FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

06-02-2024 ، 19:53

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4744
تشکر دریافتی 40747
امتیاز ارسالات 18209

RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 معمولی و Pro و دیاموند   ( آخرین ویرایش در این ارسال 06-02-2024 ، 19:54 توسط Patronman )
(06-02-2024 ، 19:44)chriss نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام، مشکلی که من با رسیور 4030 پرو در منوی آبی ورژن ۲۵۲۰۹ برخوردم اینکه حدودا نیم ساعت شبکه فراتر تماشا کنم رسیور هنگ میکنه باید دستگاه از برق کشید اما بر روی سایر شبکه ها هیچ مشکلی ندارم ساعت ها برنامه دیدم و مورد بعدی اینکه در صورت زدن دکمه display بر روی کنترل و تغیر وضح تصویر صفحه کامل سیاه میشه و فقط صدا میاد اما میتونم به تنظیمات دسترسی داشته باشم، رسیور با فلش بروزرسانی کردم تنظمیات کارخانه رو زدم بعد از انتخاب زبان دستگاه رسیور یکبار از برق کشیدم و اقدام به کانال یابی کردم اما باز این دو مشکل وجود داره و مورد آخر اینکه روی تلوزیون الجی 4k که دارم کیفیت رنگ شبکه فراتر خیلی عالیه تا روی رسیور دوستان اگه پیشنهادی برای رفع این مشکلات دارید بگید آیا در صورت استفاده از سایر منوها مشکلاتم کمتر میشه یا همین منو رو استفاده کنم؟
در مورد اکانت های فوراور و اپلو در این رسیور با منوی روی اینترنت adsl مخابرات به راحتی دسترسی دارم بدون هیچ مشکلی
آیا اکانت سی سی کم وجود داره شبکه های بدر و یاهست باز کنم؟

سلام
بعد از بروز رسانی با اخرین پچ ریست فکتوری و سرچ مجدد کنید
به تنظیمات دیگر دست نزنید
حتی اگر لازم شد HDR رو خاموش و تست کنید
خیر اکانت سیسیکم برای بدر وجود نداره
برای مسیر دیگر برخی از سرورهای ویژه هست که باید از فروشنده محیط مجازی استعلام کنید

امضای Patronman
برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
sat0 ، chriss

پیام‌های داخل این موضوع
RE: پرسش و پاسخ رسیور مدیا استار MediaStar MS-4030 معمولی و Pro و دیاموند - توسط Patronman - 06-02-2024 ، 19:53

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
Arshia_2000، و 7 مهمان