FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

04-07-2024 ، 06:27

کاربر سایت

*
شماره کاربری: 455918
اعتبار: 1
آفلاین است
مدل رسیور: ریسیورهای مختلف-
تشکر از دیگران 11
تشکر دریافتی 81
امتیاز ارسالات 30

RE: گزارش کیفیت سیگنال فرکانس های هاتبرد پس از تغییر FEC  
(02-07-2024 ، 22:18)aramrahgozar نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبخاطر پارازیت نیست، بدلیل تغییر FEC از 3/4 به 5/6 ارسال این امواج با پراکندگی بیشتری انجام میشه و به این دلیل احتیاج به دیش بزرگتر هست. شاید حتی سیگنال دریافتی تون بالاتر از فرکانسهای دیگر باشه ولی بدلیل همون پراکندگی ثبات تصویر نخواهید داشت.

تا به اینجا بر اساس اطلاعات کاربر عزیز gh_n@ با:

1.دیش آفست اصل تایوانی 
2. 100 سانتی متری
3. ال ان بی اینورتو بلک
4. سیم بسیار با کیفیت مسی که در دوربین های مداربسته استفاده میشه 
5. شهر کرج 

دریافت این فرکانسها بدون مشکل انجام میشه.

امیدوارم دوستانی که دیشهای بزرگتر وطنی دارند چه آفست چه معمولی بتونند دریافت موفق داشته باشند و اینجا اعلام کنند چون تهیه دیش آفست 100 اصل برای همه امکانپذیر نیست.
اینجوری هم که پیداست هر بار فرکانسهای بیشتری این پارامتر رو تغییر خواهند داد. شاید الان چند کانال باشه ولی یکسال بعد دریافت هاتبرد احتمالا امکان ناپذیر میشه با این تجهیزات کنونی.
سلام دوستان عزیز 
ببخشید که دیر به شماها پیام میفرستم . من اعتقاد دارم که عدم دریافت بعضی از فرکانس های هات برد به FEC ارتباطی ندارد . چونکه اکثر ریسیور ها  FEC اتوماتیک تنظیم میشود .از طرفی درست است که پاترن سیگنال ارسالی دو ماهواره 13F و 13G کل منطقه ایران را با 42db میپوشاند ولی متاسفانه نمیتوان با دیش های ایرانی 90 و 100 سیگنالهای دو ماهواره 13F و  13G در بسیاری از مناطق کشور ایران دریافت کرد . من در شمال غربی ایران گیلان میتوانم  بسیاری از فرکانس های ضعیف را با دیش افست 90 دریافت کنم و فکر میکنم بجهت نزدیک بودن به اروپا باشد و همچنین در ان منطق ای که من سکونت دارم پارازیت کم اثرتر میباشد . تنظیم انتن و ال ان بی و قطر دیش بسیار مهم میباشد  دوستانی که مایلند هات برد را بخوبی داشته باشند باید از یک دیش مناسب با قطر 110 ببالا فکر کنند و در تنظیمات نیز بسیار دقت داشته باشند . و از طرفی به دوستان پیشنهاد میکنم اگر در منطقه ای زندگی میکنند که پارازیت زیاد هست از هزینه کردن زیاد پرهیز کنند زیرا ممکن است اثر بخش نباشد. . موفق باشید 

ست
کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
sat0 ، N-force

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گزارش کیفیت سیگنال فرکانس های هاتبرد پس از تغییر FEC - توسط nirda - 04-07-2024 ، 06:27

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 4 مهمان