FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

04-07-2024 ، 08:38

Developer

شماره کاربری: 420775
اعتبار: 285
آفلاین است
مدل رسیور: Echolink
تشکر از دیگران 4744
تشکر دریافتی 40746
امتیاز ارسالات 18209

RE: گزارش کیفیت سیگنال فرکانس های هاتبرد پس از تغییر FEC   ( آخرین ویرایش در این ارسال 04-07-2024 ، 08:40 توسط Patronman )
(04-07-2024 ، 06:27)nirda نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدسلام دوستان عزیز 
ببخشید که دیر به شماها پیام میفرستم . من اعتقاد دارم که عدم دریافت بعضی از فرکانس های هات برد به FEC ارتباطی ندارد . چونکه اکثر ریسیور ها  FEC اتوماتیک تنظیم میشود .از طرفی درست است که پاترن سیگنال ارسالی دو ماهواره 13F و 13G کل منطقه ایران را با 42db میپوشاند ولی متاسفانه نمیتوان با دیش های ایرانی 90 و 100 سیگنالهای دو ماهواره 13F و  13G در بسیاری از مناطق کشور ایران دریافت کرد . من در شمال غربی ایران گیلان میتوانم  بسیاری از فرکانس های ضعیف را با دیش افست 90 دریافت کنم و فکر میکنم بجهت نزدیک بودن به اروپا باشد و همچنین در ان منطق ای که من سکونت دارم پارازیت کم اثرتر میباشد . تنظیم انتن و ال ان بی و قطر دیش بسیار مهم میباشد  دوستانی که مایلند هات برد را بخوبی داشته باشند باید از یک دیش مناسب با قطر 110 ببالا فکر کنند و در تنظیمات نیز بسیار دقت داشته باشند . و از طرفی به دوستان پیشنهاد میکنم اگر در منطقه ای زندگی میکنند که پارازیت زیاد هست از هزینه کردن زیاد پرهیز کنند زیرا ممکن است اثر بخش نباشد. . موفق باشید 

ست

سلام
دقیقا به همون چیزایی که فکر میکنید ربط نداره ربط داره
همه اون توضیحات بالا بلند شما نتیجش میشه این :

برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شوید
چیزی که ماه ها قبل گفتیم
کوتاه مختصر مفید
حتما ۹۰ صفحه رو بخونید مریضم

امضای Patronman
اوکی
نصیحت یه ریش سفید تو این زمینه

کاربران زیر از این ارسال تشکر کرده اند
sat0 ، nirda

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گزارش کیفیت سیگنال فرکانس های هاتبرد پس از تغییر FEC - توسط Patronman - 04-07-2024 ، 08:38

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 2 مهمان