، 13:33

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 11 مهمان