FREESAT انجمن تخصصی ماهواره
کاربر گرامی : سایت فری ست هیچگونه فعالیتی در زمینه خرید و فروش ندارد
برای عضویت در کانال تلگرام فری ست اینجا کلیک کنید

تبلیغات و اسپانسرها

Smiley face کاربر گرامی ، قبل از ارسال مطلب جدید لطفا در انجمن جستجو کنید

24-07-2024 ، 14:44

کاربر سایت

**
شماره کاربری: 220383
اعتبار: 1
آفلاین است
مدل رسیور: starmax a100
تشکر از دیگران 50
تشکر دریافتی 29
امتیاز ارسالات 20

RE: نرم افزار رسیور استارست STARSAT SR-X1 PRO 4K به تاریخ 08/06/2023   ( آخرین ویرایش در این ارسال 24-07-2024 ، 14:49 توسط shahab360 )
(24-07-2024 ، 13:48)Patronman نوشته است: برای مشاهده لینک ها ثبت نام کنید و یا وارد شویدبزرگوار خیلی چیزا وجود داشتن اما باگ داشت و در ورژن جدید برطرف شد
Peacock و sling رو از جاهای دیگه دانلود بعد با usb نصب کنید
پ ن : هیچ زمان هیچ اجباری برای آبدیت هیچ مدلی نیست.
این خود کاربر هست که با رضایت خودش دانلود میکنه و استفاده میکنه
همچین میگسد مجبور که انگار باید کوه جابجا کنید
شما که فقط همون دوتا اپ بکارتون میاد و بقیه چیزها بدردتون نمیخوره نباید ابدیت کنید رسیورتونو

از دیشب ۱۰ تا پست زدید که وایفای خرابه که اخرش نبود
الان هم نگران دوتا اپ هستید؟

حقیقت امر اینه که من مشکلی باهاشون نداشتم.
اتفاقا آپدیت جدید بنظرم حرکت خوبی بود، چون واقعا رابط کاربری قبلی بدجوری رو اعصاب بود.(شاید دلیل اینکه خیلی از تغییرات به چشم من جدید یا کاربردی نیستن دلیلش این باشه که رو ورژن‌های قبلی از نرم افزارهای جایگزین استفاده میکردم، مثل فایل منیجری که الان بهتر شده ولی تو ورژن‌های قبلی داغون بود و بجاش از یه فایل منیجر دیگه استفاده میکردم)
دلیل اینکه میگم مجبورم دانلودشون کنم بخاطر سختیش نیست، بخاطر اینه که همون پیکاک رو ورژن قبلی نصب میشد و کار نمیکرد، واسه همین باید یه دو جین ورژن قبلی رو تست میکردم تا ببینم کدومشون کار میکنه.

نگران دو تا اپ نیستم، رو ویندوزم میتونم ازشون استفاده کنم، مشکل بیشتر با پلی استوریه که رو این ورژن از آپدیت قرارش دادن و اپ‌هاییه که دسترسی بهشون رو محدود کردن، در حالی که رو نسخه‌ی قبلی شرایط بهتر بود.

حالا آخر بحثمون که خوب بود. حداقل بدرد بقیه میخوره که یه وقت اشتباه منو در رابطه با وای‌فای نکنن :)

راستی یه سوال در رابطه با آیپی تیوی دارم، اگه بعدا وقتشو داشتین بگین که بپرسم.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: نرم افزار رسیور استارست STARSAT SR-X1 PRO 4K به تاریخ 08/06/2023 - توسط shahab360 - 24-07-2024 ، 14:44

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع :
و 1 مهمان